Προς το περιεχόμενο

Αναμονή σύνδεσης Forthnet


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι κάτοικος Ρόδου, περιοχή, που καλύπτει η εν λόγω εταιρεία. Έχω κάνει αίτηση από τις 2 Απριλίου και ακόμα τίποτα. Κοιτάω στι site της εταιρείας, η αίτηση υπάρχει κολλημένη σε μια διαδικασία (Επαναπροώθηση αιτήματος προς ΟΤΕ) από τις 3 Απριλίου. Έστειλα e-mail, μου απάντησαν άμεσα, αλλά χωρίς καμία πληροφορία για το πότε θα γίνει αυτή η πημαδοσύνδεση. Κάποιος φίλος μου είπε, ότι έμεινε 2 εβδομάδες χωρίς τηλ το δικηγορικό του γραφείο.

Τί γίνεται, απλά περιμένει ο καταναλωτής και ελπίζει κάποια στιγμή να φτιάξουν όλα;

Έιχει κάποιος εμπειρεία από 2play σε επαρχία;

Δημοσ.

Ένας πολύ γνωστός μου είχε σύνδεση Vodafone (με προώθηση απο τον ΟΤΕ) και του άλλαξαν τα φώτα, μήνες ολόκληρους έκανε να λειτουργήσει όπως και στη παραμικρή βλάβη έμενε πολλές βδομάδες εκτός λειτουργίας ο ίδιος σάν μ@λ@κας πλήρωνε, τελικά αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Κάτι άσχημο τρέχει με αυτές τις συνδέσεις.

Δημοσ.

Προσωπικό έχω βάλει το Forthnet 2play και το έχω περίπου 1,5 μήνα! Η διαδικασία από την μέρα που έκανα την αίτηση μέχρι και την ενεργοποίηση κράτησε 3 βδομάδες!

 

Τώρα εσύ έτυχες και στις καλύτερες μέρες για να γίνει η δουλειά σου, με τον ΟΤΕ να απεργεί τι περίμενες να γίνει στο μπαμ μπαμ η δουλεία?

 

Δυστυχώς είσαι άτυχος!

Απλά κάνε λίγο παραπάνω υπομονή και καλύτερα επικοινώνησε με το 13831 για να σου πουν ακριβώς τι συμβαίνει!

 

Να προσθέσω ότι σε μένα από την ενεργοποίηση και μετά όλα λειτουργούν άψογα! Και το τηλέφωνο κόπηκε το πολύ για μια ώρα! Αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο σε προειδοποιούν!

Δημοσ.
Ένας πολύ γνωστός μου είχε σύνδεση Vodafone (με προώθηση απο τον ΟΤΕ) και του άλλαξαν τα φώτα, μήνες ολόκληρους έκανε να λειτουργήσει όπως και στη παραμικρή βλάβη έμενε πολλές βδομάδες εκτός λειτουργίας ο ίδιος σάν μ@λ@κας πλήρωνε, τελικά αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Κάτι άσχημο τρέχει με αυτές τις συνδέσεις.

 

Με την vodafone γενικότερα όσοι επέλεξαν να κάνουν σύνδεση με την πρώτη είχα προβλήματα! Ο ξάδερφός μου που έκανε ούτε τηλέφωνο έιχε ούτε ADSL και μάλιστα μέσα στην Αθήνα!

Δημοσ.

Έχω κάνει και εγώ αίτηση στης 30 Απριλίου εδώ στα ΧΑΝΙΑ και περιμένω εμένα μου είπαν 1 με 1 μίση μήνα θα κάνουν.

Τώρα είδα στο site τις Forthnet οτι η Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:20/05/2008 ελπίζω να είναι έτσι.Ίδωμεν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...