Προς το περιεχόμενο

.com ή .gr ?

dninso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βρίσκατε ελεύθερο το όνομα που θέλατε στην κατάληξη .com και .gr αλλά μπορούσατε να πάρετε μόνο ένα πιο θα προτιμούσατε και γιατί ?

Αρχίζω πρώτος

.com μιας και είναι ασφαλέστερο απο τα .gr σε σχέση με την ρυθμιστική αρχή αλλά και στην χρήση γενικότερα (αλλαγή ιδιοκτήτη δωρεάν όχι ποσό αντίστοιχο της καταχώρησης)

Δεν έχω καμία όρεξη να το πάρουν πίσω (βλέπε domains.gr) ή να το απενεργοποιήσουν μετά απο 14 ημέρες που θα συνεδριάσουν

Θεωρώ το ICANN ιδιαιτέρως πιο σοβαρό σε σχέση με τους κυρίους της ΕΕΤΤ

Δημοσ.

μάλλον θα προτιμούσα το .com.

Αν και νομίζω ότι τα κριτήρια μπορεί να είναι διαφορετικά ανά περίπτωση.

Δημοσ.
μάλλον θα προτιμούσα το .com.

Αν και νομίζω ότι τα κριτήρια μπορεί να είναι διαφορετικά ανά περίπτωση.

+1 ετσι νομιζω πως εχει...

Δημοσ.

Χαλαρά com... Χρησιμοποιώντας gr είναι σαν να απευθύνεσαι μόνο στο ελληνικό κοινό. Κι εγώ com χρησιμοποιώ. Πολύ πιο φθηνό, πιο στάνταρ οργανισμός που το ελέγχει, κτλ...

Προσωπική άποψη αυτά...

Δημοσ.
Χαλαρά com... Χρησιμοποιώντας gr είναι σαν να απευθύνεσαι μόνο στο ελληνικό κοινό. Κι εγώ com χρησιμοποιώ. Πολύ πιο φθηνό, πιο στάνταρ οργανισμός που το ελέγχει, κτλ...

Προσωπική άποψη αυτά...

Στα λόγια μου έρχεσαι

"πιο στάνταρ οργανισμός που το ελέγχει"

Μόνο ονόματα και όχι απο γραμματόσημο, κεραίες, connx συνδρομές έως την τελεία του .gr

Δημοσ.
Για τα com εχω ακουσει οτι δινιντε σε επαγγελματιες...Δεν ειμαι και σιγουρος. Εγω εχω .gr παντως γιατι μου αρεσει απλα.

Δίνονται σε όποιον τα αιτηθεί (σε όλους)

Καλά κάνεις και σου αρέσει το .gr

Δες όμως και τα .com και θα δεις την διαφορά

Ειδικά όταν ταξινομηθείς στο google

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης.

Είναι δυο διαφορετικές καταλήξεις για διαφορετικές ανάγκες κατα την γνώμη μου...

Δημοσ.

και εγω προτεινω Com για πολλους λογους,Βρες ενα καλο Com και μονο ωφελει θα εχεις....μεχρι και να στο αγορασουνε καποια στιγμη!

Δημοσ.

Τα .info έχουν γίνει καταφύγιο των spammers λόγω της χαμηλής τιμής και παρ'οτι σαν marketing τεχνική ειδικά με το limited special offer του .info registry έπιασε στην αρχή τώρα δεν φαίνεται να προχωράει το ίδιο καλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...