Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ξερω αν ξυπνησες αλλα ετσι ειναι στο παιχνιδι. :-D

Μακάρι....

Πάντως άμα δεν το δω δεν το πιστεύω.Τα βιντεάκια που έχουν ανέβει πάντως δεν το δείχνουν.Ή θα έχει συνέχεια βροχή ή ήλιο.Και τα 2 μαζί δεν το έχω δει σε κανένα video μέχρι τώρα

Δημοσ.

Ποπο ναι..!Τα αμαξάκια θα τα ρυθμίζουμε καθόλου; Στης ΕΑ το 2001,μπορούσες να πειράξεις πολλά πάνω στο αυτοκίνητο πριν βγεις στην πίστα..

Δημοσ.
Yup, εχει flashback οπως στο Grid..Νομιζω ειναι καλο option.Αν θες το βαζεις στο off διοτι ειναι σαν cheat.

F1 the sands of time!

:lol:

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να δουμε κανα warmup lap πριν την εναρξη του αγωνα??δεν θυμαμαι σε πιο F1 το ειχα δει αυτο αλλα μου αρεσε πολυ...νομιζω ηταν το F1 2002 στο ps2.

Επισης καπου διαβασα οτι δεν θα εχει απονομη νικητων,εχει ακουσει κανεις τιποτα?και ουτε εχω δει κατι σε βιντεο και λοιπα...

Δημοσ.
Μακάρι....

Πάντως άμα δεν το δω δεν το πιστεύω.Τα βιντεάκια που έχουν ανέβει πάντως δεν το δείχνουν.Ή θα έχει συνέχεια βροχή ή ήλιο.Και τα 2 μαζί δεν το έχω δει σε κανένα video μέχρι τώρα

Εδω το ειχαν κατι αλλα F1, οπως της sony, της ΕΑ (παλια) και δεν θα εχει αυτο!

Θα εχει και ηλιο και βροχη τα παντα ολα σε εναν αγωνα! :-)

---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ----------

υπαρχει περιπτωση να δουμε κανα warmup lap πριν την εναρξη του αγωνα??δεν θυμαμαι σε πιο F1 το ειχα δει αυτο αλλα μου αρεσε πολυ...νομιζω ηταν το F1 2002 στο ps2.

Επισης καπου διαβασα οτι δεν θα εχει απονομη νικητων,εχει ακουσει κανεις τιποτα?και ουτε εχω δει κατι σε βιντεο και λοιπα...

Ολα τα f1 της sony ειχαν το warm lap :-)

Aκομα και το τελευταιο της στο ps3 το ειχε!

Τωρα για το νεο δεν ξερω εαν το εβαλε η codemaster !

Δημοσ.

Στη βροχή με το damage στο on και δυκτυακό , ο μόνος που θα τερματίζει θα είναι αυτός που θα κάθετε γαλαρία και θα "επιβλέπει" τις συγκρούσεις στο βάθος....

Πάντως θα είναι φανταστικό το damage στο on

Δημοσ.

Ο μονος τροπος να παιξει σοβαρα καποιος Online ειναι σε private sessions.Καλα κρασια.Μετα απο 7 χρονια καταφερα να παιξω σοβαρους αγωνες με αξιοπιστα ατομα στο NR2003 οποτε δεν περιμενω κατι απο το online του f12010.Μια ζωη το online θα αποτελειται απο βλαμμενα που παιζουν unfair.

Δημοσ.

Είναι ανάλογα και με τον κόσμο που "τραβάει" το εκάστοτε παιχνίδι. Πχ. στο LFS το 95% των καθημερινών αγώνων είναι fair και αν κάποιος κάνει καμια στραβή το ban είναι συνήθως θέμα δευτερολέπτων. Για κυριακάτικους αγώνες πρωταθλήματος δεν το συζητάω καν βέβαια.

Δημοσ.

Για το βίντεο,

1.13', look dad,i see flying cars :P . χαχαχα..Ωραία μουσική.Θα μπορούσαν στις συγκρούσεις,να παραμορφωνόταν και άλλο το σασί,αλλά εντάξει .Ας είναι playable και όλα καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...