Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινούρια μόδα είναι να γράφουν ετσιθελικά και στον C τα games παρ'όλο που έχεις σε άλλο δίσκο το install directory;

Μου συνέβη με το demo του pro, ενώ το F1 έπιασε 2 γαμωπολύτιμα GB και στον C.

:mad:

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήττα σοκ, χαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: (δείτε τους χρόνους στο screenshot)

Codemasters forums are getting hammered by user complains, especially about the "AI":

http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316

It's now pretty much confirmed that the AI cars don't lap. Their laptimes are "generated" and the cars are just on track to look good :P

f1lol.jpg

Δημοσ.
Τι γιατί, μας κοροϊδεύουν οι τύποι.

Τα λεφτά μου πίσω! :P

Kαι εμένα δεν με χάλασε ούτε ο τεχνικός τομέας (που ήταν καλός), ούτε ο χειρισμός (που -φαντάζομαι- δεν είναι ρεαλιστικός άλλα είναι αρκετά προκλητικός για τα γούστα μου), αλλά αυτή η βρώμα με τους χρόνους είναι πολύ δύσοσμη. Τέτοια πράγματα το 2010 είναι εκτός πραγματικότητας, Και μόνο για την κοροϊδία, δεν θέλω ούτε να το βλέπω το παιχνίδι.

Δημοσ.

Στο Χ360 μου άρεσε πάντως, ίσως και γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω F1 game.

Μέτρια γραφικά, και κάπως απότομο το handling, αυτό που λέτε με το ΑΙ δεν το καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Μέτρια γραφικά, και κάπως απότομο το handling, αυτό που λέτε με το ΑΙ δεν το καταλαβαίνω.

Οι χρόνοι που "γράφουν" οι αντίπαλοι δεν ανταποκρίνονται στον πραγματικό ρυθμό που γυρνάνε στην πίστα. Δηλαδή τα αυτοκίνητα απλά υπάρχουν μέσα στην πίστα, κινούνται, αλλά ο χρόνος που γράφει όταν τελειώσουν τον γύρο τους είναι άσχετος, ανάλογα με το τί "βολεύει" το παιχνίδι.

Ανήκουστο, δεν έχω ακούσει ποτέ να κατηγορούν κάποιο racing game για κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Η απατη της χρονιας,και στα οσα χρονια παιζω η μεγαλυτερη απογοητευση απο racing παιχνιδι.Ντροπη απο μια εταιρια με την ιστορια της Codemasters να μην μπει στο κοπο να προγραμματισει ενα κακο εστω ΑΙ,αλλα να εμφανιζει στη πιστα αυτοκινητα και χρονους που καμια σχεση δεν εχουν με τα οσα συμβαινουν.Τα αυτοκινητα που βλεπετε στη πιστα απλα υπαρχουν σαν εμποδια οπως σε GTA,Crazy Taxi κλπ.,και ενω νομιζει κανεις πως κανει αγωνα πρωταθληματος στην πραγματικοτητα κανει time trial με κινουμενα εμποδια.Δεν κανουν αγωνα,ουτε βεβαια χρονομετρουνται.Βαση αυτης της ελλειψης του πλεον βασικου και στοιχειωδους χαρακτηριστικου δεν μπορουμε να μιλαμε για racing game.Η απουσια split times απο την αρχη μου φανηκε υποπτη,οπως και η περιεργη συμπεριφορα των ''αντιπαλων'',και μερικοι αγωνες απλα το επιβεβαιωσαν.Ουτε τα λεφτα ενος verbatim μη χαραμισετε.

Δημοσ.
Οι χρόνοι που "γράφουν" οι αντίπαλοι δεν ανταποκρίνονται στον πραγματικό ρυθμό που γυρνάνε στην πίστα. Δηλαδή τα αυτοκίνητα απλά υπάρχουν μέσα στην πίστα, κινούνται, αλλά ο χρόνος που γράφει όταν τελειώσουν τον γύρο τους είναι άσχετος, ανάλογα με το τί "βολεύει" το παιχνίδι.

Ανήκουστο, δεν έχω ακούσει ποτέ να κατηγορούν κάποιο racing game για κάτι παρόμοιο.

Ισως τότε έτσι εξηγείται ένα κουλό φαινόμενο που εγώ βλέπω.

Είμαι πρώτος με διαφορά 5'' από τον 2ο, κάνω πιτ-στοπ, βγαίνω και έχουμε διαφορά 25'', δλδ λογικό. Μετά, είμαι πιο γρήγορος 2'' ανά γύρο, αλλά για άγνωστο λόγο ποτέ δεν τον έπιασα και δεν έκανε πιτ-στοπ, χωρίς να φάει ποινή.:X:X:X

Και απλά εμφανίζει υποθετικές διαφορές χρόνων ανά σέκτορς, αλλά στην πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται.

Δημοσ.

Όντως, τραγικό. Ίσως από τα χειρότερα που μπορεί να περιμένεις σε παιχνίδι racing, χάνεται κάθε μαγεία και αξία του κόπου που κάνεις μέσα στην πίστα για να δυσκολέψεις και τους αντιπάλους.

Αλλά έχω την υποψία πως για τα κουλά του παιχνιδιού και ειδικά αυτό ευθύνεται πιθανότατα κάποιος περιορισμός στο license που πλήρωσαν, όπως υποπτεύθηκε και ανέφερε σε προηγούμενα posts και ο fearwhatnow.

(...)Αλλωστε τα λεφτα ειναι πολλα.Ηδη τα εχουν σκασει για το License και αυτο μισο το εχουν παρει με ενα σωρο απαγορευσεις σε damage,SC και δεν συμμαζευεται.

Φυσικά μη ξεχνάμε, είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ, για PC και κονσόλες και σκοπός είναι να παίζεται άνετα και από 13χρονα... :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...