tarantules Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης δεν ξέρω αν το είπε κανείς αλλά, Increased Damage => http://www.mediafire.com/?4pd77mt5cym5ezj Δεν είναι για αύξηση ζημιών.Tyregrip λεει.Ρυθμίζεις πόσο φθείρονται τα ελαστικα μάλλον
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 "Tyregrip" δεν είναι το κράτημα του ελαστικού στο δρόμο?
migf1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες, όλα τα νέα για σημαντικά mods βγαίνουν εδώ στα Ελληνικά Έχουν βγει κι άλλα, ειδικά για πιο ζωηρά χρώματα έχουν βγει ήδη 2-3 mods (ίσως περισσότερα)... π.χ. το ENB mod είναι κι αυτό καλό και γίνεται και on/off ingame kατά βούληση
aliakas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ τα έβαλα και τα 2 ENB mod και το Realistic Sun Mod και τώρα το game δείχνει πολύ πιο φωτεινό και ζωντανό
jvgrjohn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι επειδή πολλές φορές θέλουμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από το παιχνίδι και να μπούμε στο internet η ότιδήποτε άλλο,μπορούμε να πατήσουμε ALT+ENTER για να βγούμε από το fullscreen και μετά για να συνεχίσουμε,αν θέλουμε πάλι σε fullscreen,να πατήσουμε πάλι ALT+ENTER. Επίσης το ΕΝΒ mod κάνει φανταστική δουλειά.
nikolas8141 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ενημερωτικα και εγω να αναφερω οτι ειχα μετατρεψει το DX9 απο true σε false....μολις περασα το mod για τα πιο ζωντανα χρωματα αρχισε να κανει κατι κουλα το game (τεραγωνακια, αν καταλαβα σωστα στις λαμψεις απο τα φλας των θεατων, μολις ομως το γυρισα σε true το προβλημα σταματησε).....ελπιζω να βγει συντομα το patch και να εχει ολα οσα εχουν βγει για την καλυτερη απεικονηση και οχι μονο........αληθεια ξερουμε ποτε εχουν σκοπο να το βγαλουν?????
jvgrjohn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ενημερωτικα και εγω να αναφερω οτι ειχα μετατρεψει το DX9 απο true σε false....μολις περασα το mod για τα πιο ζωντανα χρωματα αρχισε να κανει κατι κουλα το game (τεραγωνακια, αν καταλαβα σωστα στις λαμψεις απο τα φλας των θεατων, μολις ομως το γυρισα σε true το προβλημα σταματησε).....ελπιζω να βγει συντομα το patch και να εχει ολα οσα εχουν βγει για την καλυτερη απεικονηση και οχι μονο........αληθεια ξερουμε ποτε εχουν σκοπο να το βγαλουν????? Κάτι τέτοιο εε?? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hbVWm0rr0xY[/ame]
nikolas8141 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αυτο ακριβως.......τωρα ομως που το ξανακοιταξα δεν το κανει σε ολες τις πιστες........και τελικα δεν ειναι θεμα του mod που περασα.....
fabiawrc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 το realistic sun mode εχει τεραστια διαφορα..καλα ρε γμτ μου..ενας προγραμματιστης δεν ειδε να πει,,ρε παιδια πως το εχουμε κανει ετσι δεν ειναι μουντο?τι να πεις mod για τα αυτονοητα!
migf1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Όσοι έχετε G25, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις ρυθμίσεις. Θεωρητικά είναι καλές (δεν τις έχω δοκιμάσει εγώ).
migf1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Απανταχού... ΝτιρεκτΕξΕντεκάδες () ενωθείτε. ΥΓ. Με σύνεση & προσοχή (και πάντα με αντίγραφα ασφαλείας )
koulouri Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μολις εκανα εγκατασταση το παιχνιδι.. με i7 920 & 5870 και ζοριζεται..ΤΟΣΟ βαρυ ειναι;;
yiannis_1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εμένα με 8800 GT και QX9650 παίζει άνετα 1680χ1050 ΑΑ-AF 16-16 όλα high. DX11 δε θέλατε.:p:p
koulouri Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Απο την αρχη μουρμουριζα για την καρτα μου..θα ξαναβαλω την 8800GT μου φαινεται.. :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.