Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες, όλα τα νέα για σημαντικά mods βγαίνουν εδώ στα Ελληνικά ;)

Έχουν βγει κι άλλα, ειδικά για πιο ζωηρά χρώματα έχουν βγει ήδη 2-3 mods (ίσως περισσότερα)... π.χ. το ENB mod είναι κι αυτό καλό και γίνεται και on/off ingame kατά βούληση ;)

Δημοσ.

Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι επειδή πολλές φορές θέλουμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από το παιχνίδι και να μπούμε στο internet η ότιδήποτε άλλο,μπορούμε να πατήσουμε ALT+ENTER για να βγούμε από το fullscreen και μετά για να συνεχίσουμε,αν θέλουμε πάλι σε fullscreen,να πατήσουμε πάλι ALT+ENTER.

Επίσης το ΕΝΒ mod κάνει φανταστική δουλειά.

Δημοσ.

Ενημερωτικα και εγω να αναφερω οτι ειχα μετατρεψει το DX9 απο true σε false....μολις περασα το mod για τα πιο ζωντανα χρωματα αρχισε να κανει κατι κουλα το game (τεραγωνακια, αν καταλαβα σωστα στις λαμψεις απο τα φλας των θεατων, μολις ομως το γυρισα σε true το προβλημα σταματησε).....ελπιζω να βγει συντομα το patch και να εχει ολα οσα εχουν βγει για την καλυτερη απεικονηση και οχι μονο........αληθεια ξερουμε ποτε εχουν σκοπο να το βγαλουν?????

Δημοσ.
Ενημερωτικα και εγω να αναφερω οτι ειχα μετατρεψει το DX9 απο true σε false....μολις περασα το mod για τα πιο ζωντανα χρωματα αρχισε να κανει κατι κουλα το game (τεραγωνακια, αν καταλαβα σωστα στις λαμψεις απο τα φλας των θεατων, μολις ομως το γυρισα σε true το προβλημα σταματησε).....ελπιζω να βγει συντομα το patch και να εχει ολα οσα εχουν βγει για την καλυτερη απεικονηση και οχι μονο........αληθεια ξερουμε ποτε εχουν σκοπο να το βγαλουν?????

Κάτι τέτοιο εε??

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=hbVWm0rr0xY[/ame]

Δημοσ.

ναι αυτο ακριβως.......τωρα ομως που το ξανακοιταξα δεν το κανει σε ολες τις πιστες........και τελικα δεν ειναι θεμα του mod που περασα.....

Δημοσ.

το realistic sun mode εχει τεραστια διαφορα..καλα ρε γμτ μου..ενας προγραμματιστης δεν ειδε να πει,,ρε παιδια πως το εχουμε κανει ετσι δεν ειναι μουντο?τι να πεις mod για τα αυτονοητα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...