chek2fire Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 H codemaster έβγαλε μια ανακοίνωση σήμερα για το game και για τα θέματα που έχουν αναφερθεί με την AI http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/433396-ai-issues-response.html
thanasis00 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο!! πολύ καλή δουλειά από την codemasters! έβαλα το dx11 patch και όντως φαίνεται διαφορά! όμως στη πίστα kuala lumpur υπάρχει μικρό πρόβλημα με τα lighting effects! αν μάθετε νεότερο για κάποιο fix πείτε!
thanasis00 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ναι είναι σαν να γυαλίζει ο ήλιος αλλά συνέχεια και μερικά φαίνονται με μαύρο πλαίσιο γύρω (σαν να έχει πρόβλημα στα γραφικά) όπως σε αυτό το βίντεο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hbVWm0rr0xY[/ame]
koulouri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχουν πουθενα σε κανα site settings για καλυτερη ρυθμιση μονοθεσιου σε καθε track??
morgoth666 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 http://www.racedepartment.com/f1-2010-setups/
koulouri Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μονο εγω δυσκιλευομαο τοσο πολυ σε μερικα tracks? kuala lubur με περνανε λες και οδηγαω starlet.. με τις ρυθμισεις απο το παραπανω site και xbox360 controller. να ειμαι 2ος-1ος, να μπαινω για pit stop και οταν βγαινω να ειμαι 16ος και να ανεβαινω μεχρι 9ος με χιλια ζορια! Α! και συνηθως μετα το pit stop οι αντιπαλοι γινονται see-thru και δεν εχω τη δυνατοτητα να κανω flashback παρολο πο λυ δεν τα εχω ξοδεψει :/
StormRid3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Το game πολυ καλο αλλα καποια πραγματα με χαλανε................ 1) Θα ηταν πιο ωραιο να ειχε τις καρτελες και τα γραφικα της επισημης F1 οπως στην τηλεοραση..... 2) Δεν σου δειχνει τη διαφορα χρονου που εχεις με τα αλλα μονοθεσια. 3) Σε ολες τις ομαδες οι μηχανικοι ειναι ιδιοι.......... .....και γενικα εχει καποιες ατελειες τις οποιες θα μπορουσαν να διορθωσουν.......
talliron Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Δεν ξερω αν βρισκομαι σε σωστο σημειο για να κανωτην ερωτηση μου.Πηρα το f1 2010.Ομως δεν βλεπει στο παιχνιδι καθολου το joystick για να το κανω επιλογη.Ο υπολογιστης το βλεπει .Επισης ο ηχος ειναι χαλια.σαν ολα μαζι να ακουγονται.Δεν ειμαι κανενας μεντορας και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες θα ελεγα. Υ.Γ1 οι απαιτησεις του παιχνιδιου καλυπτονται απο τον Η/Υ μου. Υ/Γ2 το joystick ειναι της thrustmaster ενα που εχει και λογοτυπα,χρωματα και διαφημησεις απο την ferrari f1.ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
DJ_Duker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ!!!;;; Παίζω σε ένα custom επίπεδο με βάση το 3ο επίπεδο δυσκολίας (π.χ. ξανάκανα τις ταχύτητες manual), και δεν μπορείς με τίποτα να πάρεις θέση... Βασικά το αμάξι με το ζόρι στρίβει! Το παίζω με τιμονέρα της logitech και έχω παίξει άπειρα άλλα ραλάκια αλλά αυτό το πράγμα πουθενά!
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Δεν ξερω αν βρισκομαι σε σωστο σημειο για να κανωτην ερωτηση μου.Πηρα το f1 2010.Ομως δεν βλεπει στο παιχνιδι καθολου το joystick για να το κανω επιλογη.Ο υπολογιστης το βλεπει .Επισης ο ηχος ειναι χαλια.σαν ολα μαζι να ακουγονται.Δεν ειμαι κανενας μεντορας και οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες θα ελεγα. Υ.Γ1 οι απαιτησεις του παιχνιδιου καλυπτονται απο τον Η/Υ μου. Υ/Γ2 το joystick ειναι της thrustmaster ενα που εχει και λογοτυπα,χρωματα και διαφημησεις απο την ferrari f1.ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Ειναι τιμονέρια η joystic γιατί με το ίδιο όνομα είδα ότι υπάρχει τιμονέρια που υποστηρίζετε κανονικά από το f2010
talliron Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Το joystick ειναι.Πραγματικα εχει και τιμονιερα .Την ειδα οταν τα αγοραζα.Αλλα λογω κοστους πηρα το joystick.
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Λογικά θα πρέπει να κάνεις ότι γίνετε με όλα τα gamepad στα ραλί. Δλδ θα πάς στα options μέσα από το παιχνίδι και από εκεί στο keyboard θα επιλέξεις να βάλεις δικά σου κουμπιά. Με διπλό κλίκ γίνετε πάνω στα κουμπιά που θέλεις να αλλάξεις και μετά κάνεις την κίνηση με το joystic.
talliron Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 ευχαρηστω! ελπιζω να ειναι ετσι . ---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ---------- Ομως και ο ηχος ειναι μπλεγμενος.Οταν το επαιξα με το πληκτρολογιο δεν ακουγα το μονοθεσιο μου,αλλα ενα ηχο μπερδεμενο..(?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.