Προς το περιεχόμενο

Ποσα Infractions εχετε?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογος να γινεται...

Εγω εχω 2. Το ενα expired, για Δημοσίευση link για sites με παράνομα αντίγραφα λογισμικού - μουσικής - ταινιών

και το αλλο λήγει στις 30-07-08 και ειναι για Συνεχής παράβλεψη των Όρων Χρήσης του forum.

Εσεις?

Δημοσ.

...τί ίντα τα ιφράκσιος, ωρέ παλληκάρια ;

(...κάτι οσφραίνομαι, αλλά δεν το σερβίρετε ψιλοκομμένο ; Όχι τπτ άλλο - μην είναι καμμιά αρρώστεια, νέα, να πάμε να χτυπήσουμε καμμιά βατσίνα)

Δημοσ.
...τί ίντα τα ιφράκσιος, ωρέ παλληκάρια ;

Μια πιο ήπια τιμωρία (αντί για ban). Τώρα δεν ξέρω ακριβώς τι παθαίνεις αν φας infraction. Νομίζω το account σου έχει μερικούς περιορισμούς (μέχρι να λήξει το infraction) -αν κι εγώ δεν είχα προσέξει κάτι-

Δημοσ.

...Μα'στα.

Θεκ γιου σερ τολης_01.

...Και δηλαδής-δηλαδής να πούμε, μιλάμε για ενδογενή ιφράκσιος ; Για ινσομνιακά δηλαδής ;

• Moderators
Δημοσ.

Εγω 2. Ενα για αντικανονικη υπογραφη, κι ενα για μηνυμα σχετικο με πειρατικο λογισμικο.

Και τα δύο απο Eusebius, και τα 2 expired πολυ καιρο τωρα...

Δημοσ.

>
Profile Infraction 	20-04-2007
19:27	Expired 	1	Μη επιτρεπτή φρασεολογία	Eusebius

Profile Infraction 	20-04-2007
15:22	Expired 	1	Αντικανονική υπογραφή	Eusebius

Profile Infraction 	19-04-2007
20:14	Expired 	1	Αντικανονική υπογραφή	Cristina

Profile Warning 	01-04-2007
09:23	Expired 	0	Αντικανονική υπογραφή	Eusebius

4 hope you rott in hell :devil::devil:

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 εγω.το ενα απο τον angelos0 και το αλλο απο lucifer.

O Lucifer πάλι τι διάολο ινφραπαυτό σου έστειλε; Ότι απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών ταυτόχρονα;

:lol:

Δημοσ.

Νομίζω 2 infractions και 1 ban. Στο ένα επειδή χαρακτήρισα τεμπε....λα τους Δημ. Υπαλλήλους και το άλλο επειδή τελείωσαν τα επιχειρήματα του mod. Α και ένα infraction γιατί έφερα ποιητικό παράδειγμα 2 προσώπου για την γκόμενα μέλλους, που πιθανώς δεν έχει καν!!!! (ούτε ξέρω αν έχει βέβαια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...