kostetos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Eιπα να ανοιξω αυτο το topic για να ποσταρει οποιος θελει και να πει οτι θελει για τις νην και πρων του σχεσεις... Αρχιζω εγω λεγοντας οτι εχω χωρισει εδω και 1 εβδομαδα με τη βικυ(γνωστη και ως κοπελα β για οσους καταλαβαν ) Το topic αυτο το εμπνευστηκα απο τον aledjo... ΠΑΡΑΚΑΛΩ οι mods να μην το κλειδωσουν 'η το διαγραψουν.Πιστευω,με ολο το σεβασμο προς τους mods,πως ενα τετοιο thread χρειαζεται... Luci kαι Paredwse μπορειτε να ποσταρετε και εσεις..Πολυ θα ηθελαν να μαθουν....διαφορα για εσας.. Λοιπον....
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Το αφήνω και βλέπουμε, αν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον αλέτζο και μείνει αξιοπρεπές το θρεντ, κουλ. Εγώ τα είχα με τον παρεδώσε.
ioanna_b Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 (..μόλις ''διάβασα'' στο φλυτζάνι ότι θα πέσει λουκέτο σε ένα θρεντακι...πιο να είναι αυτο ποιο να είναι....)
slipknot Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Παράκληση κι από μένα να μείνει το topic ανοιχτό. Ειλικρινά.
bibibo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 και σύ δεν είπες και πολλά ... μην απογοητευτείς αλλά ουτε και οι άλλοι θα πούνε εγώ συμπεριφέρομαι σκατά στον άλλο αν δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του (i really hate my self for that) και υπέροχα σε αυτόν που θα καταφέρει να με κάνει να τον ερωτευτώ...
parsifal Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ΠΑΡΑΚΑΛΩ οι mods να μην το κλειδωσουν 'η το διαγραψουν.Πιστευω,με ολο το σεβασμο προς τους mods,πως ενα τετοιο thread χρειαζεται... Αυτό ήταν εν μέρει στο χέρι σου, αλλά με το παρακάτω: να ποσταρει οποιος θελει και να πει οτι θελει για τις νην και πρων του σχεσεις... ...τα έκανες ρόιδο.
kostetos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 1980 αν θελετε απαντατε αλλιως...Σε αλλους μπορει να αρεσει το topic...(βλ.aledjo)
aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 λοιπον εγω δε θα πω τιποτα γιατι: 1) εχω γραψει σε διαφορα τοπικς αραια και που διαφορες ιστοριες που βαριεμαι να ξαναγραψω και ακομα χειροτερα να κατσω να τα ψαξω για να κανω copy-paste 2) ειναι τοσο μεγαλες οι ιστοριες και πολλες που δε χωρανε σε ποστ, οποτε σκεφτομαι καποτε να φτιαξω ενα blog και να τα γραφω εκει.... και που ξερεις ισως καποτε γινει και βιβλιο. (πλακα πλακα οι φιλοι και φιλες μου αυτο μου λενε να κανω, να γραφω βιβλιο με φωτογραφιες κτλ γιατι ολες ειναι τοσο περιεργες και παραξενες...)
Sellers Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Το topic αυτο το εμπνευστηκα απο τον aledjo... Και το αφιερώνεις που?
bibibo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 πολύ στενός βραχνάς δεν μας έχει γίνει να πούμε το κλείδωμα? ότι γουστάρω θα λέω και ότι γουστάρω θα κάνω!!!! άντε να πουμε γιατι έχω και τα νευρά μου σήμερα και όρεξη δεν έχω θα πάρω και ένα σπρέι και θα γράφω και ότι θέλω θα γεμίσω την πόλη όλη ρε ΚΟΥΛΑ ΜΑΚΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 για ποιον λογο χρειαζετε μπορεις να μου εξηγησεις?...θέλει συμπαράσταση, βρε χαζό.Να κάτσουμε γύρω απ' τη φωτιά, μετά το κυνήγι, και να πούμε ιστορίες, σαν τον Homo Sapiens. (κι άμα δεν πιάσει αυτό, πάμε για κα'να dvd στο Ηοme Theater) Εγώ καταθέτω την υπογραφή μου, στο παρόν θρεν-τ. *...ρε συ bibibo, να ρωτήσω κάτι,,,,,Μπας και είναι ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ο Κυράκος ;
Garnele Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Από την στιγμή πάντως που ακόμη και η μούσα του τοπικ σταρτερ δεν έχει κάτι να πει επί του θέματος, εγώ θα το κλείδωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.