S4Lv4Ti0N Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Θα ήθελα να το αγοράσω, για να κάνω monitor το τρέξιμο μου καθώς ακούω μουσική... αλλα επείσης θα ήθελα να ξέρω κατα πόσο θα δουλεύει με παπούτσια εκτός απο της Nike, ξέρω πως γίνεται, δε ξέρω όμως πως ακριβώς δουλεύει ο σένσορας για να ξέρω που/πώς να τον βάλω... Έχω iPod Nano (Red Product) 3g. Όλο το πακέτο αν βάλουμε μέσα και τα παπούτσια που "προτείνει" η Nike αρχίζει απο 200 εώς 300 ευρώ....
Hal9000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Υπάρχουν αρκετές ειδικές θήκες για το σένσορα που προσαρμόζονται σε όλα τα παπούτσια. Πχ αυτός http://www.drbott.com/prod/db.lasso?code=7613-KCBK Το κατα πόσο είναι ακριβή τα αποτελέσματα που βγάζει μετά δε το γνωρίζω οπότε θέλει ψάξιμο. Πάντως το φθηνότερο μοντέλο αθλητικών παπουτσιών nike (Air max 180) που βρήκα με υποστήριξη του nike+, έκανε 120 ευρώ
eliask Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ψάξε και λίγο στο ebay έχει nike + σε τιμές κοντά στα 85 euros με μεταφορικά . Επίσης η nike έβγαλε και το sportsband που είναι πολύ καλό . Τώρα για ακρίβεια εγώ που το τεσταρα με τον διαδρομό του γυμναστηρίου εβγαζέ σχεδόν τα ίδια αποτελεσματα ως προς την απόσταση αλλά είχε μεγαλες διαφορές όσο αφορα τις θερμίδες που έκαψα ( βέβαια στο ipod είχα βάλει υψος/κιλά) ενώ στον διάδρομο όχι .
kdiamant Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Ξέρετε αν είναι συμβατό με το iPhone και το iPod 30GB 5g?
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Με το iPod 5g έχω ακούσει πως κάποιοι το έχουνε δουλέψει... αλλα με το iPhone όχι, δεν έχει γίνει η προετοιμασία του λογισμικού για το iphone, αλλα έχουνε βγάλει στο ιντερνετ κάποιες φωτογραφίες απο το πώς θα είναι... 3d graphs etc.
focus4405 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Το να αγοράσεις όλο το πακέτο (ipod, Nike+, sensor) *αποκλειστικά για να να κάνεις καταγραφή για το τρέξιμο σου είναι μάλλον λίγο υπερβολικό λόγο κόστους. Απο φίλους που το έχουν δοκιμάσει ξέρω πως δεν είναι και απόλυτη συσκευή για καταγραφή επιδόσεων. Πχ. δεν αποδίδει σωστά τους παλμούς σου όταν βρίσκεσαι σε ανηφορικό κομμάτι, ή έχει μεγάλες αποκλίσεις στο μήκος τις διαδρομής όταν τρέχεις σε βρεγμένο και έχεις σημαντικές αποκλίσεις στον διασκελισμό κλπ. Αν δεν έχεις και θέλεις να πάρεις mp3 παίρνεις ένα ipod για τους λόγους που δεν στους εξηγώ γιατί φαντάζομαι ότι τους έχεις καταλάβει. Απλά αν θέλεις κάποιο σημανιτκό εργαλείο για να μετράς την απόδοση σου στο τρέξιμο το Polan μάλλον είναι η πιο αξιόπιστη λύση.
blashyrkh+ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 παρε ενα pOlar ειναι τρομερα εργαλεια και με ενα ρολοι και τον αισθητηρα για τις αποστασεις εχεις τα παντα, heart rate monitor ,distance meter κλπ κλπ.Μπαινει και σε ποδηλατο και λεει ΚΑΙ την ωρα.
daxzlyi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Ναι ρε φιλε αλλα βρες μου μετα και μια αξιοπρεπη γκομενα που θα δει αυτο το ΠΟΛ.ΑΝ που λες και θα σου κατσει.Ενω εαν εχεις σετακι ipodακι mike+ κτλ οσο να ναι γινεσε δυο κλασεις ομορφοτερος μετρας διαφορετικα πως να το κανομε...
focus4405 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε να κρατάς τότε και ένα macbook air όσο τρέχεις... S4Lv4Ti0N είναι μια διασκεδαστική πρόταση και μπορείς πάνω κάτω να μετρήσεις τις αποδόσεις σου, απλά αν για κάποιο λόγο θέλεις μεγάλη ακρίβεια τότε μάλλον δεν κάνει. Για βόλτες, απλές μετρήσεις και power songs είναι μια χαρά!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Ναι ρε φιλε αλλα βρες μου μετα και μια αξιοπρεπη γκομενα που θα δει αυτο το ΠΟΛ.ΑΝ που λες και θα σου κατσει.Ενω εαν εχεις σετακι ipodακι mike+ κτλ οσο να ναι γινεσε δυο κλασεις ομορφοτερος μετρας διαφορετικα πως να το κανομε... χαχαχα απλά γελάω!!! @focus4405: Εντάξει αν ήθελα την τρελή ακρίβεια κτλ... ίσως και να μη κοιτούσα κατ'εκεί... αλλα το ipod το έχω ήδη... έχει τη μουσική μου, λέει και την ώρα , και μαζί με ένα νέο ζευγάρι παπουτσάκια και εξτρά 30 ευρώ σε κάνει μέλος μίας νέας κοινότητας (Nike+) χεχε...
eliask Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 εγώ πάντως αγόρασα τον αντάπτορα που μεταφέρει ασυρματα την μουσική στο bluetooth μου ώστε να έχω το ipod στην τσέπη μου όταν τρέχω και θα πάρω το sportband για τις μετρήσεις μου .
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Έχεις παρατηρήσει αλλαγή στην ποιήτητα ή παράσιτα ποτέ;; Δίνεις και ένα Link να δούμε και εμείς;;
eliask Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 http://www.jabra.com/sites/Jabra/NA-US/products/Pages/JabraA125s.aspx Δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου γιατι το παρηγγείλα μέσω ebay .Λογικά θα το πάρω μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα σου πώ.! Σε ερώτηση που έκανα στη jabra μου απάντησαν πως παίζει τέλεια και με το jabra BT3030. εγώ θα το δοκιμάσω μέ ενα sony ericsson HBH-DS980.
eliask Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Λοιπόν το παρέλαβα σήμερα και το σύνδεσα με το ipod και το sony ericsson HBH-DS980 και μπορώ να πω ότι είναι super..Παιζει χώρις κάμια διακοπή και πολύ καλό ήχο !Δεν είναι βέβαια σαν να έχεις ένα σετ από καλά ενσύρματα ακουστικά αλλά μπορώ να πώ πως είμαι πολύ ικανοποίημένος από την δουλεία που κάνει !
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτή την ιστορία; Σκέφτομαι να κάνω χρήση της υπηρεσίας αυτής, πήγα σήμερα να δοκιμάσω παπούτσια Nike+, αλλά δυστυχώς έχω μεγάλη καμάρα και δεν μου κάνει ΚΑΝΕΝΑ παπούτσι της NIKE. Έχει δοκιμάσει κανείς από εκείνα που προσαρμόζονται σε όλα τα παπούτσια, να μου πει εντυπώσεις; Γενικά τι λύσεις έχω; Κάποια πρόταση για site, να αγοράσω από εκεί; Για ρίξτε τις ιδέες σας, έναν χρόνο μετά το τελευταίο ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.