Freakster Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δε πιστεύω να έχεις iphone? Δεν παίζει εκεί το nike+. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά υποτίθεται ότι αυτό θα σου δώσει λύση. http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/Accessories.7/SwitchEasy.231/RUNAWAY/SwitchEasy_RunAway_AnyShoe_Adapter_iPod_Sport_Kit.1910.html Παρ'όλα αυτά, όντως το nike+ δε λέει μια.. Το θέμα στο jogging δεν είναι πόσα χιλιόμετρα θα βγάλεις αλλά να κρατήσεις τους σφυγμούς σου σε ένα επίπεδο για κάποια ώρα. Όπως λένε και τα παιδιά, κάποιο ρολογάκι της polar θα είναι πολύ καλύτερη επιλογή. It's your money though
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 'Εχω iPod Touch. Δεν ήξερα πάντως πως το iPhone δεν το υποστηρίζει. Να που έχουμε και κάτι καλύτερο από τους iPhoneάδες τελικά. Τα ρολογάκια της Polar πόσο κοστίζουν όμως;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Και έχουν αυτά αντίστοιχες δυνατότητες, να σου ανεβάζουν τις επιδόσεις σου στον υπολογιστή ας πούμε; Αρκετά ακριβότερο πάντως, τη στιγμή που εγώ θα δώσω κάπου 25€ για σένσορα, αντάπτορα για παπούτσι κτλ. Έτσι κι αλλιώς δε θα τρέξω επαγγελματικά, μπας και χάσω κανένα κιλό θα το κάνω.
Freakster Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Έτσι κι αλλιώς δε θα τρέξω επαγγελματικά, μπας και χάσω κανένα κιλό θα το κάνω. Το πιο πιθανό είναι να τρέξεις, να ανεβάσεις τρελούς σφυγμούς, να τα παρατήσεις (θες δε θες θα γίνει αυτό), να κάνεις το ίδιο πράγμα κανα δυο φορές και ο αντάπτορας να καταλήξει στο συρτάρι με τα αναμνηστικά. Και συγγνώμη κιόλας, δεν γνωρίζω τα οικονομικά σου, αλλά το κόστος δεν είναι δα και τραβηγμένο για ένα ρολόι που θα το κρατήσεις για χρόνια. Δεν θα επιμείνω όμως. Μακάρι να αποδειχτώ λάθος. Καλές αγορές.
inSync Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 'Εχω iPod Touch. Δεν ήξερα πάντως πως το iPhone δεν το υποστηρίζει. Να που έχουμε και κάτι καλύτερο από τους iPhoneάδες τελικά. Τα ρολογάκια της Polar πόσο κοστίζουν όμως; To firmware 3.0 και το νέο iTunes που θα βγει θα δίνουν δυνατότητα Nike+ και στο iPhone
pantnick Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Garmin Forerunner 405. Πάρα πολυ καλό. Φυσικά μόνο απο ebay.Εδω είναι πανάκριβο.
disqualified Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Και έχουν αυτά αντίστοιχες δυνατότητες, να σου ανεβάζουν τις επιδόσεις σου στον υπολογιστή ας πούμε; Αρκετά ακριβότερο πάντως, τη στιγμή που εγώ θα δώσω κάπου 25€ για σένσορα, αντάπτορα για παπούτσι κτλ. Έτσι κι αλλιώς δε θα τρέξω επαγγελματικά, μπας και χάσω κανένα κιλό θα το κάνω. τρεξε πρωτα κανα χρονο συστηματικα και μετα παιρνεις και ρολογια και λοιπα. Για αρχη καλο ειναι και της nike. Αν εισαι σε ικανοποιητικο επιπεδο ομως ενα τετοιο ρολογακι αξιζει
Peavy Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ερώτηση μιας και μιλάμε για συσκευές που μετράν παλμούς αν πάρω το εξής ρολόι http://www.shop21.gr/product/product.gifts.asp?pfid=26650&prid=27276 χρειάζεται να πάρω και κάποιο άλλο περιφερειακό για να μου μετράει τους παλμούς;
disqualified Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 οχι αλλα κοιτα και στο amazon το ιδιο προιον http://www.amazon.com/Polar-RS100-Heart-Monitor-Stopwatch/dp/B000FW3Z6O
georgeadams Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μόνο που το Amazon δεν στέλνει τέτοια προϊόντα στην Ελλάδα.
disqualified Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μόνο που το Amazon δεν στέλνει τέτοια προϊόντα στην Ελλάδα. Αυτο το αγνοουσα ειναι η αληθεια. Ευχαριστω για τη διορθωση
eliask Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Στο ebay έχει εάν δεν κάνω λάθος πολλά τέτοια που προσαρμόζουν σε οποιαδήποτε παπουτσι . Και Nike+ θα βρείς μεγαλύετρη ποικιλία από εδώ . Παλιοτερα μοντέλα αλλά πολύ καλά . Η υπηρεσία πάντως της Νικe+ είναι πολύ καλή . Εγώ την χρησιμοποιω πάνω από 1.5 χρόνο και μπορείς να βλέπεις τι κάνεις κάθε φορά και να θέτεις στόχους etc etc
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εντάξει, από ότι καταλαβαίνω τα επαγγελματικά έχουν υψηλές τιμές και δεν είναι για μένα, που όπως είπα δεν σκοπεύω να τρέξω και κανέναν μαραθώνιο. Απλά να το διασκεδάσω θέλω και υπάρχει και το ενδεχόμενο (όπως πρότεινε κάποιος) να τα παρατήσω, οπότε δεν πρόκειται να σκάσω λεφτά για ρολόγια και λοιπές πολυτέλειες. Μια χαρά μου κάνει λοιπόν το nike+. Το πρόβλημα τώρα είναι άλλο: από πού παίρνω τον σένσορα; Στέλνει κανένα κατάστημα από Αμερική; Μια και η τιμή είναι κάτω από 45€ δεν περνάει τελωνείο, έτσι δεν είναι; Και μέσω της αναλογίας $ και € θα μου βγει πολύ πιο φτηνά φαντάζομαι. Επίσης, πρέπει να βρω και κανένα armband για το ipod touch γιατί εδώ στη Λάρισα δε βρήκα κάτι. Τέλος, να πάρω και έναν προσαρμοστήρα για οποιοδήποτε παπούτσι, γιατί τα nike+ ανεξαρτήτου τιμής, πολύ απλά δε μου κάνουν (έχουν πολύ στενή καμάρα). Πρόταση για κατάστημα από Αμερική που να στέλνει κανείς; Το amazon όπως ανάφερε ο georgeadams, γιοκ. Δεν πολυθέλω από ebay, γιατί από ότι καταλαβαίνω πρέπει να μου έρθουν τα αντικείμενα σε 3 διαφορετικές αποστολές, οπότε χρεώνομαι έξοδα αποστολής επί τρία. ΥΓ. Το iPod Touch από ότι έχω καταλάβει χρειάζεται μόνο τον σένσορα, δεν χρειάζεται και το USB που είναι υποδοχέας στη συσκευή, σωστά;
disqualified Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 αν μιλας για τον σενσορα nike+ τον πουλανε στα καταστηματα της nike στην Ελλαδα το ipod touch ναι απ οτι θυμαμαι εχει ενσωματωμενο το δεκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.