koprodogis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ε καλα εκεινη την περιοδο ρε παιδια δεν εβρισκες πουθενα στον κοσμο, κατι ξεχασμενα σε βουλγαριες μονο με κυριλικα επανω. Σημερα ειναι πιο χαλαρα το πραματα λογο ανταγωνιστικων μοντελων που ξεκινησε να παιρνει ο κοσμος kirimis ελπιζω να πηρες το TJET με τα 150 αλογατα και σε χρωμα μαυρο ή Maranello, μπραγματικα πολυ ομορφο αμαξι μεσα-εξω και με πορωτικο ηχο(λιγο οι αναρτησεις βαρανε βεβαια στην sport εκδοση που οδηγησα στον Ανδρεαδη, ο οποιος δεν ξερω αν πηγες αλλα μαρεσε πολυ σαν ανθρωπος και αν δεν μειωναν την εγγυηση θα το ειχε παρει ο αδερφος μου)
21century Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Τυχερέ άντε και καλορίζικο, μάλλον έχεις πολυ καλο εισόδημα στην ελλάδα που 2 εκ. ζουν κατω απο το οριο της φτώχειας και μερικοί κοιτούν το 900αρι ως όνειρο..
drdino Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Special Delivery σήμερα, με DHL σε λιγότερο από μέρα, από Αγγλία. :yikes: To κουτί Ανοίγοντάς το: Το μηχανηματάκι: Η μπαταρία του: Τώρα φορτίζει... Εντυπώσεις σε λίγο, όταν φορτίσει. Στην αρχή θα παίξω λίγο το linux, αλλά μετά θα φύγει και θα μπουν Nlite XP pro.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 χαίτη σαν την δική μου. δεν είπε τζάμπα το παιδί... κάτι έδωσε... να το λέει παρακάτω: 430 ευραίοι.
ktsolkas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Γεια και χαρα σε ολους. Η απορια μου ειναι η εξης(και μαλιστα την ειχα εκφρασει και σε τοπικ για το 701, αλλα δυστυχως απαντηση δεν πηρα) χρησιμοποιει κανεις το eeepc 900 για dj-ing? συγκεκριμενα με ενδιαφερει αν μπορει να τρεξει ικανοποιητικα το virtualdj(ακομα και την 3,4 εκδοση που ειναι πολυ ελαφρια σε σχεση με τις 5,χ) και το traktordj. αν καποιος κατοχος του 900 θελει να βοηθησει ας ποσταρει ενα βιντεακι στο youtube που να μας δειχνει την αποδοση με καποιο απο τα παραπανω προγραμματα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω συντομα να ειμαι και εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος του eeepc.
antreasM77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 430 ευραίοι. πω εχω αρχισει να ψηνομαι ασχημα/..././..//
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 πω εχω αρχισει να ψηνομαι ασχημα/..././..// Βλέποντας αυτό στις 370 λίρες (470?) όχι... δεν ψήνομαι.
kirimis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Βλέποντας αυτό στις 370 λίρες (470?) όχι... δεν ψήνομαι. Εσυ πήρες το ακριβοτερο και ποιοτικότερο της κατηγορίας... Επίσης ξεκολλάτε!!! Μέχρι πρότινως για να κατέβεις σε μεγέθη πραγματικά φορητά σου ζητούσαν 2000e + κανα νεφρό... και τώρα που σας τα δίνουνε σε τιμές εξεφτελιστικές τα αποκαλείτε και ακριβα? Και συν τοις αλλοις βλέπω και κάτι ατυχέστατες συγκρισεις με κάτι 15ιντσα των 400-500 ευρω.... OMG & 3xLOL
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Εσυ πήρες το ακριβοτερο και ποιοτικότερο της κατηγορίας... Επίσης ξεκολλάτε!!! Μέχρι πρότινως για να κατέβεις σε μεγέθη πραγματικά φορητά σου ζητούσαν 2000e + κανα νεφρό... και τώρα που σας τα δίνουνε σε τιμές εξεφτελιστικές τα αποκαλείτε και ακριβα? Και συν τοις αλλοις βλέπω και κάτι ατυχέστατες συγκρισεις με κάτι 15ιντσα των 400-500 ευρω.... OMG & 3xLOL Ναι, το ακριβότερο και ποιοτικότερο πήρα (όχι ακόμα, αύριο θα το παραγγείλω) το οποίο είναι μόνο 40? ακριβότερο από όσο το πήρε ο φίλος. Αν εσύ τα σκέφτεσαι τα 40? τότε να πάρεις το eee. Επίσης δεν είπα ότι είναι ακριβά (εκτός και αν αυτό το έγραψες για κάποιον άλλον).
kirimis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Ναι, το ακριβότερο και ποιοτικότερο πήρα (όχι ακόμα, αύριο θα το παραγγείλω) το οποίο είναι μόνο 40? ακριβότερο από όσο το πήρε ο φίλος. Αν εσύ τα σκέφτεσαι τα 40? τότε να πάρεις το eee. Επίσης δεν είπα ότι είναι ακριβά (εκτός και αν αυτό το έγραψες για κάποιον άλλον). Γενικα αναφερθηκα... αλλα και ειδικα γιατι ειχα την εντυπωση πως το θεωρουσες ακριβο. Απο την άλλη.... σε λίγη ώρα θα δεις το review μου απο το Asus EEE 900 που το εχω στα χερια μου εδω και λιγες μερες... και ναι φυσικα δεν ειναι στην ποιο σωστη τιμη, αλλα δεν υπάρχει και κάτι αλλο στην παρουσα φαση. Το Mininote ειναι άρχοντας... και γω το θελω! Αλλα με τον VIA NANO, οπότε το αναβάλλω για κάνα τρίμηνο! Γενικώς γνώμη μου ειναι να ψάξεις λίγο για το Mininote σχετικα με τα Videos και τον C7.... γιατι υπάρχουν θεματάκια... μην σου βγει ξυνο....
kirimis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Παρακάτω ενα μικρό review απο μενα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2193902#post2193902
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Το Mininote ειναι άρχοντας... και γω το θελω! Αλλα με τον VIA NANO, οπότε το αναβάλλω για κάνα τρίμηνο! Γενικώς γνώμη μου ειναι να ψάξεις λίγο για το Mininote σχετικα με τα Videos και τον C7.... γιατι υπάρχουν θεματάκια... μην σου βγει ξυνο.... Να, αυτά τα περίμενε είναι που μας φέρανε εδώ. eee 701 είχα και το έδωσα για κάτι καλύτερο που στην αρχή ήταν το eee 900, μετά το msi wind και τώρα το hp 2133.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.