Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδύνατον να παίξεις 10vs10 σαν άνθρωπος! Οι μισοί από τους 20 κάνουν πραγματικά ό,τι τους καβ.... Έχω δει αγώνες με σέντερ μπακ να μην γυρίζουν ούτε πίσω από το κέντρο. Φυσικά στο τέλος παίρνουν κάτι ασόδυα στη βαθμολογία αλλά δεν φαίνεται να τους πτοεί καθόλου. Δεν μπορεί να τους πετάξει έξω ο αρχηγός της ομάδας?

Στα αρχικά μενού εκτός από το DNF έπρεπε να φαινόταν και ο μέσος όρος της απόδοσης του κάθε παίχτη. Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε με παντελώς άχρηστους ή ηλίθιους παίχτες. Ήμαρτον.

Ξαναδοκιμάζω.

edit: Μπα, τζίφος. Για κάποιο περίεργο λόγο έγινε πάλι το ίδιο με τους... πολλαπλούς παίχτες. Ξεκινάμε Πορτογαλία-Αγγλία, 8 παίχτες από τη μια μερά και 6-7 στη δική μου. Διαλέγω θέση RM και καταλήγω να έχω το αριστερό και το δεξί μπακ, τον ένα κεντρικό αμυντικό και τον τερματοφύλακα. Ήμαρτον, τι είναι αυτά? Πού είναι οι παίχτες που έπρεπε να ελέγχει το ΑΙ? Στο 3' ένας ηλίθιος από τη μεριά μας έκανε εγκληματικό φάουλ στο κέντρο και μείναμε με 10.

Αν κατάλαβα καλά, όταν κάποιος κάνει quit γίνεται αυτό που είπε ο S_Decathlon, περιμένουμε σα μαμάκες. Άλλες φορές όμως δεν εξαντλείται ο χρόνος και ξεκινάμε πολύ πιο γρήγορα. Τελοσπάντων, θα δοκιμάσω αύριο πάλι, θέλω να δω το Ace Combat 6 τώρα (έπαιξα το demo και πορώθηκα). Για άλλη μια φορά λέω, με κίνδυνο να γίνω κουραστικός, ότι αυτό το quick 10vs10, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, δεν έχει κανένα νόημα. Ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει. Μόνο αν φτιάξουμε ομάδα θα το ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Ο Polakis που έφτιαξε το Fifa Hellas club ας αρχίσει το recruiting, να μαζέψει όσους είμαστε εδώ, 10-15 άτομα να ξεκινήσουμε έτσι και μετά βλέπουμε.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά βάλτε τα όλα στο manual και αν βάλετε γκολ στο φιφα09 τρυπήστε μου την μύτη...Έχω λιώσει και δεν μπορώ να σκοράρω! Ρεαλισμός στο φουλ μιλάμε!

Δημοσ.

Ακόμα τίποτα στα μαγαζιά, λέει τα κράτησαν για να κολλήσουν αυτοκόλλητα για διαγωνισμούς.. Έλεος, παρασκευή βρήκαν να κάνουν αυτή τη .^%%*

Δημοσ.

άσε και εγώ πάθει κατάθλιψη, είχε γίνει μια μαλακία με την κολοπιστωτική μου και τελικά θα το έχω από βδομάδας το παιχνίδι...

Δημοσ.
Ακόμα τίποτα στα μαγαζιά, λέει τα κράτησαν για να κολλήσουν αυτοκόλλητα για διαγωνισμούς.. Έλεος, παρασκευή βρήκαν να κάνουν αυτή τη .^%%*

Ακριβως....μα τι μ----- ειναι αυτοι!Τοσες μερες τι κανανανε, τον παιζανε?

Δε θελουμε διαγωνισμους, το παιχνιδι θελουμε...!Μονο σε αυτη τη χωρα γινονται αυτα....!

Παντα ολα να γινονται τελευταια στιγμη!Τι να πω!Οποιος μαθει κατι, ας ενημερωσει!

Δημοσ.
το χειρότερο fifa που έχω παίξει στο xbox360 το κάνανε χειρότερο πως και τα καταφέρανε έλεος ,fifa 2008 και ξέρω ψωμί

Πλάκα κάνεις, έτσι?

Δημοσ.
το χειρότερο fifa που έχω παίξει στο xbox360 το κάνανε χειρότερο πως και τα καταφέρανε έλεος ,fifa 2008 και ξέρω ψωμί

Τόσα και τόσα έχουμε ακούσει από τους pes fanboys. Ότι θα ακούγαμε όμως κι αυτό από φίλο του Fifa, ε δεν το περίμενα με τίποτα! :rolleyes:

Δημοσ.

Exει καποιος προσωπικη εμπειρια ή εχει διαβασει καποιο συγκριτικο σχετικα με το σε ποια κονσολα ειναι καλυτερο το φιφα 09?Αν υπαρχει καποιο λινκ ποσταρετε το.

Δημοσ.

Εγώ έπαιξα και στα 2 φίλε. Το fifa09 είναι ελαφρώς καλύτερο στο 360. Στο ps3 θολώνει λίγο και έχει και λίγο χειρότερα χρώματα. Δεν ξέρω γιατί. Και το τεστ έγινε στην ίδια τηλεόραση και με hdmi και τα 2...

Δημοσ.
Εγώ έπαιξα και στα 2 φίλε. Το fifa09 είναι ελαφρώς καλύτερο στο 360. Στο ps3 θολώνει λίγο και έχει και λίγο χειρότερα χρώματα. Δεν ξέρω γιατί. Και το τεστ έγινε στην ίδια τηλεόραση και με hdmi και τα 2...

Polaki εχει και αλλες διαφορες οταν θα περασω θα το δω με τα ματια μου να σου πω που χανει η εκδοση του ps3! Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι μονο αυτα!

Δημοσ.

Προσωπικά tearing δεν έχω δει καθόλου. Αυτό που έχω δει είναι ένα μικρό slowdown (σαν κόμπιασμα) όταν ο τερματοφύλακας κάνει βολέ και η μπάλα πάει στο κέντρο. Σαν να ζορίζεται λίγο εκεί. Προσοχή όμως, δεν το κάνει σε όλο τον αγώνα αλλά μόνο στα πρώτα 1-2', το πολύ. Μετά στρώνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...