Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Ψήνομαι φέτος μετά απο πολλά πολλά χρόνια (98 αν θυμάμαι καλά) να αγορασω το φίφα. Θα ήθελα να μάθω αν το παιχνίδι έχει παρόμοιο mode με το μαστερ λιγκ του προ οπου παίρνεις μια ομάδα, κάνεις μεταγραφείς βγαίνεις τσαμπιονς λιγκ κλπ.

Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν έχετε παρατηρήσει προβλήματα στο παιχνίδι τα οποία ενδεχομένως να χρειαζονται patch για να λυθούν.

Ρωτάω επειδή δεν έχω live οπότε δεν θα μπορώ να κατεβάσω και patch αν χρειαστεί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησεις;)

Δημοσ.

Παιδια, μας εχουν παρει πρεφα, μεχρι και banner που διαφημιζουν το Fifa εχουν βαλει απο πανω :P

Το μοναδικο σοβαρο ελλατωμα που βρισκω παντως στο παιχνιδακι, ειναι το οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παιξεις στα single player modes (manager, be a pro κτλ) με ομαδες που ανηκουν στο Rest of The World. Το Pro που σου επιτρεπει να παρεις την οποιαδηποτε ομαδα και να την αρχισεις απο το μηδεν μου αρεσε πολυ σαν επιλογη στο Master League. Αν βεβαια βαλουν επιτελους το Ελληνικο Πρωταθλημα μεσα, τοτε problem solved. Προς το παρων, θα παιρνω τις Κολοπετινιτσες του καθε πρωταθληματος για να νιωσω οτι κανω ενα progress...

Δημοσ.

Παιδια περυσι ειχα παρει το φιφα 08 και παροτι ειχα αφλασαριστη κονσολα δεν μπορουσα να παιξω ονλαιν. Με το προ εβολουτιον 6 και καποια αλλα επαιζα κανονικα ονλαιν, αλλα με το φιφα ειχα προβλημα και αναγκστικα και το πουλησα.

Ξερει καποιος που ειχε αναλογο προβλημα, εαν αυτο εχει φτιαξει;

Δημοσ.
Παιδια περυσι ειχα παρει το φιφα 08 και παροτι ειχα αφλασαριστη κονσολα δεν μπορουσα να παιξω ονλαιν. Με το προ εβολουτιον 6 και καποια αλλα επαιζα κανονικα ονλαιν, αλλα με το φιφα ειχα προβλημα και αναγκστικα και το πουλησα.

Ξερει καποιος που ειχε αναλογο προβλημα, εαν αυτο εχει φτιαξει;

Πρωτακουστο το προβλημα σου..φιλε μου, ποτε δεν ειχαμε προβλημα με κανενα ΕΑ φιφα...εκει που ειχαμε προβλημα ειταν με το προ...Μηπως δεν εισουν γραμμενος στο χβοχ λιβε? μηπως, ειχε λυξει ο μηνας σου? μηπως ανανεωσες την συνδρομη σου, τον ιδιο καιρο που επαιζες προ? δεν μπορω να καταλαβω, παντως σιγουρα το προβλημα ειταν με σενα και οχι το παιχνιδι.

Δημοσ.

Σήμερα όποιος είναι για LIVE 5vs5 3vs3 32vs32 9-10 το βράδυ ας στείλει Pm το gamertag του να τον κάνω add. Μέχρι τώρα είμαστε εγώ και ο alexzzz.

Δημοσ.

Νικητής θα είναι το άθλημα σήμερα με το ωραίο ποδόσφαιρο που θα παίξουμε (και αν η ήττα μου είναι πολύ ακόμα πιο βαριά από ότι υπολογίζω έχω να πω ακόμα πιο βαρύγδουπες παπαριές)

Δημοσ.

Πρόσεχε τα μεγάλα λόγια φίλε μου γιατι ο τύπος πάνω σου είχε μεγάλη γλώσσα χθές αλλα σήμερα επικρατεί σιγή και όχι τυχαία...! ΧΑ!

Δημοσ.
Πρόσεχε τα μεγάλα λόγια φίλε μου γιατι ο τύπος πάνω σου είχε μεγάλη γλώσσα χθές αλλα σήμερα επικρατεί σιγή και όχι τυχαία...! ΧΑ!

Εν αντιθέσει με τον από πάνω μου που ακόμα και προχτές που έζησε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες, μιλούσε. Τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...