Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά είναι κανείς για κανα FIFA τώρα?Gamertag Giannis1993GR:-)

Καλό παιχνίδι Γιάννη. Sorry που την έκανα έτσι και δεν κάθησα για rematch, αλλά θα έπεφτε παντόφλα :o

(άντε να εξηγήσεις στη γκόμενα ότι στο online δεν μπορούμε να παρατήσουμε το παιχνίδι στη μέση και φτάσαμε μέχρι τα πέναλντι).

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξεκίνησα Be a Pro: Seasons. Εννοείται σε ρεζέρβες μισοτελειωμένης ομάδας, στη Σλάβια Πράγας (ούτε καν στην Σπάρτα). Στην αρχή 2-3 μέτριες εμφανίσεις αλλά μετά πήρα τα πάνω μου και ήδη έχω φτάσει τον παίχτη στο 65. Θέση CAM, να κάνω παιχνίδι. Είχα να παίξω τόσο πολύ Be a Pro από το περσινό Fifa και τούτο δω το 'φχαριστιέμαι πολύ περισσότερο για έναν πολύ απλό λόγο: responsiveness. Στο Be a Pro χρειάζονται γενικά πολύ γρηγορότερες αντιδράσεις γιατί μία η κάμερα που χάνεις λίγο την προοπτική του χώρου, μία η θέση του CAM που σε κυνηγάνε τρεις να σε θερίσουν, χρειάζονται πολύ γρήγορες αντιδράσεις. Και το Fifa09 τις έχει. Λιώσιμο μιλάμε.

Δημοσ.

Επιτελους μετα απο 1 χρονο ευχαριστιεμαι ποδοσφαιρακι!!!!

10vs10, 5vs5, 1vs1 και ολα χωρις lag!!!!

Βεβαια ειμαι ακομα ασχετος και κανω συλλογη απο γκολ......

Δημοσ.
Επιτελους μετα απο 1 χρονο ευχαριστιεμαι ποδοσφαιρακι!!!!

10vs10, 5vs5, 1vs1 και ολα χωρις lag!!!!

Βεβαια ειμαι ακομα ασχετος και κανω συλλογη απο γκολ......

Ενας λεει οτι εχει lag αλλος λεει οτι δεν εχει.Εγω πως θα βγαλω το συμπερασμα μου που θελω να παρω ps3 για αυτο το παιχνιδι ειδικα?

Δημοσ.

Γενικά τα 1vs1 δεν έχουν καθόλου lag. Άρα το netcode του παιχνιδιού δεν πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα. Τα 10vs10 από την άλλη συνήθως έχουν lag, ειδικά τις ώρες αιχμής αλλά και πάλι μπορεί να τύχει να παίζει καλά. Από εκεί και πέρα είναι μάλλον θέμα σύνδεσης του καθενός μας αλλά και των διαφορών XBOX Live-PSN.

Νομίζω ότι γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Φοβερο το φιφα!!!

Εχω τρελαθει με την κινηση των παικτων οταν δεν εχουν την μπαλλα.Συστηνω να μην αλλαζετε το συστημα των ομαδων που παιζεται,γιατι εχουν καλυτερη κινηση οι παικτες οταν παιζουν με το συστημα που εχουν απο το παιχνιδι.

Φυσικα και εχω φτιαξει τα δικα μου custom συστηματα με τους παικτες να ανεβοκατεβαινουν κ.λ.π,αλλα παιζοντας με καποιες ομαδες χωρις να τους αλλαξω συστηματα,εχω τρελλαθει με την κινηση των παικτων χωρις την μπαλλα και το πως πχ,οταν κανω επιθεση,οι επιθετικοι ανοιγουν χωρους και ανεβαινουν τα χαφ ....απιστευτο ποδοσφαιρακι!!!!!

Δημοσ.
Achievement Screamer χτες ενώ έπαιζα με τον Νικόλα. "score a goal from 30 yards" λέει και το έκανα με φάουλ.

εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω γκολ από φάουλ ή από κόρνερ,θέλει με κάποιο ειδικό κουμπί ;;

Δημοσ.
εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω γκολ από φάουλ ή από κόρνερ,θέλει με κάποιο ειδικό κουμπί ;;

Πήγαινε στη ARENA και τοποθέτησε τον παίχτη εκεί που θές και πάτα το D-PAD πρός μια κατεύθυνση και ο παίχτης εκτελεί φάουλ. Μετά δοκίμασε μόνο με τη δύναμη χωρίς να κουνάς το αναλογικό για να δεις πόσο χρειάζεται. Αφού βρείς τη δύναμη δοκίμασε το αριστερό αναλογικό για τα φάλτσα.

Δημοσ.

Μπορείς να δεις εδώ ένα θέμα που άνοιξε ο freakster αλλά εν συντομία, διαλέγεις πλευρά, γεμίζεις λίγο πιο κάτω από την μέση την μπάρα και βάζεις φάλτσα με τον αριστερό μοχλό. Όσο πιο καλός είναι ο παίκτης στα φάουλ (πχ Τότι κτλ) τόσο πιο εύκολο είναι.

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα την εκδοση multi3 που ειναι στα ισπανικα και πραγματικα η περιγραφη που κανουν ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε μου.....αν με τους αγγλους ηταν στο 9 τωρα ειναι σιγουρα στο 10!!!!Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια εκδοση με ολες τις γλωσσες?αν ναι παρακαλειται να δωσει λινκς του θειου και Rs και torrent!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...