haloking Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μια ερώτηση από'μένα: Όταν πάμε να δημιουργήσουμε ένα tournament με knock-out αγώνες έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε τα ζευγάρια των αγώνων ή είναι τυχαία? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 offside trap και τετοια πως κανουμε τωρα? Με το πάνω του d-pad?
xaros73 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Με το πανω ανοιγει το μενου και μετα επιλεγεις μια απο τις 4 κατευθυνσεις, δεν θυμαμαι τωρα πιο ειναι το offside trap. Για τα συστηματα της επιθεσης πτς πρωτα το κατω και μετα τα υπολοιπα.
papeipa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον παιζω manager mode και εφτασα αισιως στη σεζον 2015-2016 και ξαφνικα μολις τελειωνει η 4η αγωνιστηκη κολαει το χβοχ....το δοκιμασα σε 2 διαφορετικες κοπιες και παλι τα ιδια...αν ξεκινησω απο προηγουμενο save παει κανονικα μεχρι εκεινη την ημερομηνια....το θεμα ειναι οτι εχω μαζεψει 611εκτευρω....τα stuff upgrades ολα 10/10 και το ροστερ γεματο απο ταλεντα και κατω των 25(πολυ δουλεια με τα σκαουτινγκ)Ξερει κανεις τι παιζει?μεχρι εκει παει η κατι αλλο συμβαινει....πολλες οι ωρες καψιματος για να πανε χαμενες......
Tantrikelo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 -Ρε παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω ένα βιντεάκι από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο στο eafootballworld? -Το σκ έπαιζα διπλάκια στο φίφα με έναν κολιτό στην κονσόλα του και σκόραρα ένα όμορφο τέρμα, το έκανα upload όπως είναι φυσικό στον λογαριασμό του αλλά θέλω να το μεταφέρω στον δικό μου μην μας πάρει και την δόξα Έχει κανείς ιδέα? http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1561160
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον παιζω manager mode και εφτασα αισιως στη σεζον 2015-2016 και ξαφνικα μολις τελειωνει η 4η αγωνιστηκη κολαει το χβοχ....το δοκιμασα σε 2 διαφορετικες κοπιες και παλι τα ιδια...αν ξεκινησω απο προηγουμενο save παει κανονικα μεχρι εκεινη την ημερομηνια....το θεμα ειναι οτι εχω μαζεψει 611εκτευρω....τα stuff upgrades ολα 10/10 και το ροστερ γεματο απο ταλεντα και κατω των 25(πολυ δουλεια με τα σκαουτινγκ)Ξερει κανεις τι παιζει?μεχρι εκει παει η κατι αλλο συμβαινει....πολλες οι ωρες καψιματος για να πανε χαμενες...... Τι λες τώρα, πότε έφτασες στο 2016? Εγώ είμαι ακόμα στην 10η αγωνιστική το 2008. Με Λεβερκούζεν και δεν είμαστε για πουθενά.
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ με 42 αγωνιστικές στην Β' Ισπανίας... πρώτη χρόνια είμαι ακόμα.
papeipa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Παιζω ολη μερα manager κανονικα ολα τα παιχνιδα καψιμο τρελο...εχω γιουβε....word class....
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Pro_Evolution_Soccer_2009_PAL_XBOX360-STRANGE Για να σας δω, πόσοι θα μπείτε στον κόπο έστω να το κατεβάσετε για να του ρίξετε μια ματιά. Εγώ πάω πάσο. Eντελώς όμως, λυπάμαι τα 2 ευρώ του TDK.
frou-frou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Aπο ότι έπαιξα στο demo το Pro και έχω και το Fifa 09 στο xbox360 δεν θα το κατάκρινα τόσο πολύ. Είναι 1 κλασσικό Pro που το παίζω ακόμα, άσχετα αν το Fifa έχει ξεφυγει για τα καλά και το έχει αφήσει πίσω για τα καλά. Φυσικά παίζω πολύ περισσότερο campionato στο Fifa 09. Τελικά όμως επειδή κινούμαι και σε πολλούς χώρους και μαγαζιά, βλέπω οτί το Pro έχει πολύ φανατικούς οπαδούς όσο αρχαίο και να παραμένει από άποψη γραφικών και animation. Βέβαια όλοι περιμένουμε 1 next gen Pro που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό αλλά δεν το βλέπω προς το παρόν. Αυτό το έκανε το Fifa από το 2007 και μετά στις κονσόλες.
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ναι, έχει φανατικούς οπαδούς γιατί έχουν το κλασικό σκάλωμα στον εγκέφαλο ότι μόνο το Pro αξίζει. Είναι οι ίδιοι που και Λουκούμια Σύρου να πούλαγε ο Τσακατσούκας, αν έγραφε "Pro Λουκούμια" στο κουτί θα πήγαιναν να τα αγοράσουν και θα τα μασούσαν νομίζοντας ότι παίζουν ποδοσφαιράκι. Το next gen Pro θα το δούμε σε 20 χρόνια που θα σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται με το -ήδη- πανάρχαιο PS2 (και θα έχουν όλοι XBOX βέβαια )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.