Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα κολλήματα στα animations του 08 στο ps3 τα είχε προσέξει κανείς ή μόνο εγώ είθχα αυτό το πρόβλημα?

-----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 12 : 42 : 14-----

παιδια δυο ερωτησουλες

Α) υπαρχει καπου επιλογη να κανουμε προπονηση οπως στο arena χωρις αμυνα αλλα με ολη την ομαδα. πχ κορνερ, πασες κτλ

Β) οταν σας την πεφτει στο τετ-α-τετ οτ ερματοφυλακας μακρια απο το τερμα τι κανετε συνηθως. σουτ πλασε πασα ντριπλα? τι ειναι καλυτερη επιλογη

Chipshot:-)

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ: Aν έχετε ενεργοποιημένο το live από μη αγγλόφωνη χώρα, το language pack σας το δίνει δωρεάν για κατέβασμα...

Δημοσ.
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ: Aν έχετε ενεργοποιημένο το live από μη αγγλόφωνη χώρα, το language pack σας το δίνει δωρεάν για κατέβασμα...
Δε ξερω τι εννοεις language pack.

Αν εννοεις τα packs με τους σχολιασμους , σε μενα τα εβγαλε σχεδον ολα free. ( το ισπανικο τα σπαει :-D )

Btw , το Live Season ακομη δε δουλευει!! Κοτζαμ ΕΑ και δε μπορει εδω και βδομαδες να διορθωσει τετοιο προβλημα.Εχει ξενερωσει ολους οσους το αγορασαν... :mad: Κριμα.

Στο φορουμ απ'οτι βλεπω τρωνε και αγριο κραξιμο ( και δικαιολογημενα εδω που τα λεμε )

Δημοσ.

Αντιμετοποίζω κάποιο πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.Εχω το ps3 και ενώ στο online fifa 08 δεν είχα κάποιο πρόβλημα,στο 09 έχω τρελώ lag.Έχω κάνει όλα τα update και του ps3 και του fifa 09 αλλά τίποτα..Η σύνδεση μου είναι 1024..Τι μπορεί να φταίει?Παρακαλώ τα φώτα σας:cry:

Δημοσ.
εμένα που έχω το αγγλικό πρωτάθλημα μόνο, μια χαρά είναι πάντως...
Νομιζω δουλευουν προς το παρον μονο τα leagues που εχεις βαλει με το trial code. Δε το αγορασες απο το live εσυ , απλα τον κωδικο απο το manual εβαλες , σωστα?
Δημοσ.

Τι να πω είμαι πολύ γκαντέμης..Το απόγευμα που έπαιζα,σε κάποια φάση χανόταν ο ήχος από τις εξέδρες και ξαναερχόταν,εως ότου χάθηκε η φωνή του speaker!!Πήγα στις ρυθμίσεις ήχου και εκεί κόλλησε το play!Έκανα restart και από το restart και μετά,δεν μου διαβάζει κανένα παιχνίδι!!!Τι μπορεί να φταίει?Έχετε ξανάκούσει κάτι τέτοιο?Αύριο θα το πάω στην sony..

Ακούω τις γνώμες σας..

Δημοσ.
Σοβαρά,τι μπορεί να έπαθε??Δεν είναι περίεργο?Το ps2 το έχω λιώσει 3 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα και το ps3 τώρα??

με άλλα games είναι OK???

Δημοσ.
με άλλα games είναι OK???

Kανένα παιχνίδι δεν μου διαβάζει!Ούτε και κάνει κάποιο περίεργο ήχο όταν εισάγω το δισκάκι!Απλά δεν το διαβάζει!Κανένα game που του βάζω..Κατά τάλλα τα demo τα τρέχει κανονικά που είναι στον σκληρό...Απογοητεύτικα...ή καλύτερα στεναχωρήθηκα που με άφησε το play μου.....:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Παιδια οσοι απο εσας παιζουν με manual controls μονο, ας μου στειλει καποιο μυνημα .Θα του στειλω κατι που σιγουρα θα τον ενδιαφερει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...