Προς το περιεχόμενο

Fifa 09 {X360/PS3}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε μα με τις άθλιες ομάδες είναι τα ωραία. Αν πάρετε την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ όλα καλά φαίνονται. Για πάρτε όμως καμια νορβηγική ή καμια τσέχικη να δείτε τη γλύκα.

Δημοσ.
Ε μα με τις άθλιες ομάδες είναι τα ωραία. Αν πάρετε την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ όλα καλά φαίνονται. Για πάρτε όμως καμια νορβηγική ή καμια τσέχικη να δείτε τη γλύκα.

ετς... αλλά ο Κλαϊν στα σαλόνια έμαθε το τόπι... εμείς που περάσαμε και από τις αλάνες είμαστε αλλιώς...

όχι για μένα... για τον φουκαριάρη τον coach μου

Δημοσ.

και εγω αυτης της αποψης ειμαι, και εμπαινα να παιξω online και ειμαι που ειμαι ασχετος, τα ετρωγα σαν χαπακια...

Δημοσ.

Ιδιαίτερα στο live και επειδή οι μόνες ομάδες που βλέπεις να κυκλοφορούν είναι mu/chelsea/arsenal/inter/milan/barca δεν παλεύεται να πάρεις κάτι άλλο...

Μου πήρε ένας κακομοίρης (ενώ είδε οτι πήρα mu) μια β αγγλίας.. Ε του τα ρίχνεις ή δεν του τα ρίχνεις τα 7 μπαλάκια μετά...

Κλάιν δεν μιλάς ε;.. Δεν θα ξαναμπώ live?

Δημοσ.
Κλάιν δεν μιλάς ε;.. Δεν θα ξαναμπώ live?

Εγώ ξέρω ότι και καλά μπαναρίστηκες όταν μπήκα στο live... αυτό τα λέει όλα

Δημοσ.

Καλημερα:-)

Μετα απο αρκετα χρονια PES, ειπα να δοκιμασω και εγω το FIFA διαβαζοντας τοσο καλα λογια.

Μια ερωτηση για update (PS3). Εβαλα τον κωδικο που ειχε στο βιβλιαρακι και ενεργοποιησα το Ισπανικο πρωταθλημα για το adidas live season. Κατεβασε κατι και τελος.

Γενικο update, αλλων ομαδων, μεταγραφες Ιανουαριου κτλ θα πρεπει να πληρωσω το adidas live season για καθενα απο τα πρωταθληματα ή ειναι δωρεαν? Και αν ειναι δωρεαν, σε ειδοποιει οτι εχει Update ή πρεπει εσυ να το ψαξεις?

Ευχαριστω πολυ:-)

Δημοσ.

Εφόσον ενεργοποίησες το adidas season, μπορείς πλέον να κατεβάσεις δωρεάν το συνολικό roster update (όλων των ομάδων) που βγήκε πριν λίγες μέρες. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Απλώς πήγαινε μία οθόνη πίσω από εκεί που επέλεξες το adidas live του ισπανικού πρωταθλήματος και επέλεξε "download latest update".

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα..

Γνωρίζει κανείς αν στο νέο φίφα θα υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα?Έψαξα για κάποιο mail για να ρωτήσω στην ea για πιο λόγο δεν έχουν ελλάδα στο φίφα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Γνωρίζει κανείς τίποτε;

Δημοσ.
Παίδες καλησπέρα..

Γνωρίζει κανείς αν στο νέο φίφα θα υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα?Έψαξα για κάποιο mail για να ρωτήσω στην ea για πιο λόγο δεν έχουν ελλάδα στο φίφα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Γνωρίζει κανείς τίποτε;

οχι...κλασσικα εχει 4 ομαδες...

Δημοσ.

παιδια χθες επαιζα με εναν φιλο μou προ...σε καποια φαση να ειναι ετοιμος να σπασει οτι υπαρχει...και μου λεει να βαλω φιφα.. ε αυτο ηταν ουτε που θα ξαναπαιξω προ...ειναι το καλητερο ποδοσφαιρακι που υπαρχει....respect στην ea!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...