snik Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Καλημερα παιδια,θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το παραπανω site.Ειναι για αγορες ρουχων,εχει ψωνισει κανεις απο εκει; Εχω ακουσει πως δεν θα εχω προβλημα με τις αγορες μου μιας και ειναι αξιοπιστο αλλα θα ηθελα να μαθω τι γινεται με τις επιστροφες.Ειδα στην σελιδα τους οτι πρεπει να τα επιστρεψω μεσα σε 15 μερες αλλα το θεμα ειναι θα επιβαρυνθω εγω με εξοδα αποστολης;Γενικα αν καποιος εχει παρει κατι απο εκει θα του ημουν υποχρεχεος αν μου ελυνε καποιες αποριες!
kaiowas Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ψωνιζω απο το συγκεκριμενο site απο το 2001 και ειναι το καλυτερο που εχω βρει στο ειδος του στην Ευρωπη. Οταν γινετε η αλλαγη Spring-Summer με Autumn-Winter η το αντιθετο εχουν παρα πολυ καλες προσφορες εως και 70% μειον στα περισσοτερα πραγματα. Αν γραφτεις στελνουν και διαφορες προσφορες οπως δωρεαν μεταφορικα και αλλα. Το μονο αρνητικο ειναι οτι σε μια παραγγελια μπορεις να βαλεις μεχρι 7 αντικειμενα, αν ειναι παραπανω πληρωνεις αλλα τοσα μετραφορικα και μπαινουν σε αλλο πακετο. Μια μονο φορα ειχε γινει μπερδεμα με την παραγγελια μου γιατι ο courrier επειδη ελειπα την αφησε σε ενα μαγαζι παραδιπλα για να την παραλαβω απο κει(!!!). Μετα απο μερικα mail στα οποια απαντησε αμεσως το yoox και αφου με πηραν οι ιδιοι τηλεφωνο λυθηκε το θεμα και μου φερε ο πακετας το δεμα στο σπιτι (δεν πηγα να το παρω εγω γιατι αν ο αλλος το ειχε ανοιξει και λειπαν πραγματα αντε να βγαλεις ακρη). Στην τελικη δεν εφταιγε το yoox για αυτο το λαθος αλλα και παλι λυσαν το θεμα σε 2 μερες, χωρις να ασχοληθω ιδιαιτερα. Για επιστροφες ρουχων δεν ξερω να σου απαντησω γιατι ποτε δεν επεστρεψα κατι. Οταν επεφτα σε κανα μεγεθος ρουχου εξω (σπανια) παντα βρισκοταν κανας φιλος που που ψηνοταν να το παρει. Παντως μου φαινετε οτι τα μεταφορικα για την επιστροφη τα πληρωνεις εσυ (18 ευρω περιπου θυμαμαι οτι ειναι).
1234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Παιδιά, κι εγώ πρώτη φορά είναι που το βλέπω το site, μου φαίνεται πολύ καλό! Από που είναι αυτό το site; Αν παραγγείλουμε, πέρα από έξοδα αποστολής (τα οποία που περίπου κυμαίνονται; ), παίζει να περάσουν και κάνα τελωνείο τα πράγματα;
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Από Ιταλία έρχονται τα πράγματα. Έχω ψωνίσει μία φορά και η αδελφή μου αρκετές, κανένα πρόβλημα.
forgotten Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 εχω παρει δυο 3 φανελες απο εκει monarchy παρεπιμπτωντος απο τις καλυτερες μπλουζες που υπαρχουν σε τιμη αρκετα καλη σε σχεση με το ποσα τις πουλουν εδω
1234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 εχω παρει δυο 3 φανελες απο εκει monarchy παρεπιμπτωντος απο τις καλυτερες μπλουζες που υπαρχουν σε τιμη αρκετα καλη σε σχεση με το ποσα τις πουλουν εδω Δεν την βρίσκω αυτή τη μάρκα στο site
snik Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 τελικα την εκανα την παραγγελια...1 t-shirt,1 polo μπλουζακι και ενα πουκαμισακι.Αλλα κατι γινοταν και δεν μου δεχτηκε την χρεωστικη μου καρτα.Αλλα δεν πρεπει να φταιει το site γιατι η πειραιως μου εχει ξανακανει τα ιδια!Οποτε την εκανα με αντικαταβολη... Οταν μου ερθουν θα γραψω εντυπωσεις!
forgotten Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 δικαιο εχεις λαθος μου απο εδω πηραhttp://www.revolveclothing.com/brandpages/MonarchyM.jsp?source=google-monarchym&gclid=CKLz6Z_yoJMCFQs1QwodAiBtww
snik Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μου ηρθαν σημερα,Δευτερα ειχα κανει την παραγγελια και σημερα τα πηρα. 5 μερες και αν αναλογιστει κανεις τις απεργιες δεν ειναι καθολου ασχημα! Οσο για τα ρουχα ευτυχως ολα επεσαν στο νουμερο μου ενα πουκαμισο ειναι μονο λιγο εφαρμοστο αλλα θα ανοιξει.Με λιγα λογια το καταστημα προτεινεται.Ηταν και η πρωτη μου οnline αγορα και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος.
2arkoudi Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Διαφορα σε σχεση με τις τιμες απο Ελλαδα υπαρχει? ειναι φθηνότερο?
James55 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ( Λίγο καθυστερημένα ) Αγοράζω από yoοχ εδώ και 6 μήνες ,γενικά αγοράζω ρούχα online εδώ και 2χρόνια .Το yoox έχει περσινές collections (κάτι σαν στοκατζίδικο) σε πολύ καλές τιμές .Πριν την περιόδο των εκπτώσεων τα ρούχα είναι ως και 70% φθηνότερα . Το εν λόγω site το επισκέπτονται κάθε μήνα 3 εκατ. χρήστες και έχει τη μεγαλύτερη γκάμα σχεδιαστών παγκοσμίως.Διαθέτει verysign , paypal καθώς και πληρωμή με αντικαταβολή (με μία πρόσθετη επιβάρυνση 5 ευρω) . Προσωπικά από τα 7-8 καταστήματα που αγοράζω ρούχα online ,το yoox έχει τις καλύτερες ευκαιρίες. Πριν ένα μήνα αγόρασα ένα επώνυμο jacket ,που είχε πέρσι 1000 ευρώ , 300 ευρώ. Οι επιστροφές είναι δωρεάν . Αγοράστε ανεπιφύλακτα ΥΓ Μία μικρή συμβουλή : Ποτέ αγορές ρούχων από το ebay.
Nitrous18 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ( Λίγο καθυστερημένα ) Αγοράζω από yoοχ εδώ και 6 μήνες ,γενικά αγοράζω ρούχα online εδώ και 2χρόνια .Το yoox έχει περσινές collections (κάτι σαν στοκατζίδικο) σε πολύ καλές τιμές .Πριν την περιόδο των εκπτώσεων τα ρούχα είναι ως και 70% φθηνότερα . Το εν λόγω site το επισκέπτονται κάθε μήνα 3 εκατ. χρήστες και έχει τη μεγαλύτερη γκάμα σχεδιαστών παγκοσμίως.Διαθέτει verysign , paypal καθώς και πληρωμή με αντικαταβολή (με μία πρόσθετη επιβάρυνση 5 ευρω) . Προσωπικά από τα 7-8 καταστήματα που αγοράζω ρούχα online ,το yoox έχει τις καλύτερες ευκαιρίες. Πριν ένα μήνα αγόρασα ένα επώνυμο jacket ,που είχε πέρσι 1000 ευρώ , 300 ευρώ. Οι επιστροφές είναι δωρεάν . Αγοράστε ανεπιφύλακτα ΥΓ Μία μικρή συμβουλή : Ποτέ αγορές ρούχων από το ebay. Μήπως μπορείς να πεις και τα άλλα σιτε που αγοράζεις? Να δούμε διαφορά
James55 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση Ενδεικτικά ορισμένα: 1) http://www.revolveclothing.com (California) .USPS .Free shipping για αγορές πάνω από 100$ . Ίσως οι πιο χαμηλές τιμές σε Αμερικάνικα ρούχα.Hackersafe,verysign. 2) http://www.asos.com (UK) .Royal Airmail. Τα λόγια περιττεύουν .Verysign 3) http://www.luisaviaroma.com (Florence) .Fedex International Priority (1-2 business days). Για γερά πορτοφόλια με free shipping.Παλιότερα είχε 30 euro shipping. Μαγαζί με φυσική υπόσταση.Verysign,paypal 4) http://www.diabro.net (Japan) .EMS. Πολύ εξυπηρετικοί . Η 1η αγορά είναι κουραστική ,σου ζητάνε πολλά στοιχεία.Έχει paypal ,αν ζητήσεις να δηλώσουν gift και low value δεν περνάνε τελωνείο,τουλάχιστον εμένα δεν πέρασε.Μαγαζί (boutique) με φυσική υπόσταση.Verysign Υπάρχουν και πολλά άλλα Αμερικάνικα καταστήματα ,αλλά είτε δεν στέλνουν Ελλάδα είτε στέλνουν με courier ,οπότε υπάρχει μεγάλο χαράτσι τελωνείου. Αν έχει κάποιος φίλους/συγγενείς στην Αμερική ενημερώστε με να γράψω και άλλα sites.
kyriakosv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ΥΓ Μία μικρή συμβουλή : Ποτέ αγορές ρούχων από το ebay. γιατί;; μια χαρά είναι 2 φορές που πήρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα