petros610 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Γεια σε ολους.ειμαι στο ψαξιμο για την αγορσα laptop και θα ηθεαλα την γνωμη σας για το ποιο απο τα δυο να διαλεξω. Aspire 6920G-814G32BN vs Dell XPS 1530 8300.
michalis2610 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Πρώτα γράψε για ποιά χρήση θέλεις το φορητό και μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις και εν συνεχεία θα απαντήσουμε αυτό που ρωτάς. Σε καμία περίπτωση πάντως δε θα έδινα 1000+ ευρώ για Acer, όπως επίσης με αυτά που έχω διαβάσει για τα Dell XPS M1530 στο αντίστοιχο θέμα στο forum θα ήμουν επίσης πολύ επιφυλακτικός.
petros610 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Και τα δυο laptop παιζουν 1200-1300 ευρω αρα τα χρηματα θα ειναι μεχρι εκει.βασικα θελω ενα laptop το οποιο θα αντεξει στο χρονο.τωρα οσον αφορα την χρηση που κανω ειναι εκτος απο την κλασικη Internet word και καποια αλλα προγραμματα πληροφορκης π.χ visual studio
snowtoos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ACER +1 ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΥΤΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑλη η τιμη για αυτα π δινει...περισσοτερα απο το χπσ τουλαχιστον/....
michalis2610 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Και τα δυο laptop παιζουν 1200-1300 ευρω αρα τα χρηματα θα ειναι μεχρι εκει.βασικα θελω ενα laptop το οποιο θα αντεξει στο χρονο.τωρα οσον αφορα την χρηση που κανω ειναι εκτος απο την κλασικη Internet word και καποια αλλα προγραμματα πληροφορκης π.χ visual studio Οταν αναζητάς ένα laptop που θα αντέξει στο χρόνο, όπως, γράφεις, τότε κοιτάς περισσότερο τη ποιότητα κατασκευής και την εγγύηση καθώς αυτά είναι που θα μείνουν όταν (γρήγορα) τα σουπερ χαρακτηριστικά ξεπεραστούν. Οπότε σίγουρα η GeForce 9500M GS δεν εξασφαλίσει τη μακροβιότητα του φορητού σου (τι να την κάνεις τη GeForce όταν θα τρέχεις office και visual studio?). Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις φορητούς από επαγγελματικές σειρές ή τουλάχιστον φορητούς με τουλάχιστον 2ετή εγγύηση. Κοίτα τα: 1. HP COMPAQ 530 (στις προσφορές με 3ετή εγγύηση) 2. TOSHIBA SATELLITE A200-1P8 Από εδώ και μετά ότι και να αγοράσεις πλεόνασμα είναι αλλά... 3. TOSHIBA SATELLITE A200-23U (Αν θέλεις κάτι ακόμα πιο ισχυρό) 4. HP COMPAQ 8510P (Θα ήταν ιδιανική επιλογή αν αποφασίσεις να διαθέσεις 1000+ ευρώ). Αν σε ενδιαφέρει και κάτι στις 17'' έχε στα υπόψη τα: 1. Dell Vostro 1700 2. HP Compaq 8710p
snowtoos Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ENA laptop π τηα αντε3ει στο χρονο α3ιζει για μενα να εχιες και καλα χαρακτηριστικα....το συγκεκριμενο εχει αρκετα κομπονεντσ απο την επαγγελματικη σειρα της εισερ...και στο κατω κατω σε αυτην την πολυ καλη τιμη παρε επεκταση εγγυσης και για προσωπικες φθορεσ και εισαι υπερκαλλυμενοσ...
skiabox Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Παντως η συγκεκριμενη σειρα acer με την καινουρια κασα φενεται πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες και με καλυτερη θερμικη συμπεριφορα(τα εχω δει στο πλαισιο και ειναι εντελως κρυα απο πανω).
petros610 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 και εγω που τα ειδα απο κοντα και τα δυο ειδα και εγω οτι το acer εχει πολυ καλη ποιοτητα.η οθονη οπτικα ειναι φοβερη αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλη και βολικη.σε σχεση με τα παλια acer απλα καμια σχση.εχω ενα acer εδω κσι 4 χρονια και ξερω.
snowtoos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 το αγορασα και δεν ειναι καθολου μα καθολου κουραστικη....συνηθιοζεται ανετα...ασε π δεν ειανι και μεγαλη η διαφορα...
petros610 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 φιλε μου για πες μου τις εντυπωσεις σου απο το laptop.εισαι ευχαριστημενος
snowtoos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 αν και το ανεφερα σε αλλο θεμα,εχω παρει τον 6920 με τον Τ8100,το media console δηλαδη ο controller για μουλτιμιντια εφαρμογες ειναι εξαιρετικη καινοτομια και ιδιαιτερα ευχρηστος...αλλο σημεο που με εντυπωσιασε ειναι η κεραια του για ασυρματα δικτυαη οποια εχει ε3αιρετικη εμβελεια.εδω να προσθεσω οτι εχουν χρησιμοποιηθει πολλα στοιχεια απο την travelmate σειρα οπως και η κεραια...design ειναι υπεροχο...exei blueray player που δουλευει χωρις ουδενα προβλημα....η full hd οθονη εχει ε3αιρετικο βαθοσ χρωματος και οπως ανακοινωνει και ο κατασκευαστης ειναι εμφανως καλυτερη απο τις ανταγωνιστικες...καλυτερη καρτα γρΑφικων και πιο συγχρονη απο μια 8600gt δηλαδη την 9500M GS....o ηχος μοναδικος καθως ειναι και απτα μοναδικα λαπτοπ που εχουν 5.1....με μια κουβεντα πολυ προσεγμενο λαπτοπ....τα μονα αρνητικα π εχω εντοπισει μεχρι τωρα ειναι το βαρος του(σχετικα πιο βαρυ απο τα αλλα της κατηγοριας του κατα περιπου μισο κιλο)και η διαρκεια της μπαταριας...αντεχει κατι λιγοτερο απο δυο ωρες περιπου σε φουλ λειτουργια....αν εχετε συγκεκριμενεσ αποριες πειτε μ να σας τις λυσω!στη διαθεση σας...
snowtoos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 πραγματικα ουδενα προβλημα θερμοκρασιας!αρκετα ψυχροσ!τωρα ο ανεμιστηρας ακουγεται ελαφρως αλλα οχι ενοχλητικα!
ckiato Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ειχα εχθες το 8920g (18.4in). Ηταν τερας φοβερη οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.