Senna 1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Για μένα Acer. Αυτά τα 2 καινούρια είναι κορυφαία μηχανήματα.
agelos_pe Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 file snowtoos επειδη και εγώ ενδιαφερομαι για το συγκεκριμένο ή τον Aspire 6920G-834G32BN θα ηθελα να μου πεις αν μπορεις, αν εισαι ικανοποιημένος σε θέμα γραφικών γιατι κοιτοντας καποια benchmark για την 9500M GS τα οποια δεν ηταν πολυ καλα προβληματίστηκα
haHa Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 παρήγγειλα και εγω τον Aspire 6920G-834G32BN Ο acer 6920 εχει οθονη 16" , αλλα βαρος , διαστασεις σασι μεγαλυτερες απο 17"αρια λαπτοπ και φυσικα απαισια αναλυση οθονης, με μονο 768 πιξελ στον καθετο αξονα(θα κανετε ολο scrolling). Ειναι κακιστη αγορα, αποφυγετε τον. Σκεφτειτε δηλαδη, οτι παιρνετε εναν φορητο που εχει μικροτερη οθονη απο 17", αλλα εχει βαρος και διαστασεις μεγαλυτερες απο 17" (αρα καλυτερα να παιρνατε 17" ) και φυσικα εχει πολυ μικρη αναλυση οθονης. Υπαρχουν λαπτοπ 17" στα ιδια λεφτα, πολυ ποιοτικοτερα, με μεγαλυτερη εγγυηση,καλυτερη-πιο γρηγορη καρτα γραφικων, μικροτερο βαρος,παρολο την μεγαλυτερη οθονη,λεπτοτερα και με μεγαλυτερη αυτονομια. (μονο blueray ισως να τους λειπει και tvtuner)
spyros_syros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 kalispera paides.... simera paragkila kai egw aspire 6920G.... to thema einai oti exw periptero kai ton pira gia na tou valw programma apothikiskai gia na paizw kanena wow i na na mpainw internet gia na pernaei i wra.... Exw akousei poly kala logia kai giafto ton dialeksa alla thelw na eimai epifylaktikos ligo me tin thermokrasia gt tha einai 24 wres to 24wro anoixtos.... elpizw na min vgei mapa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.