Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας !

Θα ήθελα την βοήθειά σας. Σε laptop ενός φίλου με XP προσπάθησα να μεταφέρω κάποιες ταινίες αλλά σε όλες τις ταινίες οι υπότιτλοι εμφανιζόντουσαν σαν κινέζικα. Δοκίμασα και με τον VLC και με τον KMPLAYER. Ακόμα κι όταν ανοίγω το αρχείο .srt με notepad πάλι σαν κινέζικα τα εμφανίζει. Όταν τα μεταφέρω στο pc μου τα δείχνει μια χαρά .... στο δικό του .... κινέζικα!!!! Δοκίμασα να αλλάξω τα Word wrap και Font έκανα διάφορα πειράματα αλλά πάλι τα ίδια. Όταν δοκιμάζω να γράψω σε notepad όλα καλά και στα ελληνικά και στα αγγλικά, όταν όμως προσπαθώ να ανοίξω υπότιτλους .... όλα χάλια .... καμιά ιδέα - πρόταση;

Δημοσ.
άνοιξέ το με το notepad -->save as--> encoding: unicode

.... το έκανα αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα .... ξέχασα να γράψω ότι στο pc αυτό δεν είναι περασμένα τα Office .... έχει καμιά σημασία αυτό; παρ΄ολα αυτά ότι προσθέσω στα .srt τα εμφανίζει μια χαρά, είτε γράψω αγγλικα είτε ελληνικά. Αυτά που υπάρχουν όμως ήδη (υπότιτλοι) ΔΕΝ διαβάζονται με κανένα τρόπο ....

Δημοσ.

.... βλέποντας το στην αρχή αυτό σκέφτηκα διάφορα πράγματα άσχημα κυρίως διότι κατά 1ον ήταν λακωνικότατο σαν απάντηση και 2ον γιατί παρέπεμπε σε κάποιο link.

Με βαριά καρδιά βλέποντας πως δεν είχε απαντήσει και κάποιος άλλος στο πρόβλημά μου αποφάσισα να δω που παρέπεμπε αυτό το link του άγνωστου για μένα moderator.

.... την συνέχεια δεν μπορώ να την περιγράψω!!!!

απερίγραπτη χαρά γι΄αυτό που είδα, καθώς και το πρόβλημα μου έλυσα, αλλά και εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που μου παρουσιαζόταν η λύση.

Πολλά πολλά πολλά ευχαριστώ στον parsifal και συγχαρητήρια σε όποιον έφτιαξε αυτό τον υπέροχο και αναλυτικό οδηγό - screencast .... υπάρχουν κι άλλα τέτοια καταπληκτικά screencasts άραγε;

Δημοσ.

Ωωωω, με έκανες να κοκκινίσω. :o

Σοβαρά τώρα, σε αυτήν την χρονική στιγμή δε μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα, μόνο τούτο: «Μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Insomnia, το σταθμό των μεγάλων επιτυχιώνε». Ουπς, όχι. Αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
άνοιξέ το με το notepad -->save as--> encoding: unicode

Εχω παρομοιο προβλημα, η μονη διαφορα ειναι οτι προσπαθω να τα αναπαραγω σε DVD player που υποστηριζει mpeg4, και οταν κανω unicode τους υποτιτλους δεν μου τουσ αναγνωριζει καν. Καμμια ιδεα τι να φταιει? :fear:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Εχω παρομοιο προβλημα, η μονη διαφορα ειναι οτι προσπαθω να τα αναπαραγω σε DVD player που υποστηριζει mpeg4, και οταν κανω unicode τους υποτιτλους δεν μου τουσ αναγνωριζει καν. Καμμια ιδεα τι να φταιει? :fear:

Μαλλον ειναι θεμα του DVD player που δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους. Τι μαρκα ειναι το

DVD player

Δημοσ.
Μαλλον ειναι θεμα του DVD player που δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους. Τι μαρκα ειναι το

DVD player

Μιλάει για αναπαραγωγή στο pc.

Δημοσ.

Προς όσουν κάνουν τη σχετική ρύθμιση, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί: Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ISO files από πειρατικές κόπιες Windows με ευφάνταστα ονοματάκια (Black/White/δενξέρωκιεγώτίάλλο edition) που έχουν περαστεί από διαδικασία ξαλαφρώματος (μέσω nLite ή άλλων παρόμοιων προγραμμάτων). Συχνά, ένα από τα πράγματα που περικόπτονται από το δισκάκι εγκατάστασης είναι η υποστήριξη έξτρα γλωσσών πέραν της αγγλικής. Έχετέ το υπ' όψιν σας...

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...