in_VINCE_ble Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 εδω και δυο χρονια περιπου εχω συνδεση αοριστου χρονου στην Otenet αρχικα ειχα στα 768 αλλα πριν απο 3 μηνες εκανα αναβαθμιση σε 2mb/s σκεφτομαι να παω τωρα στα 24mb/s μιας και η διαφορα στην τιμη δεν ειναι μεγαλη σε σχεση με τις ταχυτητες που θα πιανω με την 24αρα ειδα καποιες προσφορες για conn-x πακετα και ισως παρω ενα τετοιο στα 24mb/s ξερει κανεις αν οταν θα παρω conn-x θα πρεπει να κανω "διαγραφη" της συνδεσης μου στην οτενετ και παλι ολες τις διαδικασιες απο την αρχη? γιατι αν ισχυει κατι τετοιο καλυτερα να κανω ξανα αναβαθμιση και να παραμεινω στην οτενετ η προηγουμενη αναβαθμιση που ειχα κανει εγινε σε διαστημα 2 εβδομαδων περιπου απο την ημερα αποστολης του fax
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 καταρχάς δεν είναι 24mbit αλλά έως 24mbit... που σημαίνει ότι όσο πιο μακρυά είναι το σπίτι σου από το dslam της περιοχής σου τόσο πιο χαμηλά θα συγχρονίζεις/κλειδώνεις...χωρίς να υπολογίσουμε αν υπάρχουν προβλήματα στην γραμμή... κοίτα στο router το downstream line attenuation που δείχνει...(db) για να ξέρεις από τώρα στα πόσα mbit θα παίζεις στο περίπου... όχι δεν γίνεται διαγραφή, αναβάθμιση θα γίνει και γίνεται και τηλεφωνικά δεν υπάρχει ανάγκη για fax νομίζω
in_VINCE_ble Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 η αναβαθμιση νομιζω χρειαζεται να στειλεις και καποιο φαχ στην οτενετ μαζι με ενα αντιγραφο ταυτοτητας απλα ρωταω αν θα παρω ενα πακετο conn-x θα πρεπει να κανω κατι αλλο? δεν εχω router με adlsl+2 για αυτο σκεφτομαι το conn-x που περιλαμβανει και router απο το να κανω ξανα αναβαθμιση επιπλεον το conn-x εχει και μια προσφορα δυο μηνων αν δεν κανω λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.