johnys192 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τα έχω πάρει με τον ΟΤΕ γιατι μου ηρθε ο λογαριασμος 2 μηνων 127ευρω...εχω adsl στα 1mb και conn-x talk.Σκεφτομαι να αλλαξω αλλα ειμαι σε τεραστιο δηλιμα...Μολις πριν απο λιγο πηγα σε ενα καταστημα forthnet και ενας πελατης μαλωνε αγρια με τον καταστηματαρχη γιατι ηταν 2 μηνες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ.Απο conn-x εκανε αιτηση να του βαλουνε forthnet double play αλλά. Ειμαι μεταξυ hol,forthnet και tellas.Ποια μου προτεινετε? Καπου διαβασα οτι με την forthnet χρησιμοποιεις μονο μια μπριζα τηλεφωνου(σε αυτην που συνδεεται το router) και οι αλλες δεν λειτουργουν.Ισχυει αυτο?
nick#18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 οχι αφτο με τις μπριζες δεν ισχυει μονο ενα φυλτρο θελουν ...σε πια περιοχη μενεις???
johnys192 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Βόλο...δεν εχω καποιο προβλημα με ταχυτητες adsl ισα ισα που ειναι αρκετα γρηγορο χωρις προβληματα απλως ειναι υπερβολικα τα λεφτα για που πρεπει να πληρωσω.
nick#18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 δεν ξερω....θεωριτικα αν πιανεις καλες ταχυτητες θα ειναι μια χαρα και η forthnet ή η hol γιατι δεν θα εινα ιτοσο κακης ποιοτητας χαλκος τα καλωδια και το dslam σου παλι δεν θα ειναι κακο ....σε τι αποσταση βρησκετε?? περιμενε να δουμε τι θα σου πουν και τα αλλα παιδα....
johnys192 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Πως μπορω να μαθω που βρισκεται το dslam μου?
nick#18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 στο adslgr.com εχει κατι μου φενετε που λεει ακρηβος που ειναι και εχει και διαφορα χαρακτηριστικα κοιτα ομως και στο http://adslwizard.forthnet.gr/ να δεις αν καλιπτεσε απο forthnet και σε πια περιοχη ειναι το dslam και για hol μπες στο site τους αι περιπου στη μεση της σελιδας λεει ελεγχος διαθεσιμοτητας sorry που δεν εβαλα υπερσυνδεσμους αλλα κατι πρεπει να εχει το σιτε γιατι δεν μου φορτωνει ολες τις εικονες και κανενα emoticon ουτε τιποτα απο τον επεξεργαστη κειμενου
johnys192 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Απο forthnet μου βγαζει ενα dslam Κέντρο: ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ (GYMN) ...παντως ειμαι εντος δικτου και hol Και forthnet
user12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ασχετο αλλα το con-x τα δωρεαν αστικα υπεραστικα ειναι μονο για εντος δυκτυου οτε. Εγω εχω forthnet και ειχα τα προβληματακια μου (ακομα τα εχω ) παντως η συνδεση μπηκε με την μια το τηλεφωνο αργησε μια μερα το μονο προβλημα ειναι οτι κακη ποιοτητα τηλεφωνια (σε εμενα αλλοι φιλοι μου ειναι ικανοποιημενοι)
johnys192 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Παντως εμαθα οτι με την forthnet το πολυ να πεσει καποιος στα 16 mb στην περιοχη μου γιατι θα βαλει ενας φιλος μου και με ενημερωσε...οκ το adsl αλλα τωρα που λες κακη ποιοτητα τηλεφωνιας με προβληματισες
nick#18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 εγω μπορω να πω πως σε σχεση με τον οτε η ποιοτητα δεν επεσε καθολου ειναι μια χαρα η γραμμη μου το μονο που τις τελευτεες μερες με αυτα που γινονται με τον οτε εχει πεσει η γραμμη μου και πιανο 17mbps απο 22 που ηταν συνιθος
arxaggelos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Πρέπει να βρεις κάποιον που να έχει μια συγκεκριμένη σύνδεση στην ίδια περιοχή με εσένα για να πάρεις κάπως αξιόπιστη γνώμη, αλλά και πάλι αυτό δεν αποτελεί εγγύηση. Εγώ π.χ. μπορώ να σου πώ για τη HOL που έχω αλλά είμαι Θεσσαλονίκη, μπορείς να βασιστείς; Για την ιστορία πάντως, έχω HOL double play από Φεβρουάριο με αριθμοδότηση (καινούρια γραμμή, όχι μεταφορά από τον ΟΤΕ) σε πολύ παλιά οικοδομή (παλιός χαλκός), κοντά στο Dslam μου (περίπου 600μ ευθεία) και μπορώ να σου πώ ότι πέρα από μια κακή ποιότητα τηλεφωνίας που στον πρώτο μήνα έστρωσε, είμαι ευχαριστημένος. Σχεδόν καμία διακοπή και το ρούτερ δείχνει 6140/720 (συνήθως) με ταχύτητα 6/1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.