Προς το περιεχόμενο

Δολοφονία φoιτητή στο Ρέθυμνο

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όποιος δεν γουστάρει να μην πηγαίνει στην Κρήτη,

respect από εμένα στην Κρήτη, στους μαυροφορεμένους

και στην τοπική τους δικαιοσύνη.

c5po, εσύ υποθέτω κάθε φορά που περνάς έξω απο γυράδικα στο Ρέθυμνο, προσέχεις να περπατάς στα νύχια των ποδιών σου και σε ακτίνα 20 μέτρων απο τους θαμώνες του μαγαζιού (ειδικά αυτούς που τρώνε γύρο) προκειμένου να μην έχεις μπλεξίματα, σωστά?:-)

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαχ! Καλή ερώτηση...

Το "σουβλάκι" είναι Σουβλάκι (σουβλάκι) ή "σουβλάκι"(γύρος);

Τα πράγματα είναι ύποπτα... :P

Oooooooooχι πάλι τα ίδια....:lol::lol:

Δημοσ.

Όχι όχι.. δεν το πάω off topic... είναι σοβαρή ερώτηση...

Το σκηνικό έγινε για γύρο(σουβλάκι) ή σουβλάκι;(καλαμάκι/κεμπάπ).. Να ξέρουμε..

Μπερδεύτηκα :P

Δημοσ.

p.s. θα μας την πούνε και οι Λέσβιοι τώρα, καρα LOL

το λεβεντομάνα αγαπητέ Λέσβιε αναφέρεται στην συμμετοχή που είχε κάθε τόπος στην αντίσταση κατά της Γερμανικής εισβολής... για να σου φύγει η απορία (ρώτα τον παππού και την γιαγιά για περισσότερες πληροφορίες (άν έχουν βέβαια..). Τώρα αν κρίνω και από τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει, παίζει να είσαστε και λίγο λεπτοκόκκαλοι, αν επιβεβαιώνεις τον κανόνα πάντα.

Εγω θα ηθελα να ξερω,αν ηταν αδερφος σου το παιδι που πεθανε,αν θα ελεγες τις ιδιες πιπες-κ σορυ κιολας για την γλωσσα,αλλα εχει κ η μαλακια τα ορια της-...ΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???που του εριξε το σουβλακι κ τον εφαγε ο αλλος????ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΛΔ????Δεν εχεις ιδεα για την τοπικη διακιοσυνη κατω κ την αντιλαμβανεσαι τελειως λαθος!!κ δεν ειναι ''οποιος γουσταρει να πηγαινει''...τι ειναι δλδ η κρητη,θερετρο για τολμηρους,το επομενοι νησι του survivor,τι???

Εγω γουσταρω να πηγαινω οπου μου κανει ορεξη κατω,και να μην δινω και λογαριασμο σε καθε βοσκαρα,που με κοιταει περιεργα...2-3 φορες κατω,ηρακλειο,με εχει στραβωκοιταξει βοσκος,μεσα στο κεντρο της πολης κ μου εχει κανει φασαρια ετσι,χωρις ουσιαστικο λογο!!!το 1/4 των κατοικων κατω,ζουν στο μεσαιωνα!!!δεν ειναι ολη οι κρητικοι ετσι,κ προφανως τα περι λεβεντιας κτλ,αυτο το μερος του πλυθησμου δεν τα γνωριζει καν!!!ο προ-παππους μου κατω,πολεμησε κατοχη,απο 20 χρονων παιδι,εδωσε τα παντα,εκανε οικογενεια,εφυγε αμερικη για να τους θρεψει,γυρισε κ βοηθησε το χωριο του,δεν πειραξε ποτε ανθρωπο,κ τωρα του εχουν κανει κ ανδριαντα κατω στη πλατεια..ΕΤΣΙ ειναι οι λεβεντες οι μαυροπουκαμισαδες κατω!!!!βοηθουν κ αγαπουν το τοπο τους,κ εχουν την οικογενεια τους κορυφη!!!δεν πανε με τα μονοκαννα κ τα μπραουνικ σε καφενεια κ αρχιζουν τα μπινελικια κ τις μαγκιες,επειδη κρατανε ενα οπλο!!!

Κ ετσι οπως παμε,στο τελος θα μας παιρνει ολους ολους η μπαλα,κ θα το βουλωνουμε!!!γτ κ αλλου γινοντε αυτα,αλλα οχι στο ρυθμο που γινοντε κατω..κ περαν τουτου,ε,το ξερουν ολοι,ενα καζανι που βραζει ειναι ολοι εκει κατω στα βουνα,ενα κλικ θελουν να αρχισουν να μακελευουν....

κ στο φιναλε τι το κακο εχουν οι λεσβιοι??δεν παλεψαν αυτοι,δεν ειχαν κατοχη???ο καθενας να ειναι υπερηφανος γαι τον τοπο του,αλλα οχι και να κανει κ εξυπνιστικα σχολια,υποτιμητικα για τις αλλες περιοχες και την συμβολη τους στον αγωνα!!!αλλοι λιγοτερο(οσο μπορεσαν δλδ),αλλοι περισσοτερο,αλλοι πιο ευκολα,αλλοι με δυσκολα μεσα,ολοι συνεβαλλαν στην μαχη κατα της κατοχης!!!κ εγω με ιστοριες τετοιες μεγαλωσα κατω,αλλα εμαθα και να μην υποτιμω κανενα!!!

Δημοσ.
Χμ, νόμιζα πως ήμουν ξεκάθαρος.

Οι ειδήσεις που αναφέρω ήταν από τη Μυτιλήνη και τις είπα για να σου δείξω πως για να ασχολούνται τα τοπικά μέσα με 10 τσιγάρα και κλεφτοκοτάδες, είναι όντως φιλήσυχο μέρος κτλ κτλ κτλ

Τα περί ξυραφοσφαίρισης και λοιπών ρομαντισμών ήταν για την Αγία Παρασκευή Αθηνών στην οποία και μεγάλωσα.

Εντάξει λοιπόν ξεκαθαρίστηκε αλλά νομίζω ότι άλλο να κλέψεις μιά κότα καί άλλο να καρφώσεις την καρδιά ενός φοιτητή.Επιμένω ότι το Λασίθι είναι πάντα φιλήσυχο.

Δημοσ.

ρε πρόβατα, μασάτε ότι σας λένε και έρχεστε να μας την πείτε και από πάνω μετά; δέσατε σχοινί κορδόνι ότι το συμβάν έγινε επειδή του έριξε το σουβλάκι, έλεος...

αυτά τα λένε κάτι δημοσιογραφάκια για να είναι λίγο πιο κραυγαλέα η επικεφαλίδα της είδησής τους και να πουλήσουν και καμιά φυλλάδα παραπάνω.Μαλάκες ε μαλάκες (γιατί όπως βλέπω είναι επιτρεπτή η συγκεκριμένη έκφραση στο topic..).

p.s. Humphery οι άλλοι προσέχουν μην μου ρίξουν το σουβλάκι...

Δημοσ.
ρε πρόβατα, μασάτε ότι σας λένε και έρχεστε να μας την πείτε και από πάνω μετά; δέσατε σχοινί κορδόνι ότι το συμβάν έγινε επειδή του έριξε το σουβλάκι, έλεος...

αυτά τα λένε κάτι δημοσιογραφάκια για να είναι λίγο πιο κραυγαλέα η επικεφαλίδα της είδησής τους και να πουλήσουν και καμιά φυλλάδα παραπάνω.Μαλάκες ε μαλάκες (γιατί όπως βλέπω είναι επιτρεπτή η συγκεκριμένη έκφραση στο topic..).

Γιά να μην εκτραχήνουμε τη κουβέντα σε βωμολοχίες γιατί δεν λες εσύ κάτι πού δεν ξέρουμε γιά το συμβάν?Τι συνέβη μήπως τού έφαγε τη γκόμενα? Μήπως τού πούλησε απλό καπνό αντί γιά χασίς?Αμαρτία είναι να μας βάζεις σε σκέψεις ότι μπορέι να φταίει ένα παιδί πού κείτεται νεκρό.Όποιος λόγος καί να υπήρχε δεν έπρεπε να σκοτώσει.Τελεία καί παύλα.Ας μπεί τώρα μέσα να κοιτάζει από το παραθυράκι τού κελιού τον κόσμο έξω μπας καί μπορέσει να σκεφτεί τι έκανε.Πρέπει όμως να διαθέτει καί μιά ελάχιστη ποσότητα μυαλού γιά να μπορέσει να σκεφτεί.Έχει?

Δημοσ.

p.s. θα μας την πούνε και οι Λέσβιοι τώρα, καρα LOL

το λεβεντομάνα αγαπητέ Λέσβιε αναφέρεται στην συμμετοχή που είχε κάθε τόπος στην αντίσταση κατά της Γερμανικής εισβολής... για να σου φύγει η απορία (ρώτα τον παππού και την γιαγιά για περισσότερες πληροφορίες (άν έχουν βέβαια..). Τώρα αν κρίνω και από τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει, παίζει να είσαστε και λίγο λεπτοκόκκαλοι, αν επιβεβαιώνεις τον κανόνα πάντα.

Αυτή ακριβώς είναι η νοοτροπία για την οποία μιλούσα. Δυσκολεύομαι να φανταστώ πως ένας Ρεθυμνιώτης νιώθει περηφάνια γιατί ένας λούρος δολοφόνησε ένα Χανιώτη για ένα σουβλάκι. Ή μήπως νόμιζες πως δολοφόνησε έναν μη Κρητικό Έλληνα; Αυτό θα άλλαζε για σένα κάτι; Θα ήταν μήπως τότε πράξη αντίστασης και λεβεντιά;

Σε μήνυμα του ο jason_rethymno νωρίτερα έδωσε ένα link. Το παρήγορο για εμάς τους υπόλοιπους βέβαια, όχι για την οικογένεια του νεκρού, είναι πως η τοπική κοινωνία αντιδρά.

p.s. Φαντάζεσαι πως στη μάχη της Κρήτης πολέμησαν μόνο Κρήτες, έτσι; Πέρνα μια βόλτα από το συμμαχικό νεκροταφείο στα Χανιά (πρόσεξε μόνο μην πεις πως επιδοκιμάζεις τη δολοφονία του Χορευτάκη!) να δεις ποιοι πολέμησαν.

Δημοσ.

Ρε ξεκολλατε, οι Κρητικοι ειναι μια χαρα για μεσα στο νησι τους. Ειναι αρκετα σωβινιστες, οταν θελουν γινονται εξαιρετικα φιλοξενοι αλλα στο θεμα της μαγκιας και του "ιντα εκανες μωρε?θαποθανεις" μην προσπαθειτε να πεισετε το c5po περι κοινωνιας και δικαιοσυνης κτλ Δεν εχει νοημα, ετσι ειναι εδω και αιωνες και η λυση ειναι μια: αφηστε τους να σκοτωθουν στο νησι τους. Σοβαρα, Battle Royal και ετσι η φαση. Οποιος θελει να ξεφυγει απο αυτη την κατασταση ας ερχεται στην ηπειρωτικη Ελλαδα ή σε αλλα νησια και ας μαχαιρωθουν μονοι τους στο νησι τους. Μην χαλαμε τις καρδιες μας για βλακειες δλδ, οπως τοτε με τα Ζωγιανα, μαλακιες κανανε, ρε αστους να φαγωθουνε μονοι τους, τι ανακατευονται οι υπολοιποι?

ΥΓ. C5PO να ξερεις παντως οτι στην Μαχη της Κρητης οι μισοι Κρητικοι τουλαχιστον πολεμησαν για την ελευθερια της Κρητης, οχι της Ελλαδας

Δημοσ.

Ναι,ενω αν δεν του εριχνε το σουβλακι,κ τον εβριζε ή δεν ξερω γω τι,θα ειχε οντως σοβαρο λογο,που θα σηκωνε δολοφονια....εσυ εισαι το προβατο,που επιδοκιμαζεις τετοια αισχη...τραβα στο λινκ,δες την φοτο του παιδιου κ να γινεις αλλες 10 φορες υπερηφανος,που τετοιο εγκληματικο προσωπο δεν βρισκτεται πια αναμεσα μας,ευτυχως ο καλος μαυροπουκαμισας-βοσκος-περηφανος τον καθαρισε για λογο που σηκωνε μαχαιρι...οσο για τους χαρακτηρισμους,τι να πω,τα λεγομενα σου περι δικαιοσυνης κτλ αφηνουν τους λοιπους χρηστες να βγαλουν τα δικα τους συμπερασματα....

Δημοσ.

Ο C5PO έφαγε μπαν.

Εξέφρασε τις απόψεις που εξέφρασε όντας 28 χρονών.

Αυτό το τελευταίο ήταν για τη μισανθρωπική μου προπαγάνδα.

Δημοσ.

Είναι μεγάλο λάθος πάντως να γενικεύονται τέτοια περιστατικά και να χαρακτηρίζετια συλλήβδην όλη η Κρήτη. Χωρίς παρεξήγηση, από τις δημοσιεύσεις στο θέμα αυτό κάνει μπαμ ποιός πραγματικά γνωρίζει την κατάσταση στο νησί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...