Προς το περιεχόμενο

Ποια οθόνη μου προτείνετε?

xristaras1960

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως προειπωθηκε εγω προτεινω lg απο θεμα και τιμης /αποδοσης και μερικες ειναι οντως πολυ καλυτερες σχεδιαστικα απο samsung.Τωρα αν θες να χωσεις λεφτα παρε καποια Eizo μιας και ειναι οι καλυτερες στον κοσμο.Τελος μην ξεχνας οτι ολες σχεδον οι οθονες σε ενα πλαισιο λογικης τιμης εχουν Tn panel αρα αλλαζει πιο πολυ ο σχεδιασμος και οι ευκολιες και η υποστηριξη της εταιρειας

Δημοσ.

Φίλε μου ενοούσα για τα για 0 Pixel κακή διατύπωση από εμένα,βέβαια είναι και το θέμα των χρημάτων.Κοσμά ωραία η οθόνη σου διστάζω ως προς το Κοντράστ: 3000:1(Dynamic), 1000:1 typ ίσως και να είμαι λάθος? αλλά απ'ότι βλέπω άνοιξες ΝΕΟ ΘΕΜΑ για αγοράς οθόνης? Αν και κάποιος φίλος μου είπε πάρε την ποιο φθηνή όλες λίγο πολύ το ίδιο είναι. Και έρχομαι τώρα στην απάντηση που έδωσε ο REALZEUS.Μην κοιτάτε το dynamic contrast και τα ms. Είναι εντελώς παραπλανητικά. Ένα καλό monitor κρίνεται από την ποιότητα απεικόνισης και αυτή φαίνεται στα tests. Εξαρτάται δε σε πολύ μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία του panel που ενσωματώνει. Για αυτό ακόμα και τα θεωρητικά ταχύτερα ΤΝ πολλές φορές είναι κατώτερα των άλλων. Ισως και να έχει δίκιο !!

Δημοσ.

Πόσο καλές ,η φθηνότερη έχει πάνω από 400 ευρώπουλα φίλε Grifer και για να φτιάξης ένα καλό PC θα χρειαστείς περίπου 2000 ευρώ και ίσως και περιπάνω και είναι πάρα πολλά!!

Δημοσ.
Φίλε μου ενοούσα για τα για 0 Pixel κακή διατύπωση από εμένα,βέβαια είναι και το θέμα των χρημάτων.Κοσμά ωραία η οθόνη σου διστάζω ως προς το Κοντράστ: 3000:1(Dynamic), 1000:1 typ ίσως και να είμαι λάθος? αλλά απ'ότι βλέπω άνοιξες ΝΕΟ ΘΕΜΑ για αγοράς οθόνης? Αν και κάποιος φίλος μου είπε πάρε την ποιο φθηνή όλες λίγο πολύ το ίδιο είναι. Και έρχομαι τώρα στην απάντηση που έδωσε ο REALZEUS.Μην κοιτάτε το dynamic contrast και τα ms. Είναι εντελώς παραπλανητικά. Ένα καλό monitor κρίνεται από την ποιότητα απεικόνισης και αυτή φαίνεται στα tests. Εξαρτάται δε σε πολύ μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία του panel που ενσωματώνει. Για αυτό ακόμα και τα θεωρητικά ταχύτερα ΤΝ πολλές φορές είναι κατώτερα των άλλων. Ισως και να έχει δίκιο !!

Ακριβώς αυτό.

Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το συγκριτικό

Δημοσ.

Κατ' εμέ, η Samsung 2232 BW την οποία και αγόρασα, πρώτον λόγω design και δεύτερον λόγω επιδόσεων από τα όσα διάβασα.

Την είδα και δίπλα στις υπόλοιπες στο Πλαίσιο και την κατέβασα με την μια.

Από εκεί και πέρα έχω και μία Samsung 32" TV TFT LCD 7000:1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συνεπώς στη δική μου περίπτωση ισχύει το γνωμικό, "Αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι".

Πάντως κάνε όλα τα tests και θα δείς ότι και στα χρώματα βγαίνει ανώτερη η 2232. ;)

Δημοσ.

E ναι αυτήν την στιγμή η 2232 είναι η καλύτερη αγορά με βάση απόδοση και τιμή. Αν και βγαίνει λογικά η 2252 σε λίγο καιρό αλλά αξίζει να περιμένουμε ? Η LG που έβαλα πιό πάνω είναι 20'' με dynamic 10.000 και typical 1.000

Δημοσ.
Κατ' εμέ, η Samsung 2232 BW την οποία και αγόρασα, πρώτον λόγω design και δεύτερον λόγω επιδόσεων από τα όσα διάβασα.

Την είδα και δίπλα στις υπόλοιπες στο Πλαίσιο και την κατέβασα με την μια.

Από εκεί και πέρα έχω και μία Samsung 32" TV TFT LCD 7000:1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συνεπώς στη δική μου περίπτωση ισχύει το γνωμικό, "Αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι".

Πάντως κάνε όλα τα tests και θα δείς ότι και στα χρώματα βγαίνει ανώτερη η 2232. ;)

Το έκανα το τεστ γ΄αυτό σε ρώτησα βγαίνει πρώτη.Λέγετε όμως ότι η ΕΙΖΟ είναι η ανώτερη, σύμφωνα πάντα με της απαντήσεις που διαβάζουμε.Λέει όμως και η παροιμία,το ακριβό είναι και καλό.Τώρα διαβάζω και την απάντηση του ΚΟΣΜΑ και του αρέσει και η Samsung και η lg τώρα ποια θα αγοράσει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...