liakjim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Λογικά θα βγει κάποιο hotfix άπο AMD μεριά.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Nομιζω μπαινει ανετα στη λιστα μου με τα χειροτερα παιχνιδια στην ιστορια.Γραφικα 0,ηχος -1,gameplay -3.Τελειο.Ο nikpoth ηθελε και υποστηριξη τιμονιερας!!!Απο οσο ξερω και το Sims 3 δεν υποστηριζει τιμονιερα.
john2gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Η Momo Racing μια χαρά μου δουλεύει εμένα πάντως . Σε hardcore (sim) mode μου άρεσε η οδήγηση της Lotus πάντως Όπως και με το πρώτο μέρος, μάλλον τον πούλο θα πάρουν τα SLI/Crossfire συστήματα. Αν είναι πρόβλημα της game engine, μην περιμένετε θαύματα από AMD και Nvidia. Γενικότερα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο optimization του!
nikpoth Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Nομιζω μπαινει ανετα στη λιστα μου με τα χειροτερα παιχνιδια στην ιστορια.Γραφικα 0,ηχος -1,gameplay -3.Τελειο.Ο nikpoth ηθελε και υποστηριξη τιμονιερας!!!Απο οσο ξερω και το Sims 3 δεν υποστηριζει τιμονιερα. χάχα! Έπεσα λέμε! Formula Force™ EX δεν κάνει κίχ.ούτε καν την αναγνώρισε!
Anastazio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ταπα fail το game κριμα γιατι ειχε ωραιο concept αλλα η υλοποιηση ειναι τραγικη...θα μπορουσα να παραβλεψω τα μετρια γραφικα αλλα το handling του ειναι για τα μπαζα και τσιτα scripted,νομιζω οτι το nfs το οποιο το θεωρω εξισου απαραδεκτο προσφερει τα ιδια πραγματα με καλυτερη ποιοτητα.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ταπα fail το game κριμα γιατι ειχε ωραιο concept αλλα η υλοποιηση ειναι τραγικη...θα μπορουσα να παραβλεψω τα μετρια γραφικα αλλα το handling του ειναι για τα μπαζα και τσιτα scripted,νομιζω οτι το nfs το οποιο το θεωρω εξισου απαραδεκτο προσφερει τα ιδια πραγματα με καλυτερη ποιοτητα. Ταπα: ή ταπα:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Fearwhatnow, απλά
john2gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 χάχα! Έπεσα λέμε! Formula Force™ EX δεν κάνει κίχ.ούτε καν την αναγνώρισε! Μέσα στο game, στα controls όταν πας να κάνεις configure πάτησε το κουμπί που θες να αλλάξεις, περίμενε για το calibration (στο λέει) και μετά πάτα το κουμπί που θέλεις ή στρίψε την τιμονιέρα. Μην περιμένεις δηλαδή auto config ώστε να δουλεύει αυτόματα η τιμονιέρα!
Anastazio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ταπα: ή ταπα: χαχαχαχαχα ταπα=τερμα-τελειως-οσο δεν παει αλλο! ταπα αργκο!
nemesiskp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Θα περιμενω fix απο την AMD.Αμα δεν γινει τιποτα,λεφτα απο εμενα δεν βλεπει η Atari.Δηλαδη ελεος σιγα τα γραφικα που εχει για τις απαιτησεις του.
ilos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Άλλο ένα rushed port. Από 640x480 έως σχεδόν και 1920x1980 τα ίδια minimum fps δείγμα κλασικού bottleneck. Μην πάρετε τα official requirements τις μετρητής. Το game για να είναι σχετικά playable χρειάζεται [email protected] στην τωρινή μορφή του. Ευτυχώς που υπάρχει ο θείος και μας γλιτώνει από τα έξοδα σε εταιρίες που δε βγάζουν καν demo τα χάλια τους. Άσε που στην εμετική μπουρζουάζικη εισαγωγή (sims^n) παρακαλούσα κάποιος να βάλει κανά custom model του κ. Clark και να αρχίσει το "κλωτσοσκούφι" με τους κουφιοκέφαλους που χοροπήδαγαν σαν τα κατσίκια εκεί. Rage Mode Off
kavalaSotiris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δοκιμασα το παιχνιδι στο συστημα της υπογραφης μου αλλα σε μερικα σημεια κανει κατι σκαλωματα. δοκιμασε κανεις το update που κανει οταν ξεκιναει το παιχνιδι????
EyeofOne Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 δοκιμασα το παιχνιδι στο συστημα της υπογραφης μου αλλα σε μερικα σημεια κανει κατι σκαλωματα. δοκιμασε κανεις το update που κανει οταν ξεκιναει το παιχνιδι???? ε που πας και εσύ με ι7, 5770 και 8 GB RAM; αναβαθμιση τώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα