ex3Lmei Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το ρουτερ κανει μονο του φραγη port (πορτας) απο αρχικες ρυθμισεις για ασφάλεια. Αυτο που χρειαζεται ειναι να δηλωσεις την πορτα αυτη βαζοντας τα παραπανω ..external port ειναι ειναι η πόρτα που θα ανοιξεις για να δωσεις πληροφοριες σε οποιονδηποτε ενω internal port ειναι για να λαβεις (εισερχομενα) πληροφορειες ή αρχεια (γενικοτερα).. Αυτα εν ολιγης για να μη σε μπλεξω με φιλοσοφια δικτυου. Δε το εχω το ρουτερ αυτο να σε βοηθησω περισσοτερο! Δε μπαινει οποιος και οποιος σε αυτη τη σελιδα! Μπες σε κανα youtube μπας και σε διαφωτισει περισσοτερο.
fortenick Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Φίλε μου δες εδώ Έχει αναλυτικές οδηγίες για να ανοίξεις τις πόρτες που πρέπει στο router σου.
bep1995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 το PFPortCheck δεν κανει εγκατασταση, δεν ξερω γιατι παταω install και κλεινει... αμα μπορειτε πειτε μου τα βηματα ενα ενα γιατι εχω μπερδευτει λιγο...
bep1995 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πρεπει να το κανω με το καλωδιο ethrnet η οχι;;; προς το παρον το εκανα με wirless και φαινεται οτι ανοιξαν οι δυο αυτες πορτες (3478 και 8889) αν και δεν μπορω να βαλω το προγραμματακι αυτο για να δω αν οντος ειναι ανοιχτες οι ports. Το ΝΑΤ του test drive unlimited 2 παλι κοκκινο ειναι Αμα το κανω με ethernet αυριο εχει σημασια η δεν θα δω διαφορα; τσεκαρα τις τις πορτες ( 3478 , 8889 ) που ανοιξα σε αυτο εδω το site http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ και λεει οτι ειναι κλειστες επωμενος η δεν ανοιξαν με τον παραπανω τροπο η πρεπει να εχω το λαπτοπ μου συνδεδεμενο με το καλωδιο ethernet , εσεις τι λετε;;;;
bep1995 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ανοιξα τις 2 πορτες (3478, 8889) του ρουτερ μου που χρειαζοταν με αυτον τον τροπο (ακολουθησα τις οδηγιες βημα βημα, ειμαι 1000% συγουρος οτι εκανα αυτα που ελεγε) και το αποτελεσμα ειναι αυτο εδω , οπως φαινεται στην εικονα ξεκαθαρα ανοιξα τις 2 αυτες ports την 3478 και 8889 ΑΛΛΑ οταν πηγα να βεβαιωθω αν οντος ειταν ανοιχτες σε αυτα τα 2 site: site1 site2 και πατησα να τις τσεκαρω ελεγαν οτι ειναι κλειστες και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι (το λαπτοπ μου το εχω wireless αλλα το δοκιμασα και με ethernet και παλι το ιδιο γινεται και οταν μπαινω στο παιχνιδι παλι υπαρχει lag σε μερικους παικτες που τους εχω φιλους και ειναι πολυ σπαστικο... Για πειτε μου ρε παιδια κανω κατι λαθος η οχι;;; Λιγη βοηθεια!!!
ex3Lmei Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ανοιξα τις 2 πορτες (3478, 8889) του ρουτερ μου που χρειαζοταν με αυτον τον τροπο (ακολουθησα τις οδηγιες βημα βημα, ειμαι 1000% συγουρος οτι εκανα αυτα που ελεγε) και το αποτελεσμα ειναι αυτο εδω , οπως φαινεται στην εικονα ξεκαθαρα ανοιξα τις 2 αυτες ports την 3478 και 8889 ΑΛΛΑ οταν πηγα να βεβαιωθω αν οντος ειταν ανοιχτες σε αυτα τα 2 site: site1 site2 και πατησα να τις τσεκαρω ελεγαν οτι ειναι κλειστες και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι (το λαπτοπ μου το εχω wireless αλλα το δοκιμασα και με ethernet και παλι το ιδιο γινεται και οταν μπαινω στο παιχνιδι παλι υπαρχει lag σε μερικους παικτες που τους εχω φιλους και ειναι πολυ σπαστικο... Για πειτε μου ρε παιδια κανω κατι λαθος η οχι;;; Λιγη βοηθεια!!! Χμμμ. Κοιτα και κανα firewall... Αν εχεις το τειχος προστασιας από Windows, ελεξε αν εχεις κανει αρση αποκλεισμου στο παιχνιδι ! Για το συγκεκριμενο που κοιταξα μια ματια, δε βλεπω και εχεις κανει λαθος...Αν εχει καποιος αυτό το ρουτερ ας απαντήσει !
bep1995 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Απο τα windows δεν εχω ουτε τον defender ουτε το firewall, μονο του eset smart security 5 το firewall εχω (και οτι αλλο εχει αυτο το antivirus) Δεν ξερω τι αλλο να κανω Υ.Γ. Σε ευχαριστω παντος πολυ για το ενδιαφερον σου!!!
MaXmaD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω... δεν δοκιμασα απο site να δω αμα φαινονται ανοιχτες οι πορτες αλλα στον launcher που φορτωνει το παιχνιδι βγαζει NAT : restricted ιδιο router 585 v8
bep1995 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω... δεν δοκιμασα απο site να δω αμα φαινονται ανοιχτες οι πορτες αλλα στον launcher που φορτωνει το παιχνιδι βγαζει NAT : restricted ιδιο router 585 v8 τι ονομα εχεις στo παιχνιδι, να σε κανω φιλο αμα ειναι...
MaXmaD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 mpoumpounas δεν παιζω πολυ πλεον... http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=34732 ριξε εδψ μια ματια μηπως βγαλεις καμια ακρη...
bep1995 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Θα σε κανω φιλο και αμα συναντηθουμε καμια φορα καλος αλλιως οκ δεν πηραζει (12 με 3 το βραδυ αν μπεις λογικα θα με πετιχεις) thx για το λινκ, αν και δεν νομιζω να βγαλω ακρη. Αν και αυτες τις μερες σαν να εχει διορθωθει αυτο το προβλημα, δεν βλεπω πια τοσους παικτες με lag Σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια σας!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το παιχνίδι είναι gtp..Από πολλές απόψεις..Για την ώρα,δεν έχει cloud..τουλάχιστον το steam..δεν μου πέρασε τα saves..Και ότι είχα κάνει τις γιορτές δεν υπάρχει.. εκτός και αν έκανα κάτι εγω λάθος.
mchls Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Test Drive Unlimited 2 – DLC 2 Released on the PC
mchls Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Test Drive Unlimited 2 developer not shuttered after all
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα