Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Υπαρχει περιπτωση να βρω καινουργιο δισκο WD ENTERPRISE 2170 2.1 GB Wide Ultra scsi ??? Ειναι για παλιο τηλεφωνικο κεντρο. Ευχαριστω.
djcostas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εχω εναν IBM Ultrastar 18GB, 10.000 RPM, ειναι SCSI και μου ειναι αχρηστος. Αν σου κανει, στειλε mail στο [email protected] να τον παρεις αν σου κανει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εχω εναν IBM Ultrastar 18GB, 10.000 RPM, ειναι SCSI και μου ειναι αχρηστος. Αν σου κανει, στειλε mail στο [email protected] να τον παρεις αν σου κανει... Ευχαριστω.
citizen Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ισως στην αποθηκη να εχω 2 Seagate 9 Gb , αν θυμαμαι καλα Wide SCSI (40 Mb ταχυτητα αντι για 80 που ειχαν οι ulta wide) αλλα λογικά θα είναι συμβατός με τον controller. Ειναι με 68-pin βυσμα και ανεξαρτητο mole τροφοδοσίας. Δεν ξερω αν ο δικος σου είναι 80-pin βυσμα που ενσωματόνει τη τροφοδοσία. Αν σε ενδιαφερει πες μου να τους ψαξω.... ΥΓ. Φυσικα τούς χαρίζω ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ισως στην αποθηκη να εχω 2 Seagate 9 Gb , αν θυμαμαι καλα Wide SCSI (40 Mb ταχυτητα αντι για 80 που ειχαν οι ulta wide) αλλα λογικά θα είναι συμβατός με τον controller.Ειναι με 68-pin βυσμα και ανεξαρτητο mole τροφοδοσίας. Δεν ξερω αν ο δικος σου είναι 80-pin βυσμα που ενσωματόνει τη τροφοδοσία. Αν σε ενδιαφερει πες μου να τους ψαξω.... ΥΓ. Φυσικα τούς χαρίζω ... Ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα απο οτι μου ειπαν θελει 50pins. Νασαι καλα.
citizen Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ultra Wide 50-pin δεν υπάρχει. Τοτε ή είναι Fast SCSI ή Ultra SCSI . Εχω και 2 τετιους Quantum Fireball - εναν 4 Gb και ενα 2 Gb. Εχω πολλα χρονια να τους δοκιμασω αλλα θυμαμαι οτι δουλευαν. Αν δεν ...σκούριασαν στη διαθεση σου στην ιδια πάντα "τιμη" ΥΓ Ομολογουμενως παραξενευτηκα Ultra Wide 2 Gb , δεν θυμόμουν να είχαν βγει σε τετοιες χωρητικότητες .... ΥΓ.2 Με πολύ σκαλισμα ισως ανακαλυψω και adaptor από 68pin σε 50pin Σημείωση , ολοι οι δισκοι που ανεφερα είναι 3.5" YΓ.3 Φοβαμαι οτι και ο IBM 18 Gb που σου δίνει ο φιλος παραπανω είναι και αυτός 68pin
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Σας ευχαριστω πολυ...Ισως χρησιμοποιουν ανταπτορα για τα 50pin. Αυτα που εγραψα για τον δισκο στο αρχικο post ηταν ακριβως οτι εγραφε επανω του.Τον ειχα στο γραφειο μου βιδωμενο σε μια πλακετα (δεν ξερω τι ειναι αυτη...)
citizen Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ....Αυτα που εγραψα για τον δισκο στο αρχικο post ηταν ακριβως οτι εγραφε επανω του.Τον ειχα στο γραφειο μου βιδωμενο σε μια πλακετα (δεν ξερω τι ειναι αυτη...) Δεν διεκδικώ και το αλαθητο ... , μπορει και να.... Οπως φαίνεται από την "αποθηκη μου" το δούλευα το SCSI , και εξ αυτού ορμόμενος εγραψα τα παραπάνω. Αν χρειαστεις εστω και απλα για να δοκιμασεις , στειλε μου μύνημα ή post-αρε. Ηδη συμφορουμιτης με ρωτησε με pm αν εχω και για αυτόν κάτι , αλλα φυσικά προηγείσαι και θα περιμένω εσένα
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αν χρειαστεις εστω και απλα για να δοκιμασεις , στειλε μου μύνημα ή post-αρε. Ηδη συμφορουμιτης με ρωτησε με pm αν εχω και για αυτόν κάτι , αλλα φυσικά προηγείσαι και θα περιμένω εσένα Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ.Αν δεν βγαλουν ακρη αυριο τα σαϊνια των τηλεπικοινωνιων μας θα γραψω εδω.
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 οσο ξερω και εγω το ultra wide scsi einai 68 pin ειτε 80 sca για hot swap.to 50scsi ειναι απλα fast scsi σαν αυτο για τα cd-rw καποτε και ειναι με νορμαλ καλωδιονταινια οχι την lvd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εχω εναν IBM Ultrastar 18GB, 10.000 RPM, ειναι SCSI και μου ειναι αχρηστος. Αν σου κανει, στειλε mail στο [email protected] να τον παρεις αν σου κανει... Να ευχαριστησω και απο εδω τον φιλο djcostas που σημερα πηρα τον δισκο που μου εστειλε δωρεαν.Τον εστειλα στον καταλληλο τμημα για φορμαρισμαι για το τηλεφωνικο κεντρο μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.