Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BritGreek είπε

Όχι. Ανοίγει με πολύ λεπτό εργαλείο, αλλά δεν είναι όπως εκείνα στα βίντεο που ανέβηκαν. Σκληρό μέταλλο, και μάλιστα με δυνατό μαγνήτη από την πλευρά που ανοίγει, αν κατάλαβα καλά αυτό που είδα. Γι' αυτό δεν φαινόταν πουθενά σημείο να ανοίξει. Δεν είχε κόλλα πουθενά.

Σε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο μου είπαν πως όχι.

Εεε σιγά την διαφορά. Κάθε τεχνικός έχει μια ντουζίνα από τέτοια. Χαίρομαι πάντως που απάντησες :). Δεν ξέρω βέβαια για τον μαγνήτη. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Συνήθως όντως υπάρχει κόλλα που με λίγη ισοπροπιλική αλκοόλη ή ένα ελαφρύ πέρασμα με το πιστόλι θερμού αέρα υποχωρεί.

• Like 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 hours ago, BritGreek said:

Να ενημερώσω, σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλο ότι ο σκληρός ανοίχτηκε και τον δοκιμάσαμε χωρίς τη θήκη. Τελικά το πρόβλημα ήταν στην θήκη και όχι στον σκληρό, ο οποίος έχει όλα τα αρχεία μέσα κανονικά και υγεία 100% στα tests. Θα πάρω μια καλύτερη θήκη και έναν δεύτερο σκληρό για να κάνω και δεύτερο backup, μιας και δουλεύει κανονικά. Μέσα είχε M.2 χωρίς να γράφει κάποια μάρκα. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση γιατί, απ' ότι μου λένε, δεν έχει τύχει σε άλλον παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που φαίνονται στα βίντεο που ανέβασαν φίλοι σε προηγούμενα post. Είναι παντού μέταλλο, ακόμα και εκεί που ανοίχτηκε.  Ίσως αν ήταν λίγο καλύτερη από θέμα αντοχής σε κραδασμούς η θήκη να μην είχε συμβεί όλο αυτό. Αυτό είπε και ο τεχνικός, του οποίου έκανε εντύπωση η καλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με την τιμή.

Σας ευχαριστώ όλους για την καθοδήγηση και τις συμβουλές.

Μπράβο, ήσουν τυχερός μέσ' την ατυχία σου. Αυτό να σου γίνει μάθημα και να κρατάς τουλάχιστον 2 αντίγραφα όπως σου γράψανε πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, hawkpilot είπε

Μπράβο, ήσουν τυχερός μέσ' την ατυχία σου. Αυτό να σου γίνει μάθημα και να κρατάς τουλάχιστον 2 αντίγραφα όπως σου γράψανε πιο πάνω.

Το ξέρω ήδη το μάθημα. Απλώς δεν πρόλαβα και έκατσε η αναποδιά κατά τη διαδικασία. Όλα εντάξει όμως. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί κάποια αντίγραφα για να τα κάνεις recovery ; Τι προτείνετε να κάνουμε σε αντίστοιχη θέση; Οποία πρόταση καλοδεχούμενη.

Δημοσ.

Εχω ενα δισκο μερικων ημερων WD 8TB Purple εχθες ξαφνικα μου εβγαλε στην διαχειρηση εργασιων οτι δουλευει 100% και ειναι μονιμα στο 100% και δεν μπορω να δω τα αρχεια μεσα δεν ανοιγει.

Τον εχω βαλει σαν δευτερο δισκο για αποθηκη στον υπολογιστη.

Το κακο ειναι οτι μαλλον εχει βγει εκτος εγγυησης γιατι εχει σπασει ενα κοματακι απο το πλαστικο μερος του PBC δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε ισως να ηταν ετσι οταν το πηρα και να μην το ειδα.

IMG_20250730_122650.jpg

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Περίεργο σπάσιμο δεν είναι στον Κονέκτορα να πεις ότι ζορίστηκε έσπασε.το hard disk sentinel τι υγεία βλέπει τον δισκο;

Οταν ειναι συνδεμενος ο δισκος δεν ανοιγει σχεδον κανενα προγραμμα το μονο που ανοιγει ειναι το minitool partition wizard που μου γραφει οτι εχω καταναλωσει το 20% του δισκου αλλα ουτε να τον διαγραψω μπορω τιποτα.

Φοβαμαι οτι ετσι τον πηρα αλλα πως δουλεψε και περασα τα αρχεια μου μεσα;

Δημοσ.

Μάλλον ήταν προβληματικος ο δίσκος από την αρχή είχε και το σπάσιμο αλλά δεν το πρόσεξες.Δοκιμασε τον δίσκο σε άλλο υπολογιστή αν μπορείς και τσέκαρε την υγεία του με κάποιο πρόγραμμα.Τωρα για τα αρχεία με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης ίσως τα σώσεις.Τωρα αν ο δίσκος είναι στα τελευταία του δύσκολα θα παρεις τα αρχεία σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε

Μάλλον ήταν προβληματικος ο δίσκος από την αρχή είχε και το σπάσιμο αλλά δεν το πρόσεξες.Δοκιμασε τον δίσκο σε άλλο υπολογιστή αν μπορείς και τσέκαρε την υγεία του με κάποιο πρόγραμμα.Τωρα για τα αρχεία με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης ίσως τα σώσεις.Τωρα αν ο δίσκος είναι στα τελευταία του δύσκολα θα παρεις τα αρχεία σου.

Ο δισκος ηταν σφραγισμενος εχθες τον εβαλα στον υπολογιστη τωρα τα αρχεια μου τα εχω οποτε δεν εχω προβλημα.

Η πλακα ειναι οτι μιλησα στο τσατ με ανθρωπο της WD του εδειξα το σπασιμο μου ζητησε το SN το εδωσα μου ειπε οτι ειναι σε εγγυηση μεχρι το 2027 και μετα εφυγε απο την συζητηση.

Δεν το καταλαβα αυτο;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ο δισκος ηταν σφραγισμενος εχθες τον εβαλα στον υπολογιστη τωρα τα αρχεια μου τα εχω οποτε δεν εχω προβλημα.

Η πλακα ειναι οτι μιλησα στο τσατ με ανθρωπο της WD του εδειξα το σπασιμο μου ζητησε το SN το εδωσα μου ειπε οτι ειναι σε εγγυηση μεχρι το 2027 και μετα εφυγε απο την συζητηση.

Δεν το καταλαβα αυτο;

Στείλε τον πίσω στο μαγαζί από όπου τον πήρες. Πες του ότι ήρθε με το σπάσιμο στο πλαστικό και μην τους πεις ότι δεν δουλεύει. Να δούμε τι θα σου απαντήσουν?  Επισης για σκληρούς προτιμήστε μεγάλες αλυσίδες όπως Amazon που δεν έχουν πρόβλημα με τις επιστροφές.

Στις 26/7/2025 στις 6:40 ΠΜ, TechWeirdo είπε

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί κάποια αντίγραφα για να τα κάνεις recovery ; Τι προτείνετε να κάνουμε σε αντίστοιχη θέση; Οποία πρόταση καλοδεχούμενη.

Ease us todo backup , diskgenius και άλλα πολλά προγράμματα backup κάνουν αυτό που θες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...