BritGreek Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ 42 λεπτά πριν, ppetr είπε Αρχικα, θα τον δεις. Μετα θα ψαξεις για τα αρχεια σου. Ανακτηση κανουμε σε αλλο δισκο παντα Ναι, δεν βλέπω άλλη λύση. Θα κάνω initialization και μετά recovery. Παιδεύομαι από χτες χωρίς αποτέλεσμα. 6 λεπτά πριν, SoullessRider είπε σε κινητό δοκίμασες να το συνδέσεις ?? Δεν δουλεύει καν. Ανάβει και πάλι το λαμπάκι, αλλά δεν εντοπίζεται. 1 ώρα πριν, SoullessRider είπε Αλλά κάτι βασικό : γιατί δεν κοιτάς με το πλαίσιο το θέμα εγγύησης ?? "έβαλα δεδομένα και τώρα δεν τα βλέπει, αλλά τα χρειάζομαι." Δεν νομίζω ότι καλύπτει η εγγύηση τα δεδομένα. Το πολύ-πολύ να μου δώσουν άλλο ως αντικατάσταση.
SoullessRider Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 πμ Με αναζήτηση πάντως είδα σχόλιο πως είναι μπραντ του "πλαίσιο"..... Spoiler Στα σχόλια του βίντεο και δεν βρήκα ούτε ένα βίντεο με το προϊόν πουθενά. εδώ σαν στίλ το case από μαϊμού 🙈 ssd για να πάρεις μια ιδέα πως ανοίγουν. Αλλά και λίγο πιο μεγάλο case από γνωστή μάρκα, που έχει όμως μια κάλυψη / πρόσωψη που κρύβει βίδες. Λογικά θα είναι σαν το 1ο, δεν νομίζω - λόγο μεγέθους - να έχουν εφαρμόσει την λύση με τις βίδες... Αν το έχεις πάρει απόφαση να το διαλύσεις, δες αν έχει κάλυμμα το εμπρός μέρος όπως το 2ο βίντεο... Αν δεν έχει - αν έχεις βάλε γάντια εργασίας, πιάσε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά, ζέστανέ το αρκετά, ώστε αν έχει θερμοκόλληση ή άλλη κόλλα να μαλακώσει και σπρώξε από πίσω προς τα εμπρός μπας και βγει συρταρωτά....
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:34 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:34 πμ 1 ώρα πριν, SoullessRider είπε Με αναζήτηση πάντως είδα σχόλιο πως είναι μπραντ του "πλαίσιο"..... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στα σχόλια του βίντεο και δεν βρήκα ούτε ένα βίντεο με το προϊόν πουθενά. εδώ σαν στίλ το case από μαϊμού 🙈 ssd για να πάρεις μια ιδέα πως ανοίγουν. Αλλά και λίγο πιο μεγάλο case από γνωστή μάρκα, που έχει όμως μια κάλυψη / πρόσωψη που κρύβει βίδες. Λογικά θα είναι σαν το 1ο, δεν νομίζω - λόγο μεγέθους - να έχουν εφαρμόσει την λύση με τις βίδες... Αν το έχεις πάρει απόφαση να το διαλύσεις, δες αν έχει κάλυμμα το εμπρός μέρος όπως το 2ο βίντεο... Αν δεν έχει - αν έχεις βάλε γάντια εργασίας, πιάσε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά, ζέστανέ το αρκετά, ώστε αν έχει θερμοκόλληση ή άλλη κόλλα να μαλακώσει και σπρώξε από πίσω προς τα εμπρός μπας και βγει συρταρωτά.... Ελπίζω μόνο κατά το άνοιγμα να μην δούμε κάνα usb μέσα γιατί ικανό το έχω πλαίσιο
BritGreek Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 πμ (επεξεργασμένο) Θα μιλήσω αύριο με την εξυπηρέτηση πελατών, γιατί είναι αγορασμένο με τιμολόγιο και έχει αρχεία της δουλειάς. Δεν έχω θέμα να το κάνω κομμάτια αν μπορώ να κάνω κάτι με τα αρχεία μου, αλλά η απορία μου είναι η εξής. Τι θα αλλάξει αν το αποσυναρμόλογήσω; Τι κερδίζω δηλαδή ως προς τις πιθανότητες να ανακτήσω τα αρχεία; Υπάρχει περίπτωση χωρίς τη θήκη να παίξει και να μην απαιτεί initialization ενώ δοκίμασα ό,τι πρόγραμμα υπάρχει, αλλά και διαφορετικά λειτουργικά; Η χωρητικότητά του είναι πραγματική πάντως, γιατί είχα αποθηκεύσει περίπου 80 γίγα. 2 ώρες πριν, SoullessRider είπε Με αναζήτηση πάντως είδα σχόλιο πως είναι μπραντ του "πλαίσιο"..... Το γράφει και πάνω στον σκληρό. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:10 πμ από BritGreek
elio_1 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:06 πμ 2 ώρες πριν, BritGreek είπε Τι θα αλλάξει αν το αποσυναρμόλογήσω; Θα δεις αν μπορείς να το συνδέσεις στο pc είτε με διαφορετικό adaptor είτε κατευθείαν στην motherboard. Σε περίπτωση που η βλάβη είναι στον adaptor θα δεις άμεσα τα αρχεία σου. 1
mezger Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 πμ Πριν κάνεις οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει πιθανώς μεγαλύτερη ζημιά (να κάνεις initialization, να προσπαθήσεις να τον κατσαβιδιάσεις) γιατί δεν το δίνεις σε επαγγελματία να προσπαθήσει? Το λέω γιατί έχεις αναφερθεί αρκετά στη σημαντικότητα των αρχείων, δε θα σου κοστίσει και τόσο πολύ να τα ανακτήσεις με ασφάλεια (αν υπάρχει δυνατότητα).
BritGreek Δημοσ. Παρασκευή στις 12:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:43 μμ 6 ώρες πριν, elio_1 είπε Θα δεις αν μπορείς να το συνδέσεις στο pc είτε με διαφορετικό adaptor είτε κατευθείαν στην motherboard. Σε περίπτωση που η βλάβη είναι στον adaptor θα δεις άμεσα τα αρχεία σου. Αν ήταν στον adaptor η βλάβη, θα τον έβλεπε το disk management και θα άναβε το λαμπάκι του; 3 ώρες πριν, mezger είπε Πριν κάνεις οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει πιθανώς μεγαλύτερη ζημιά (να κάνεις initialization, να προσπαθήσεις να τον κατσαβιδιάσεις) γιατί δεν το δίνεις σε επαγγελματία να προσπαθήσει? Το λέω γιατί έχεις αναφερθεί αρκετά στη σημαντικότητα των αρχείων, δε θα σου κοστίσει και τόσο πολύ να τα ανακτήσεις με ασφάλεια (αν υπάρχει δυνατότητα). Μάλλον αυτό θα κάνω.
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:59 μμ 13 λεπτά πριν, BritGreek είπε Αν ήταν στον adaptor η βλάβη, θα τον έβλεπε το disk management και θα άναβε το λαμπάκι του; Δεν μπορώ να στο πω με 100% βεβαιώτητα αλλά πιστεύω πως Ναι. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο σύμπτωμα και εξαρτάται απ' το πρόβλημα που έχει ο αντάπτορας αλλά και την ίδια διαχείριση του αντάπτορα και του τρόπου κατασκευής του. .
ppetr Δημοσ. Παρασκευή στις 06:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:47 μμ 15 ώρες πριν, BritGreek είπε Θα μιλήσω αύριο με την εξυπηρέτηση πελατών, γιατί είναι αγορασμένο με τιμολόγιο και έχει αρχεία της δουλειάς. Και δεν εχεις backup???
BritGreek Δημοσ. Παρασκευή στις 08:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:28 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ppetr είπε Και δεν εχεις backup??? Ήταν το backup από σταθερό που ήταν στο τέλος του και τον πήραμε για να σώσουμε τα αρχεία. Την πατήσαμε. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών. Η εγγύηση αφορά στο προϊόν και όχι στα δεδομένα. Αν θέλω ανάκτηση, είναι υπηρεσία επί πληρωμή, το κόστος της οποίας εξαρτάται από παράγοντες και δεν έχει συγκεκριμένη τιμή. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:29 μμ από BritGreek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα