Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Και πως το άνοιξε; Την έκοψε με τροχό;

Όχι. Ανοίγει με πολύ λεπτό εργαλείο, αλλά δεν είναι όπως εκείνα στα βίντεο που ανέβηκαν. Σκληρό μέταλλο, και μάλιστα με δυνατό μαγνήτη από την πλευρά που ανοίγει, αν κατάλαβα καλά αυτό που είδα. Γι' αυτό δεν φαινόταν πουθενά σημείο να ανοίξει. Δεν είχε κόλλα πουθενά.

2 ώρες πριν, elio_1 είπε

Το πρόβλημα σε αυτά συνήθως είναι στον controller όπως σου είχα γράψει παραπάνω...

Μου φαίνεται παράξενο να μην το έχουν αντιμετωπίσει πάλι.

Σε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο μου είπαν πως όχι.

Επεξ/σία από BritGreek
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BritGreek είπε

Όχι. Ανοίγει με πολύ λεπτό εργαλείο, αλλά δεν είναι όπως εκείνα στα βίντεο που ανέβηκαν. Σκληρό μέταλλο, και μάλιστα με δυνατό μαγνήτη από την πλευρά που ανοίγει, αν κατάλαβα καλά αυτό που είδα. Γι' αυτό δεν φαινόταν πουθενά σημείο να ανοίξει. Δεν είχε κόλλα πουθενά.

Σε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο μου είπαν πως όχι.

Εεε σιγά την διαφορά. Κάθε τεχνικός έχει μια ντουζίνα από τέτοια. Χαίρομαι πάντως που απάντησες :). Δεν ξέρω βέβαια για τον μαγνήτη. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Συνήθως όντως υπάρχει κόλλα που με λίγη ισοπροπιλική αλκοόλη ή ένα ελαφρύ πέρασμα με το πιστόλι θερμού αέρα υποχωρεί.

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, BritGreek said:

Να ενημερώσω, σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλο ότι ο σκληρός ανοίχτηκε και τον δοκιμάσαμε χωρίς τη θήκη. Τελικά το πρόβλημα ήταν στην θήκη και όχι στον σκληρό, ο οποίος έχει όλα τα αρχεία μέσα κανονικά και υγεία 100% στα tests. Θα πάρω μια καλύτερη θήκη και έναν δεύτερο σκληρό για να κάνω και δεύτερο backup, μιας και δουλεύει κανονικά. Μέσα είχε M.2 χωρίς να γράφει κάποια μάρκα. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση γιατί, απ' ότι μου λένε, δεν έχει τύχει σε άλλον παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που φαίνονται στα βίντεο που ανέβασαν φίλοι σε προηγούμενα post. Είναι παντού μέταλλο, ακόμα και εκεί που ανοίχτηκε.  Ίσως αν ήταν λίγο καλύτερη από θέμα αντοχής σε κραδασμούς η θήκη να μην είχε συμβεί όλο αυτό. Αυτό είπε και ο τεχνικός, του οποίου έκανε εντύπωση η καλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με την τιμή.

Σας ευχαριστώ όλους για την καθοδήγηση και τις συμβουλές.

Μπράβο, ήσουν τυχερός μέσ' την ατυχία σου. Αυτό να σου γίνει μάθημα και να κρατάς τουλάχιστον 2 αντίγραφα όπως σου γράψανε πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, hawkpilot είπε

Μπράβο, ήσουν τυχερός μέσ' την ατυχία σου. Αυτό να σου γίνει μάθημα και να κρατάς τουλάχιστον 2 αντίγραφα όπως σου γράψανε πιο πάνω.

Το ξέρω ήδη το μάθημα. Απλώς δεν πρόλαβα και έκατσε η αναποδιά κατά τη διαδικασία. Όλα εντάξει όμως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...