mkyprian Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 ναι ειναι μονοπυρηνος, centrino 1,7 Ghz αλλα τον επομενο μηνα παλι ASUS θα παρω,κανα ακριβο μηχανημα ομως.
mkyprian Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 ναι μονοπυρηνος,centrino 1,7Ghz και λαω να παρω τον επομενο μηνα αλλο ASUS δυνατο μηχανημα.
kalmik Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 εμενα τα Thinkpad μου (Τ43 και Χ40 ) ειναι 2-3 χρονια σχεδον συνεχεια ανοιχτα για πολλες ωρες και ουτε ζεσταινονται ουτε μου δημιουργουν αλλα προβληματα.Ολα αυτα χωρις βαση ουτε καθαρισμο.Ειχα παρει περσι ενα amilo και πηγαινε απο τη μια υπερθερμανση στην αλλη.Φυσικα εφυγε και ησυχασα.Τα IBΜ πιστευω ειναι ισως τα μονα που μπορουν να δουλευουν απροσκοπτα για μερες χωρις τιποτα εξτρα.Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να δουλευουμε ολα τα λαπτοπ σε στερεες επιφανειες και οχι σε κρεβατια η χαλια κλπ γιατι δεν παιρνουν τον απαραιτητο αερα και αναπτυσσουν σε λιγο χρονο μεγαλες θερμοκρασιες..Και φυσικα αν γινεται να δουλευουν σε μερη με περιορισμενη σκονη και υγρασια. Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο. Αν επέλεγαν όλοι ΙΒΜ Τhinkpad αυτό το thread δεν θάχε λόγο ύπαρξης. Οι δικές μου εμπειρίες είναι Τ22 (laptop εξαετίας, ζει και βασιλεύει, ζεσταίνεται μέτρια, πολύ μόνον σε παιγνίδια) R51 (το έχω τρία χρόνια, δεν ξέρει τι θα πεί υπερθέρμανση...) R52 (κανά δύο βαθμους παραπάνω από το προηγούμενο αλλά και πάλί cool) Τ42 (εξαιρετικό) Macbook πρώτης γενιάς CoreDuo (ζεσταίνεται αρκετά)
blashyrkh+ Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 ναι το εχω ακουσει και εγω για το macbook και επειδη θελω να παρω και γω με προβληματιζει αρκετα, αυτο και η μνημη του σε συναρτηση φυσικα και με την τιμη του..Παντως και το Τ42 που λες ειναι κορυφη..
octavia5 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο UMPC να μας πεί τι γίνεται ;
lefi Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Να αναφέρω κάτι που από ότι είδα δεν αναφέρθηκε. 2 μάλλον. 1) Η βάση ψήχει εξωτερικά τον υπολογιστή οπότε μετά από κάποια ώρα το ανεμιστηράκι του υπολογιστή θα παίζει σημαντικότερο ρόλο. 2) Εάν θέσετε τον υπολογιστή σε αναστολή λειτουργίας (η αναμονή ανάλογα με το λειτουργικό) ο υπολογιστής δεν θα θερμαίνεται και το ανεμιστηράκι της βάσης θα εξακολουθεί να λειτουργει κατεβάζοντας την θερμοκρασία σε περίπτωση ανάγκης.
haHa Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Αν θελετε να ριξετε την θερμοκρασια του φορητου σας εως και 10 βαθμους, χωρις να ξοδεψετε χρηματα και χωρις να αγοραζετε βασεις ψυξης που μειωνουν την φορητοτητα και την αυτονομια ενω αυξανουν τον θορυβο, τοτε μπορειτε να σκεφτειτε την λυση του undervolting: Οδηγός undervolting για μείωση θερμοκρασιών, θορύβου και κατανάλωσης στα laptops Εδω είχα δημοσιευεσει ενα μινι οδηγο(ο απο πανω ειναι πολυ πιο αναλυτικος και ειναι για windows) για macbook και mac os x: MacBook / MacBook Pro και μειωση θερμοκρασιων Εδω τα αποτελεσματα που ειχαν καποιοι απο εδω με undervolting: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2125153#post2125153 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2132625#post2132625 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2146640#post2146640
Sayer Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Για οποιον ενδιαφερεται για βαση, εγω σημερα πήρα και την ZALMAN apo eshop, με 42 euro.Τα αξίζει και με το παραπάνω,μετά απο 2 ωρες χρησης βλέπω θερμοκρασια σκληρού 38 β.κελσίου και θερμοκρ.επεξεργαστή 55 βαθμούς.Μάλιστα τα ανεμιστηράκια τα εχω ρυθμισμενα κατω απο την μεγιστι ισχύ τους... Άλλο ενα + της συγκεκριμενης, αν κάποιος την ανοίξει δοκιμασει και δεν μεινει ικανοποιημενος, την ξανασυσκευαζει και την επιστρέφει.(δεν εχει αυτοκόλλητα η ταινιες η συσκευασία). Επιτέλους σώθηκα και εσωσα και το μηχανημα... (ειχα φτάσει 98 βαθμους πριν καποιες μερες, ...και υπόψιν, το TOSΗIBA Α100-906 δεν εκλεισε ή κόλλησε, απλά "εβραζε μεσα του...".Το ειχα πανω σε επίπεδο ξύλο κοντρα πλακέ...)
skiabox Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Την nc-1000 πηρες?Δε βρισκω ρε γαμοτο πουθενα την nc-2000 !
nadware1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Χρησιμοποιώ το laptop τουλάχιστον 15 ώρες καθημερινά, όχι για απαιτητικές εργασίες βέβαια (δηλαδή διεργασίες που απαιτούν χρήση cpu κοντά στο 100%). Φροντίζω ώστε η πλευρά που υπάρχουν αεραγωγοί να είναι ελαφρώς ανασηκωμένη κ καθαρίζω τακτικά τη σκόνη που υπάρχει πάνω κ μέσα σ' αυτό. Με αυτή τη χρήση νομίζω ότι δεν απαιτείται η χρήση extra βάση - ανεμιστήρας, αφού η θερμοκρασίες διατηρούνται χαμηλά κ το επίπεδο θορύβου επίσης. Αυτά, από τη μικρή, προσωπική εμπειρία μου...
Sayer Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Την nc-1000 πηρες?Δε βρισκω ρε γαμοτο πουθενα την nc-2000 ! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912211 ναι την NC100 πηρα και ειμαι πολύ ευχαριστημενος.(ανοιχτος 2 μερες συνεχομενες, και η θερμοκρασια cpu από 40-52.Μια χαρά....
skiabox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ναι εχω διαβασει πολυ καλα reviews για αυτη τη βαση αλλα εχω 17αρι laptop οποτε ψαχνομαι για την nc-2000 την οποια και δε τη βρισκω πουθενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.