Dimisfree Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Γεια σας!!! Ειμαι νέος εδω και πρώτη φορα γράφω θέμα και πιστεύω οτι είμαι στο κατάλληλο group. Εχω κατάστημα και είναι ανοιχτό μόνο τα απογεύματα με αποτέλεσμα να έχω πολλές απωλειες κλήσεων για αυτο λοιπον έβαλα τηλεφωνητη στον οποίο όμως δεν βλέπω ποιος με καλει κτλ. Η κατάσταση έχει ως εξης μια PSTN γραμμή απο την οποία με πάροχο του οτε παίρνω 2αρα γραμμη ADSL και είναι και σταθερό τηλέφωνο. Θέλω να μου πειτε αν γίνεται (και αν ναι με ποιο πρόγραμμα) απο μία νέα μπρίζα για τηλέφωνο να συνδέσω τη γραμμή με τον η/υ και απο εκει ο η/υ μεσω καποιου προγράμματος να καταγράφονται όλες οι κλήσεις που δέχτηκα αλλα και όλες οι κλήσεις που έκανα. χωρις ομως να επηρεαζει ιντερνετ ουτε την συσκευη τηλεφωνου. και αν γίνεται να δουλεύει και ως κέντρο. Ευχαριστώ πολυ!!!
arxaggelos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 καλώς όρισες! Το ρούτερ σου δεν καταγράφει την κίνηση των κλήσεων; Το δικό μου (Fritz) καταγράφει τα πάντα, αλλά και στο site της HOL βλέπω όλη την κίνηση.
Dimisfree Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Αλλα δυστυχώς αν μου το έδινε το modem - router αυτη την πληροφορια θα ηταν ευκολα τα πράγματα. οπως σας ειπα ειναι του ΟΤΕ με αποτελεσμα να ειναι NO NAME PRODUCT και για αυτο προσπαθώ να βρω τετοια λυση!! κατι άλλο κανεις;
babis-x Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 καλώς όρισες!Το ρούτερ σου δεν καταγράφει την κίνηση των κλήσεων; Το δικό μου (Fritz) καταγράφει τα πάντα, αλλά και στο site της HOL βλέπω όλη την κίνηση. Μάλλον έχεις τηλέφωνο και ADSL από HOL, O φίλος μας έχει κλασσικό PSTN τηλέφωνο συν ADSL, επομένως το ρούτερ δεν βλέπει την κίνηση του τηλεφώνου. Παλαιότερα επί εποχής dialup modem κυκλοφορούσαν αρκετά προγράμματα πού έκαναν αυτή τη δουλειά, τα περισσότερα δε ήταν στα CD εγκατάστασης των modem.
arxaggelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πράγματι έχω και τηλέφωνο και Adsl από HOL αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο ρούτερ θα τα κατέγραφε έτσι κι αλλιώς, είναι μέσα στο firmware του, δεν έχει να κάνει με τη HOL. Απλώς στο site της HOL βλέπω και τη χρέωση όπως έχει καταγραφεί στους server τους.
agapornis Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Σε full LLU από την HOL τα καταγράφει (λόγω VOIP τηλεφωνίας).Στο δικό μου FRITZ (τηλ.από ΟΤΕ και adsl από HOL δεν καταγράφει τίποτα) Έχω και γω τηλ από ΟΤΕ και adsl από HOL και μια χαρά καταγράφει μέχρι 399 κλήσεις το fritz.
babis-x Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Έχω και γω τηλ από ΟΤΕ και adsl από HOL και μια χαρά καταγράφει μέχρι 399 κλήσεις το fritz. Τώρα που το ξαναβλέπω ίσως να φταίει, οτι η τηλεφωνία μου είναι ISDN και μεσολαβεί διαχωριστής και όχι φίλτρο.
isspro Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 εχω ote ondsl kit και φιλτρο. +wag200g εγω τι μπορω (πρεπει) να κανω για να βλεπω τις κλησεις?
agapornis Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Τώρα που το ξαναβλέπω ίσως να φταίει, οτι η τηλεφωνία μου είναι ISDN και μεσολαβεί διαχωριστής και όχι φίλτρο. Νομίζω στην περίπτωσή σου απλά δεν έχεις περάσει την τηλεφωνία σου μέσω του fritz.
babis-x Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Νομίζω στην περίπτωσή σου απλά δεν έχεις περάσει την τηλεφωνία σου μέσω του fritz. Δέν γίνεται αυτό που λές, τα τηλέφωνα είναι μέσω ενός μικρού ISDN κέντρου πάνω στο οποίο είναι φορτωμένα επίσης και fax, συναγερμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.