Προς το περιεχόμενο

Ένα μεγάλο μπράβο στην Nokia.

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πληροφοριακά ούτε 2 χρόνια δεν έχουν κλείσει ακόμα τα Vista :P

όχι πως είναι το θέμα αυτό αλλά και άλλες εταιρίες τα ίδια χάλια...πχ Hewlett Packard

Δημοσ.
πληροφοριακά ούτε 2 χρόνια δεν έχουν κλείσει ακόμα τα Vista :P

Εγώ πάντως έχει κοντά 2 χρόνια που τα έχω εγκατεστημένα, και να φανταστείς δεν ήμουν από τους πρώτους που έτρεξαν να τα βάλουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista

Development was completed on November 8, 2006; over the following three months it was released in stages to computer hardware and software manufacturers, business customers, and retail channels. On January 30, 2007, it was released worldwide to the general public,

ούτε καν 1.5 χρόνο στην αγορά...

τα έχεις εγκατεστημένα από "beta"? :o

αν ναι...u've got big balls...really big :P

Δημοσ.

Όντως δεν έχω 2 χρόνια, έχω περίπου 1,5 χρόνο, πάντως πιο πριν από οτι λέει το wiki.

Όχι δεν είναι beta.Είναι original αγορασμένα κανονικότατα.

Anyway το point είναι άλλο και συμφωνούμε :-)

post-26-129062967868_thumb.jpg

Δημοσ.

Μα τα Vista είναι για τα μπάζα. Γιατί να κάτσει να ξαναγράψει το software η Nokia; Δεν είναι υποχρεωμένη να βγάζει καινούργιες εκδόσεις όποτε η Microsoft κυκλοφορεί τα Windows!

Δημοσ.
Μα τα Vista είναι για τα μπάζα. Γιατί να κάτσει να ξαναγράψει το software η Nokia; Δεν είναι υποχρεωμένη να βγάζει καινούργιες εκδόσεις όποτε η Microsoft κυκλοφορεί τα Windows!

Γιατι αν δεν ξαναγραψει το software της, θα την γραψουμε και μεις εκει που δεν πιανει το μελανι, και να δω μετα πως θα δικαιολογηθουν στους μετοχους της εταιριας... :-)

Τα Vista εδω και πολλα χρονια ειναι γνωστο πως θα ειναι το επομενο λειτουργικο το οποιο αργα η γρηγορα θα υιοθετηθει απο το 95% του πλανητη. Αν θελει η ΝΟΚΙΑ μπορει να κρυβετε πισω απο το δαχτυλο της... εχει και αλλου πορτοκαλιες...

Δημοσ.
Γιατι αν δεν ξαναγραψει το software της, θα την γραψουμε και μεις εκει που δεν πιανει το μελανι, και να δω μετα πως θα δικαιολογηθουν στους μετοχους της εταιριας... :-)

Τα Vista εδω και πολλα χρονια ειναι γνωστο πως θα ειναι το επομενο λειτουργικο το οποιο αργα η γρηγορα θα υιοθετηθει απο το 95% του πλανητη. Αν θελει η ΝΟΚΙΑ μπορει να κρυβετε πισω απο το δαχτυλο της... εχει και αλλου πορτοκαλιες...

Γνωστό; Έρευνες σε περιοδικά και μεγάλα site έδειξαν ότι η πλεινότητα των χρηστών και κυρίως οι εταιριές παραμένουν στα XP. Πολλοί θεωρούν τα Vista ένα "μεταβατικό" λειτουργικό όπως τα Windows ME. Αν εσύ βιάστηκες και τα έβαλες δεν ξέρω τι να πω. Εμείς οι υπόλοιποι πάντως δουλεύουμε μια χαρά στα XP.

Δημοσ.

Ο καθένας γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Το θέμα είναι ένα:Tα Vista χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες και η Nokia θα έπρεπε να βγάλει μια έκδοση συμβατή με αυτά.Με τη λογική του αποπάνω,δε θα έπρεπε να υπήρχε τίποτα συμβατό με linux ή mac επειδή τα χρησιμοποιούν λιγότεροι.

Δημοσ.
Γνωστό; Έρευνες σε περιοδικά και μεγάλα site έδειξαν ότι η πλεινότητα των χρηστών και κυρίως οι εταιριές παραμένουν στα XP. Πολλοί θεωρούν τα Vista ένα "μεταβατικό" λειτουργικό όπως τα Windows ME. Αν εσύ βιάστηκες και τα έβαλες δεν ξέρω τι να πω. Εμείς οι υπόλοιποι πάντως δουλεύουμε μια χαρά στα XP.

Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του εδώ μέσα.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά ο τίτλος του θέματος δεν είναι αν είναι καλό OS τα vista αλλά αν η nokia, που θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που κατασκευάζει και κινητά τηλέφωνα, αντιμετωπίζει σοβαρά ή όχι τους πελάτες της.

Και linux αν είχα ή mac os και συνέβαινε το ίδιο πράγμα πάλι το ίδιο θέμα θα άνοιγα.

Θα βιαζόμουν αν είχα beta windows και αν ακόμα δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα το λειτουργικό,

θα βιαζόμουν αν είχε περάσει ένα 3μηνο και η nokia δεν πρόλαβε να κάνει τα απαραίτητα.

Αλλα μετά από 1,5-2 χρόνια κοντά που κυκλοφορεί αυτό το λειτουργικό είναι απλά απαράδεκτοι.

Δημοσ.

+1 από μένα στον HexStatic. Επίσης τα Vista είναι ανώτερα από τα ΧΡ σε κάθε επίπεδο. 2 χρόνια τώρα τα δουλεύω και δεν τα αλλάζω με τίποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Εγκατασταση σε λειτουργια συμβατοτητας για ΧΡ κανατε?

Εμενα το σκανερ του 2002 (Canon canoscan lide70) ετσι δουλεψε κανονικα.

• Super Moderators
Δημοσ.
+1 από μένα στον HexStatic. Επίσης τα Vista είναι ανώτερα από τα ΧΡ σε κάθε επίπεδο. 2 χρόνια τώρα τα δουλεύω και δεν τα αλλάζω με τίποτα.

στην ταχύτητα πάντως όχι :P

σχεδόν σε όλα τα benchmarks/games/etc βγαίνουν πιο αργά από τα XP :P

Δημοσ.

Καλά ρε θα ξεκολλήσετε με τα windows? Μην βγαίνετε off topic....

Το πρόβλημα δεν είναι τα windows, αλλά η τακτική της nokia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...