runner1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Το θέμα είναι χιλιοειπωμένο αλλά έχω μια απορία! Στην κοπέλα μου έχει στείλει κάποιες φορές ένας βλ***ς μηνύματα!Μια φορά την έπαιρνε τηλέφωνο με απόκρυψη και δεν το σήκωσε γιατί δεν πρόλαβε και μετά της έστειλε μήνυμα και καλά γιατί δεν το σηκώνει,ειρωνεία κι έτσι! Το πρόβλημα ποιο είναι:ΔΕΝ φαίνεται ΚΑΝΕΝΑ νούμερο και μόνο ένα όνομα "zallaras"!!! Έχει κανείς καμιά ιδέα για αυτό το πράγμα και πώς μπορούμε να μάθουμε από που στέλνει ή κάτι!!!
androu Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 για κοίταξε τι κέντρο μηνυμάτων έχει αν μπορείς να το δείς δηλαδή
aledjo Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 μηπως ειναι αυτος ? http://www.nissanclub.gr/forum/member.php?u=9545
Sadamiraq Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Προφανως στελνει το μνμ μεσω ιντερνετ οποτε δεν πιστευω να μπορεις να τον βρεις
runner1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 για κοίταξε τι κέντρο μηνυμάτων έχει αν μπορείς να το δείς δηλαδή Αυτό είναι το πρόβλημα....ΔΕΝ φαίνεται τίποτα για νούμερο!Μόνο αυτό το όνομα! μηπως ειναι αυτος ?http://www.nissanclub.gr/forum/member.php?u=9545 Κι εγώ αυτό βρήκα όταν έκανα αναζήτηση! ;-) Προφανως στελνει το μνμ μεσω ιντερνετ οποτε δεν πιστευω να μπορεις να τον βρεις Υπάρχει εταιρεία που στέλνει τέτοιου είδους μηνύματα???Δηλαδή χωρίς να φαίνεται τίποτα;;;; Καμιά ιδέα παιδιά;;;
mandal Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 θυμαμαι παλια,πριν κανα χρονο δλδ, που μου ερχοντουσαν καποια μυνηματα διαφημιστικα και σαν ονομα αποστολεα ειχαν το ονομα της εταιρειας χωρις φυσικα να εχω τετοιο ονομα στις επαφες μου. στη θεση σου θα επαιρνα τηλεφωνο την εταιρεια κινητης τηλεφωνειας που ανοικει η κοπελα σου να τους εξηγησω την κατασταση. σιγουρα αυτοι κατι θα ξερουν περισοτερο.
runner1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ!Θα το κοτάξω και θα σας πω αν έχω κάνα νέο!
p_adam Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Κάποιες εταιρίες παρέχουν υπηρεσίες διαφήμισης μέσω sms. Αγοράζεις ένα πακέτο μηνυμάτων με πιστωτηκή (πχ 1000 μηνύματα) και με μία εφαρμογή που έχουν στέλνεις ομαδικά ή μεμονομένα μηνύματα με ότι αποστολέα θέλεις. Κάποτε υπήρχαν και sites όπου έστελνες τζαμπέ μηνύματα με αποστολέα ότι αριθμό κινητού-σταθερού ήθελες, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ανάλογο.
alt10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 κοιτα αυτο μπορεις να το κανεις και εσυ ο ιδιος με προγραμματα πχ voipbuster κλπ σου δινει 5 δωρεαν μηνυματα αμα ενδιαφερεσαι και τα υπολοιπα σε εξεφτελιστικη τιμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.