Προς το περιεχόμενο

Πώς φτιάχνεις μια .exe εφαρμογή στη Java?

niknax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους! Έχω φτιάξει μια εφαρμογή με γραφικά.Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να την κάνω executable,ώστε να εκτελείται με ένα απλό κλικ από οπουδήποτε στον υπολογιστή?

Δημοσ.

Βασικά υπάρχει για win32 το jxe αλλά δεν ξέρω πολλά για αυτό.. και βασικά δεν θα είναι portable μετά το πρόγραμμα. Αυτό που μάλλον θες να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα jar, να του ορίσεις την main class και να τρέξεις αυτό

Δημοσ.

Από ότι θυμάμαι υπάρχουν κάποια προγράμματα που πακετάρουν μία java εφαρμογή σε exe. Και πάλι όμως χρειάζεται jre για να τρέξει. Στην ουσία φτιάχνουν ένα exe archive (όπως του winrar για παράδειγμα) και όταν το τρέχεις αποσυμπιέζουν το jar πρόχειρα και τρέχουν την εντολή που πρέπει για να ξεκινήσει. Κάτι τέτοιο μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με το winrar νομίζω.

Δημοσ.

Η JAVA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η MICORO$OFT ME TO .NET ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ SDK ΤΗΣ JAVA ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΤΟ JAR ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ EXECUTABLE ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ LIBRARIES ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ. ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ NETBEANS ΠΑΣ ΣΤΟ DISTRIBUTABLE ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΑ LIBRARIES ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ COPY TA ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ(ΠΧ ΕΙΚΟΝΕΣ) ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΣΤΗ JAVA (ΠΧ IMAGES\TEST.JPG ΚΑΝΕΙΣ COPY ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ IMAGES ΣΤΟ DISTRIBUTABLE) ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ DISTRIBUTABLE ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟ JAR ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΗ JAVA ΕΚΔΟΣΗ (ΠΧ JRE 1.6.0). ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.

Υ.Γ. ΣΗΝΗΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ EXE ΜΕ INSTALLATION (ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ COPY) ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημοσ.

NOTIOS1981, τα μάτια μας έβγαλες. Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι κουραστικό στην ανάγνωση. Επίσης σημαίνει ότι φωνάζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...