freespire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ποια απο τις παρακατω μαρκες εινα ιη πιο αξιοπιστη και με το καλυτερο service? LG DELL TOSHIBA FUJITSU SIEMENS απολεφτα με συμφερει η τελευταια (για επεξεργαστη c2d 2.2ghz)αλλα εχω ακουσει διαφορα. επισης ειναι ρισκο λαπτοπ με amd*2?
stauros772000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ρισκο δεν ειναι,μονο λιγη ζεστη παραπανω βγαζει.... απο τις εταιριες αυτες,μονο η lg δινει εγγυηση καμενων πιχελ,και 1 να καει , αλλαζει οθονη,ενω αν ειναι κατα την αγορα αλλαζει λαπτοπι.σαν γενικη αξιοπιστια η τοσιμπα ειναι κορυφαια,ενω σε εξυπηρετηση μετα απο ζημια,προηγητε η ντελλ.... τα φουτσι ειναι να σου βγουν καλα,αλλιως ψωνισες απο σβερκο....εξαιτιας του ελληνικου σερβις....τα ασερ ειναι σαν τα φουτσι,στο πολυ χειροτερο,δεν ξερω για την καινουρια γενια gemstone.... η HP ειναι σαν την φουτσι προς το αρκετα καλυτερο,σαν μηχανηματα.για το σερβις τους ακουσα ενα-δυο παραπονα. LENOVO-IBM απλα σαν τοσιμπα....μπορει μισο κλικ κατω. σονυ σαν λενοβο...μπορει εναμισι κλικ κατω... aplle.... αστα να πανε....αλλο level σε ολα....και προς τα πανω αλλα και προς τα κατω.... αυτα κατα την αποψη μου....
freespire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 σε ευχαριστω πολυ... εχω βρει αυτο το toshiba---->http://www.megamarket.gr/toshibasatellitep200d12o-p-58381.html?osCsid=ae9ddf775979bf16446318851661886f με amd turion*2...στα ιδια λεφτα βρισκεις core 2 duo... αρα αυτο με τις θερμοκρασιες οτι μπορει να τα παιξεις ο υπολογιστης δεν ισχυει?εντυπωση μου κανει που η toshiba σε οσους φοραει amd δινει 2 χρονια εγγυηση αντι 1....
LHGMENOS Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 δηλαδή καλύτερα να πάρεις toshiba lg dell παρά να έχεις πρόβλημα είτε με service είτε με laptop και ας είναι με λιγότερα χαρακτηριστικά σε σχέση με κάποιο άλλο ε?
stauros772000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ολα ειναι θεμα οικονομικου.αν εχεις το παστο,χτυπας οποιο τοσιμπα γουσταρεις...εγω δεν ειχα και πηρα φουτσι,αλλα τοσιμπα ονειρευομαναι....βεβαια στα ιδια λεφτα το τοσιμπα εχει λιγοτερα + απο οποιαδηποτε αλλα(εκτος ντελ που ειναι πιο ακριβα και δεν ξερω γιατι.μονο για την εγγυηση???). βασικα παιρνεις οποιο βασταει η τσεπη σου....εκτος απο ασερ.
koprodogis Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Ολα τα επονυμα μια χαρα ειναι, τωρα τελευταια βλεπω ολο και πιο πολυ ενδιαφερεται ο κοσμος για το service και την ποιοτητα ενος φορητου χανοντας την ουσια που εχει να κανει με το να βρει ενα φορητο που μπορει να κανει αυτα που χρειαζεται και να ειναι και στα λεφτα του. Τι θα πει ας πουμε τα acer δεν ειναι καλα ή τα Fujitsu(κατοχος) ? με τους δραματικους ρυθμους αλλαγης μοντελων πλεον παιρνεις ενα μηχανημα σημερα και σε 6 μηνες δεν πιανει τα μιασα λεφτα, εχει 30% χαμηλοτερες επιδοσεις αο ενα στα ιδια λεφτα και πολλα αλλα. Η δικη μου λογικη λεει, θελω να κανω αυτα αρα θελω ενα μηχανημα με αυτες τις επιδοσεις, εχω τοσα λεφτα, και εκει ξεκινας και λες τα lg εχουν καλη εγγυηση οθονης, τα dell πολυ καλη εγγυηση γενικα αφου τη βγαζεις καθαρη με ενα τηλεφωνο,... Τωρα αμα ειναι να δοσω ομως 200+ ευρω για ενα μηχανημα dell για να τα εχει αυτα τι να το κανω?Και επιπλεον γιατι μα γιατι ξεκινατε να σκεφτεστε το service? Αμα ειναι ετσι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ service το εχουν τα multirama kai plaisio μηχανηματα, τωρα αλλο αν ειναι αθλια.
21century Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δουλέυω την TOSHIBA απο το 1988 και το πρώτο μου μηχανάκι υπάρχει ακόμα και μάλιστα τώρα έχει Λινουξ. Σε ότι αφορά όλα τα μοντέλα- συν τα 2 που έχω τώρα σε γραφείο και σπότι- είναι άψογα χωρίς να ανεβάζουν θερμοκραασίες, έχουν μεγάλες αντοχές και λειτουργούν άψογα. Η αδερφή μου έχει LG και ειναι αθόρυβο και επίσης τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα..
jamespap100 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Καλή η Toshiba, αλλά αν σου τύχει κάτι, δύσκολα θα τη βγάλεις καθαρή, αφού δεν πρόκειται να πάρεις βοήθεια, εκτός αν τα σκάσεις χοντρά κι όταν λέω χοντρά,εννοώ χοντρά. Σε ερωτήσεις που τους έχω κάνει (έχω 2 ένα Α50 κι ένα Α200) απλά μου απαντάν, ότι δεν ξέρουν, αλλά με 200 ή 500 Ευρώ όλα φτιάχνονται. Για το dvd drive, το οποίο είναι κατά κάοιον τρόπο κλειδωμένο, μου ζητάν 150 συν έξοδα αποστολής. Τσάμπα δηλαδή!!! Δεν τα ξαναακουμπάω ούτε με σφαίρες. Δεν μπορείς να πληρώνεις ένα σκασμο λεφτά και να σε γράφουν!!! Το θέμα μάλλιστα το έχω παραπέμψει και στην toshiba.com
μανος2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 τα lg τι παιζει?δεν ειναι αξιοπιστια? Όπως αναφέρθηκε παραπάνω όλα επώνυμα είναι αξιόπιστα, το θέμα είναι εάν σου κάτσει στραβή τί εξυπηρέτηση έχουν. Όταν πριν ένα χρόνο και κάτι μήνες αποφάσισα να πάρω φορητό εμπιστεύτηκα την LG και δεν το μετάνιωσα. Πριν κάνα δίμηνο και στου 14 μήνες αγοράς βάρεσε μητρική αλλά έχει διετή εγγύηση onsite. Στείλανε με κούριερ μεταλλικό βαλιτσάκι στο σπίτι μου, έβαλα το φορητό μέσα και σε 4 εργάσιμες ο φορητός ήταν πίσω.
sintalkas Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Φίλε ότι και να κάνεις μην πάρεις fujitsu siemens , απλά είναι άθλια μηχανήματα και με πανάθλιο service.Σου μιλώ από προσωπική πείρα.Μαλιστά γνώμη μου είναι ότι τα acer έχουν γίνει πιο καλά τον τελευταίο καιρό ακόμα και από τα fujitsu.Να θυμάσαι το χρυσό ρητό "ότι πληρώνεις παίρνεις" γιατί πιστεψέ με μπορεί να είναι πολύ φτηνά αλλά όταν θα χαλάσει μετά την εγγύηση θα στα ζητήσουν χοντρά.
freeworld Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Επίσης θα σου έλεγα να κοιτάξεις και τα asus έχουν πάρει 2 γνωστοί μου και είναι αρκετά καλά. Η προτασή μου είναι Toshiba-asus-lg. Επίσης εαν σε ενδιαφέρει να δείς ποιές εταιρίες και σε ποιά μοντέλα τους υποστηρίζουν XP ώστε να μην πάρεις Vista.
bandit4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 επειδη το σκεφτομαι σοβαρα για λαπτοπ εχω να κανω μια ερωτηση. γιατι ολοι διαφημιζουν φαρδια πλατια την εγγυηση 1 ετους τη στιγμη που ειναι υποχρεωμενοι βασει νομοθεσιας να εχουν εγγυηση 2 ετων? τι γινεται στην περιπτωση πχ που σου χαλασει στον 1,5 χρονο και πας με το φ.ε.κ να βρεις το δικιο σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.