Προς το περιεχόμενο

Ram 2GB ή Ram 4GB

teodkats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βάλω

Cellshock Ram 2GB Kit DDR2 1066MHz 5-5-5-15 95,00 ευρώ

ή

Geil Ram 2GB Kit DDR2 Ultra 800MHz 4-4-4-12 53 ευρώ

ή

Mushkin Ram DDR2 4GB Kit XP-8500 5-5-5-15 119,00 ευρώ

ή

Mushkin Ram DDR2 4GB Kit XP-6400 4-4-4-12 99,00 ευρώ

Σε Motherboard ASUS P5K με Core 2 Duo 8400 s775/3,00 Box

που θα τρέχει XP professional 32 bit για ένα διάστημα, αργότερα θα μπουν τα vista.

ή κάτι άλλο;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
τα 32 bit βλεπουν 3,2 gb μνημη. εγω παντως θα βαζα 4 giga εκτος αν το θες για office:P

Πιο όμως από τα παραπάνω;

Έχω μπερδευτεί??

• Moderators
Δημοσ.

Εαν σε ενδιαφερει το overclocking μπορεις με αυτες να πας πιο πανω τον Ε8400. Εαν οχι, ειναι ιδιες με τις αλλες...

Δημοσ.
Εαν σε ενδιαφερει το overclocking μπορεις με αυτες να πας πιο πανω τον Ε8400. Εαν οχι, ειναι ιδιες με τις αλλες...

Όχι δεν με ενδιαφέρει το overclocking το pc τώρα το φτιάχνω και δεν ξερώ τι να διαλέξω??

προτείνε μια καλή λύση; το Motherboard ASUS P5K λέει για τα λεφτά του και για παιχνίδια όπως το WoW;

Θα υποστηρίζει πλήρως τον Core 2 Duo 8400 το site της asus είναι λίγο αντιφατικό λέει εδώ ότι το υποστηρίζει ενώ εδώ ότι θέλει αναβάθμιση το bios για να το υποστηρίξει.

Δημοσ.
Όχι δεν με ενδιαφέρει το overclocking το pc τώρα το φτιάχνω και δεν ξερώ τι να διαλέξω??

προτείνε μια καλή λύση; το Motherboard ASUS P5K λέει για τα λεφτά του και για παιχνίδια όπως το WoW;

Θα υποστηρίζει πλήρως τον Core 2 Duo 8400 το site της asus είναι λίγο αντιφατικό λέει εδώ ότι το υποστηρίζει ενώ εδώ ότι θέλει αναβάθμιση το bios για να το υποστηρίξει.

α.σε μνημες παρε τισ 1066.τωρα για τον επεξεργαστη μην αγχνωνεσαι.και εγω οταν πηρα τον 9300 και το maximus extreme μου εβγαλε μηνημα οτι update bios to support this cpu and unleash the power και δεν ξερω τι.εκανα και επαιξε.δεν ειναι τοσος κοπος να κανεις ενα bios update.

Δημοσ.

το βασικο ειναι να ειναι 4 gb παντως και οχι δυο.τωρα αν καποιος δεν ειναι computer freak Ολες θα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
τα 32 bit βλεπουν 3,2 gb μνημη. εγω παντως θα βαζα 4 giga εκτος αν το θες για office:P

Αν βάλω τα 64 bit professional θα βλέπει και τα 4 giga;

Θα έχω κανένα πρόβλημα με το wow στα 64 bit;

Έρχεται και καινούρια σεζόν.

Δημοσ.

ναι θα τα βλεπουν.απλα παιρνα και τα service pack για τα xp64 bit.κατι εχει βγει δεν θυμαμε ποιο.β.εγω ειχα βαλει και παιχνιδια σε 64 bit vista και επαιζαν παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...