Προς το περιεχόμενο

OLYMPUS MJU 740 ή kodak V803

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθειά σας πάνω σε αυτό το θέμα...θέλω να αγοράσω μια ψηφιακή που να μην ξεπερνά τα 150ε!

ευχαριστώ

βάλτε στο παιχνίδι και την --->CASIO EX-Z1050

Δημοσ.

Το βρήκα τελικα το thread σου:-)

Αν έχει κολλήσει σε αυτές συγκεκριμένα, θα πρότεινα τη mju:, αλλά με πολλή επιφύλαξη γιατί είναι και προηγούμενο μοντέλο. Οι Kodak αν και έχουν παράδοση & όνομα και έχουν βελτιωθεί πολύ από το παρελθόν, δεν έχω δει κάπου να έχουν σημειώσει εντυπωσιακή απόδοση. Όσο για τις Casio, έχουν εξαιρετικό design, ειδικά οι superslim σειρά, αλλά το'χω ξαναπει, μην περιμένεις θαύματα από εταιρία που κατά βάση βγάζει κομπιουτεράκια και ρολόγια. Και δυστυχώς εδώ δεν ισχύει "ό,τι πληρώσεις παίρνεις" γιατί είναι και κάπως τσιμπημένες. Είδες καμία Nikon/Canon σε αυτά τα λεφτά; Πήγαινε και στο http://www.dpreview.com να ψαχουλέψεις

Δημοσ.

αρχικά ευχαριστώ που παρέθεσες την άποψή σου!αν σου πω ότι αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι στα περισσότερα review sites που τις έψαξα(googlismos!!)δείχνουν μακρά καλύτερη την κάζιο!!!και κάποια μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό!!!είδα και τις άλλες αλλά δεν μπορώ να πω οτι με ενδιέφερε κάτι....

***είναι παλιό το μοντέλο αλλά το έχω βρει φθηνά στο ΕΒΑΥ γιατί οι olympus τσιμπάνε λίγο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...