bmetzelos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Γρήγορα γρήγορα στις ερωτησούλες λοιπόν! <p>α) Εχω rippαρει το τρομερό "Lost, stock and two smoking barrels" στον δίσκο μου, αλλά όταν το "βάζω" στο FlasKMPEG, μου εξάγει ένα AVI με μόνο ήχο και καθόλου εικόνα. Εχει συμβεί σε κανέναν παρόμοιο περιστατικό ; β) Εχω rippάρει επίσης το "Tomb Raider". Αφού έκανα divx την ταινία, θέλησα σαν μουσικόφιλος να κάνω το ίδιο και με ένα videoclip των U2 που περιέχεται στο DVD. Βρήκα το .ifo και τα .vob(s)που σχετίζονται με το clipάκι, αλλά και πάλι το FlasKMPEG μου βγάζει μόνο ήχο και όχι εικόνα. Η διάρκεια του videoclip είναι μόλις 3.52 λεπτά, οπότε και ο calculator μου δίνει ένα bitrate 26000 κάτι: Προφανώς και κάτι άλλο απαιτείται για να βγεί σωστά το clipάκι, κάτι το οποίο ζητώ να μου πουν οι ειδικοί! <p> Ps. Οσον αφορά το ερώτημα α), να αναφέρω ότι εννοείται πως ξέρω την διαδικασία μετατροπής DVD σε DivX, έχω "φτιάξει" άλλωστε καμιά 10αριά (μόνο) ταινιούλες. Απλά στην συγκεκριμένη κάτι μαλ@$# παίζεται...
gnittor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 afou exeis kanei 10+ rips, kairos einai na parathseis to flaskmpeg..... phgaine doom9 opou 8a vreis oti 8a xreiasteis apo prog & tutorials gia na kaneis kalytera rips.
Dimmu_Borgir Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by gnittor: <strong>afou exeis kanei 10+ rips, kairos einai na parathseis to flaskmpeg..... phgaine doom9 opou 8a vreis oti 8a xreiasteis apo prog & tutorials gia na kaneis kalytera rips.</strong><hr></blockquote><p>Ma kala, uparxoun akoma atoma pou xrhsimopoioun flask?Xwris parekshghsh bebaia gia ta paidia alla apla Flask sucks!! <p>------------------------------ Dimmu Borgir
NiTroGen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2002 ʼσ' τους να λένε για το FlasKMPEG, το πρόγραμμα είναι πολύ καλό (αρκεί να μην έχεις τους υπότιτλους πάνω στο βίντεο), απλώς είναι λίγο αργό. Anyway, μπορείς να πεις ποια έκδοση του FlasKMPEG χρησιμοποιείς, και τι ρυθμίσεις έχεις στους codec, αλλά και αν κατά τη διάρκεια της μετατροπής φαίνεται το βίντεο να παίζει;
seventh_son Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 pantws to lock stock ripparetai kanonikotata me xmpeg pou einai h epomenh ekdosh tou flask
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.