zymvras Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Για να παίξει ένα dvd karaoke στο dvd μου που παίζει karaoke πώς το κάνω,ξέρει κανείς??'Εχω κατεβάσει τα τραγούδια..Με το nero απλά τα γράφω σε dvd δεδομένων ή κάνω κάτι άλλο??Please help!!
kurkosdr Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Για να παίξει ένα dvd karaoke στο dvd μου που παίζει karaoke πώς το κάνω,ξέρει κανείς??'Εχω κατεβάσει τα τραγούδια..Με το nero απλά τα γράφω σε dvd δεδομένων ή κάνω κάτι άλλο??Please help!! Χμμμ, Δεν μας ειπες κατ αρχην τι τραγουδια κατεβασες. Αμα εχουν φωνη μεσα, δεν ξερω αν μπορεις να την αφαιρεσεις χωρις απώλεις ποιότητας (δεν ξερω καν αν μπορεις να την αφαιρεσεις). Αμα δεν εχουν φωνη, εισαι σε καλο δρομο, αφου εχεις ηδη τον ηχο. Τωρα, πρεπει να δημιουργήσεις και την εικονα με τους στιχους (ειναι καλο να μην ειναι μονο σκετος ηχος, αλλα να υπάρχουν και εικονες με τους στιχους, η οποίες θα αλλαζουν καθως το τραγουδι προχωραει εννοειται). Ο πιο απλός τροπος να το κανεις αυτο ειναι να γραψεις τους στιχους στο notepad (ή παρτους από κανα site, πχ lyrics.com για αγγλικα, kithara.vu για ελληνικα) . Αφου το κανεις αυτο, δημιουργείς στο paint την εικονα. Δηλ ενα μπλε backround και γραψε/επικολλησε τους στιχους με το εργαλειο για κειμενο του paint. Καθε εικονα θα περιεχει 4-5 γραμμουλες στιχων. Μετά, δευτερη εικονα για τις υπολοιπες 4-5 γραμμες και ουτω καθεξης. Οκ, ειμαστε ετοιμοι να το φτιαξουμε το karaoke DVD. Ανοιγεις movie maker (ή οποιο αλλο προγραμμα επεξ. βιντεο σε βολευει). Βαζεις το ηχο που κατεβασες, και βαζεις και τις εικονες με τους στιχους στα καταλληλα σημεια. Μετα το γραφεις σαν DVD video. Done! YΓ Το τι ειναι τοσο επειγον στο Karaoke δεν καταλαβα. Τυφλα να χουν αυτοι που εβγαλε καπνους το πισι τους και ποσταρουν λες και δεν εγινε τιποτα Μην μου πεις ότι εχεις καλεσμενους αυτην την στιγμη εκει περα? Εκτος και αν θες να δεχθεις καλεσμενους, οποτε αλλαζει το πραμα...
zymvras Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ!!Ήταν επείγων γιατί γίνεται ένα πάρτυ σήμερα κ πρέπει να τα πάω...
kurkosdr Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Οπότε, υποθετω ότι εχεις βρει τραγουδια χωρις την φωνη. Μπορώ να ρωτησω που τα βρηκες, γιατι ψαχνω και γω για τετοια?
Panole Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Πως μπορώ να κατευάσω Karaoke με ελληνικά κομμάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.