Προς το περιεχόμενο

USR9113N ANNEX B σε Α

nmamag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο φλασαρισμα απο ANNEX B σε Α ενω το router δουλευει μια χαρα στο output power upstream η ενδειξη ειναι 0 ?

ειναι φυσιολογικο αυτο η εγινε κατι με το φλασαρισμα ?

Σε καποιες φορες to DMT δειχνει ενδειξη στο output power upstream

Δημοσ.

δεν ειναι παραξενο.πολλα ρουτερακια αναλογως την γραμμη η το dslam δεν μπορουν να εμφανισουν τα χαρακτηριστικα.πχ εγω με το Linksys οταν το εβαζα σε adsl2+ δεν μου εβγεναν ενω σε g.dmt εβγεναν.οταν εγινε αναβαθμιση προφανως στα dslam μου τα εβγαλε .το ιδιο εχω δει με το siemens cl 110.να μην βγαζει παντα το Upstream power οπως και στο Usr 9112 πολλες φορες το Upstream attenuation αναφερεται λανθασμενα πιο πανω απο του downstream δηλαδη ενω αυτο δεν γινεται.

Δημοσ.

η πλακα ειναι οτι με το προηγουμενο router 9108 annex b σε Α στο output power downstream upstream η ενδειξη ηταν 0 ?

Ps

Ειχα την αισθηση οτι με το καινουργιο router 9113 θα ειχα πιο μεγαλη εμβελεια.Ειναι βεβαια πιο σταθερο αλλα απο εμβελεια ????

εχεις καμια ιδεα πως μπορει να την μεγαλωσω

ps1

ευχαριστω προκαταβολικα τον poulino

Δημοσ.

γενικως πολλα ρουτερ δεν εμφανιζουν τα παντα.

β.κατευυθυντικη κερεα μπορω να σκεφτω αυτο ειναι η απλη λυση μετα repeater.

Δημοσ.

bridge σαν wireless με το αλλο adsl router δεν παιζει.αν τωρα εχεις ενα απλο adsl router και θες να βαλεις το usr san access point εκει αν το adsl router σου ειναι 192.168.1.1 τοτε βαλε το Usr σαν 192.168.1.200 και κλεισε τον dhcp του.μετα συνδεσε το ethernet απο το adsl router σε μια ethernet του usr και εισαι ετοιμος.με 192.168.1.1 θα μπενεις στο ενα ρουτερ και με 192.168.1.200 στο αλλο για οτι 8ες να ρυθμισεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πως μπορω ελεγξω ποσες αποσυνδεσεις εχω για ενα usr9113 ??? το usrcheck που το βρισκω????

ευχαριστω

Δημοσ.

η forthnet εχει στατιστικα χρησης στο site.τωρα για τις αλλες ετερειες δεν το ξερω .ο αλλος τροπος ειναι ενα ατελειωτο Ping προς καπου και μετα να δεις ποσα requests timeouts εχεις.θα σωζονται σε αρχειο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...