Προς το περιεχόμενο

Κάτι δεν υπολόγισε ο Αϊνστάιν...

MoUCLAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Κύριοι, ζητησατε να σας απαντήσω σε χίλια δυο πραγματα,κανεις σας όμως δεν θέλησε να μάθει ποιος ήταν ο δασκαλος μου.,ποιος μου έδειξε και μου άνοιξε το δρόμο προς την ανώτερη μαθηματική επιστήμη,σκέψη και έρευνα.<BR>Και για να μη σας κουράσω σας λέω ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο αξεπέραστος Ελληνας Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής , στον οποίο εγώ προσωπικά ,αλλα και η μαθηματική επιστήμη , η φυσικη,η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα"<BR>-----------------<BR>Απόσμασμα απο την τελευταία συνέντευξη του Αινσταιν λιγο πριν πεθάνει(1955)<BR>Λέγεται (επαναλαμβάνω-λέγεται) οτι όλη η θεωρεία που διατύπωσε ο Αινσταιν ήταν προιόν υποκλοπής μέρους των θεωρειών του Καραθεοδωρή.<BR><p>[This message has been edited by leon_94 (edited 16-04-2001).]

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Εinstein είχε πει οτι ΤΟΤΕ,στην εποχή που έγραψε το γρίφο,μόνο το 2 τοις εκατό δεν μπορούσε να τον λύσει.Τώρα το μορφωτικό επίπεδο έχει ανέβει...................<P>Φιλικά,<BR> [email protected] <BR>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by leon_94:<BR><B>"Κύριοι, ζητησατε να σας απαντήσω σε χίλια δυο πραγματα,κανεις σας όμως δεν θέλησε να μάθει ποιος ήταν ο δασκαλος μου.,ποιος μου έδειξε και μου άνοιξε το δρόμο προς την ανώτερη μαθηματική επιστήμη,σκέψη και έρευνα.<BR>Και για να μη σας κουράσω σας λέω ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο αξεπέραστος Ελληνας Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής , στον οποίο εγώ προσωπικά ,αλλα και η μαθηματική επιστήμη , η φυσικη,η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα"<BR>-----------------<BR>Απόσμασμα απο την τελευταία συνέντευξη του Αινσταιν λιγο πριν πεθάνει(1955)<BR>Λέγεται (επαναλαμβάνω-λέγεται) οτι όλη η θεωρεία που διατύπωσε ο Αινσταιν ήταν προιόν υποκλοπής μέρους των θεωρειών του Καραθεοδωρή.<P><BR>[This message has been edited by leon_94 (edited 16-04-2001).]</B><HR></BLOCKQUOTE><P>File leon_94,<BR>De legetai oti itan proion ipoklopis tou Ellina karatheodori. O idios an diavaseis to ergo tou sto telos grafei vasismeno sti meleti tou ellina katatheodori<P>Filika,<BR>GR-Judge_Dred[bB]<P>------------------<BR>

Δημοσ.

<BR> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR><BR>pili fysika ennooume na mpeis apo tin mia kai na bgeis apo tin alli<BR><HR></BLOCKQUOTE><BR>Tora auto den to polikatalaba. Poia i diafora apo tis klasikes...portes? confused.gif <P>------------------<BR><I>The wormth of life has entered my tomb. Prepair yourself mortal, to serve my Master for eternity...</I>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Edgar:<BR><B><BR>Tora auto den to polikatalaba. Poia i diafora apo tis klasikes...portes? :confused: <P></B><HR></BLOCKQUOTE><P>i diafora apo tis klasikes portes einai oti autes den exoun xeroulia kai mporeis na mpeis apo tin mia kai na bgeis apo tin alli akoma kai an auti briskete (ekatomyria?) xiliades metra makria, bebaia auta einai theoritika...<P>------------------<BR>EDgSTr5SmDY=

Δημοσ.

Ekana na to bro 18 Lepta.... Opoios exei estw kai mia idea apo programmatismo to briskei eukola... Einai enas aplos pinakas dio diastasewn... O Germanos trwei tsipoures smile.gif

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by ntsili:<BR><B>kserei kaneis tipota gia auton ton Kwnstantino Karathewdori ??</B><HR></BLOCKQUOTE><BR>sxetika me ton kara8eodwrh 8a sas grapsw ayrio(18/04) h me8aurio pou 8a exw xrono<BR>diavaste to !!!!!!!!!<P>

Δημοσ.

Πολυ καλη η ενημερωση σου λεον.<BR>Αυτο αποδικνυει αλλη μια φορα οτι υπαρχουν πολλα μυαλα στο κοσμο που εχουν διαπρεψει (μαζι με αυτα και ο Αινσταιν φυσικα)<BR>Δυστυχως ο Αινσταιν εγινε μοδα στην Αμερικη και θεοποιηθηκε κακιστα καθως απο τα εργα του εκτιμηθηκε κυριως το περιβοητο E=mc2 και τις εφαρμογες που ειχε αυτο (πυρηνικες βομβες-εργοστασια)<BR>Ο ιδιος οταν το καταλαβε αυτο ηταν ηδη αργα και γι'αυτο αρχισε μια φιλειρηνικη-αντιπολεμικη εξτρατεια μαζι με τον Russel μεχρι το τελος της ζωης του.<BR>

Δημοσ.

Παιδιά κάτι για τον γρίφο.Στην ελληνική μετάφραση του γρίφου λέει ότι το πράσινο σπίτι είναι αριστερά από το άσπρο σπίτι.Αυτό όμως δεν αποκλύει το γεγονός να βρίσκεται 2 ή 3 θέσεις μακρυά του(αλλά πάντα στα αριστερά του).Η αγγλική εκφώνηση του γρίφου λέει "Green house is J U S T left of white house", που σημαινει ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα του.Πιστεύω αυτή η παρατήρηση να βοηθήσει πολλούς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...