takis345 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ειχα τελεπτομ για κανα 9μηνο και μετα απο παρανομη αυξηση των χρεωσεων (χωρις ειδοποιηση εννοειται) χρεωθηκα 20ε περιπου επιπλεον. Σταματησα να πληρωνω (για 3-4 μηνες) λεγοντας τους οτι θα τους τα δωσω μονο αυτα που χρωσταγα (χωρις τα 20ε παρανομης χρεωσης) Εκανα καταγγελια στον ΕΕΕΤ και για να μη τα πολυλογω σε καποια φαση εφτασε το ποσο που τους χρωσταγα γυρω στα 160ε (αυτο πριν ενα χρονο) Του ειπα τοτε τηλεφωνικα οτι θα τους δωσω μονο τα 140ε αλλα ενας φωστηρας δικηγορος τους ειπε: "οχι κυριε -ολο το ποσο". Εννοειται δεν εδωσα τιποτα -και τωρα μετα απο 1 χρονο ηρθε εξωδικο για να πληρωσω τα 160 (+30 το εξωδικο) Ξερει κανεις τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις? -εχει ακουσει κανεις για μαζικες υποβολες δικαστικων εντολων πληρωμης απο την τελεπτομ? Γιατι δεν νομιζω να μπουν στην διαδικασια να στειλουν δικαστικη εντολη πληρωμης για ενα τοσο μικρο ποσο... Οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν εκτιμητεα. Ευχαριστω
ΜΙΧΑΛΗΣΖ Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 α)βρισκεις δικηγορο β)απαντας με εξωδικο γ)συνεχιζεις με μυνηση(που δεν σε συμφερει λογω εξοδων) γ)καταγγελια στην ΕΕΤΤ δ)πληρωνεις τον λογαριασμο και ξεμπερδευεις (εκει βασιζονται μια ζωη)
takis345 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 υπαρχει και μια 6η επιλογη : δεν κανω τιποτα και απλα περιμενω να κλεισει η εταιρεια του κω..ου. απλα η απορια μου ειναι τι γινεται αν το προχωρησουν και στειλουν εντολη πληρωμης ?
MessengerOfGood Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 α)βρισκεις δικηγορο β)απαντας με εξωδικο γ)συνεχιζεις με μυνηση(που δεν σε συμφερει λογω εξοδων) γ)καταγγελια στην ΕΕΤΤ δ)πληρωνεις τον λογαριασμο και ξεμπερδευεις (εκει βασιζονται μια ζωη) Tάκη δεν είμαι νομικός και μην το πάρεις τοις μετρητοίς αλλά εγώ θα έκανα το (β) ΚΑΙ το 2ο (γ) δηλ απάντηση με εξώδικο και καταγγελία στην ΕΕΤΤ και μετά θα περίμενα. Αν ερχόταν εντολή πληρωμής θα είχα επιχειρήματα...
dk Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 ριξε μια ματια τι εκανα εγω τους τρελανα στις καταγγελιες δεν το αφησα να φτασει στα εξωδικα 1 λογαριασμο αυτοι 3 καταγγελειες εγω μεχρι που ξεμπερδεψα, διαβασε το ποστ μου
takis345 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Το θεμα ειναι οτι ενα εξωδικο κοστιζει (100ε πες). Αν αρχιζω και τους στελνω εξωδικα θα μου κοστισει παραπανω απο το ποσο που υποτιθεται θελω να μη πληρωσω λογω του οτι το εχω παρει πατριωτικα.. Οσο για τις καταγγελιες -εστειλα 1 πριν 1 χρονο περιπου. Ετσι και αλλιως τι να τους ενοχλησει 1 ακομα -οταν ξεφυγαν απο χρεος 20 εκατ. ευρω με νομικα τερτιπια για 2 χρονια...
dk Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 φιλε νομιζω οτι εχεις αποφασισει να τα πληρωσεις οποτε συγνωμη για τη φραση ''οταν κατι δεν μπορεις να το αποφυγεις χαλαρωσε και απολαυσε το''
stauros772000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 δεν ξερω τι εκανε ο dk αλλα δεν πρεπει να μεινεις στα εξωδικα....συνεχιζεις με μηνυση στην οποια μεσα βαζεις και τα εξοδα που εχεις υποστει απο την εταιρια αυτη....γιαυτο απαιτητε να κρατας αποδειξεις,δλδ να πληρωνεις και φπα....και αν δεχτει συμβιβασμο η εταιρια ,τον δεχεσε μονο σε περιπτωση που σε αποζημειωνει πληρως....
smilefreeware Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Είσαι σίγουρος ότι είναι εξώδικο ? ? ? Εχει πάρει πολύ κόσμος απειλητικό γράμμα, αλλά δεν είναι εξώδικο. Και εγώ ανήκω στους πολλούς που προσπάθησε να Κ Λ Ε Ψ Ε Ι η teledome με διάφορα κόλπα. Εχω στείλει αναλυτικά λογαριασμούς στην ΕΕΤΤ που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ το πονηρό της εταιρείας.
tolis00 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Καλα εμενα η teledome στους τελευταιους λογαριασμους καθε φορα μου εβαζε πως χρωσταω κ τον προηγουμενο μηνα! Αφηστε που στο τελος δεν μπορουσα να βγαλω κ καποιες γραμμες λογο κακης προωθησης των κλησεων απο την teledome. Τελικα εκανα αιτηση πριν απο 1 εβδομαδα κ ξανα παω στο κλασσικο αλλα καλο δικτυο του ΟΤΕ.Πολυ πονηρια παντως η εταιρια.... Η teledome θυγατρικη του ΟΤΕ δεν ειναι??!
takis345 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Είσαι σίγουρος ότι είναι εξώδικο ? ? ?Εχει πάρει πολύ κόσμος απειλητικό γράμμα, αλλά δεν είναι εξώδικο. Και εγώ ανήκω στους πολλούς που προσπάθησε να Κ Λ Ε Ψ Ε Ι η teledome με διάφορα κόλπα. Εχω στείλει αναλυτικά λογαριασμούς στην ΕΕΤΤ που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ το πονηρό της εταιρείας. φιλε μου ειναι εξωδικο. αυτο δεν σημαινει τιποτα βεβαια- και το θεωρω απιθανο για 160ε να βγαλουν διαταγη πληρωμης αλλα... εδω θελω καποιον που ξερει να μου πει αν ειναι πιθανο να βγαλουν διαταγη πληρωμης για τοσο μικρο ποσο και τι κανουμε μετα αν βγει αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.