Bill M Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλησπέρα στο forum, έχω διαβάσει πάρα πολλά Posts για το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν βρήκα κάπου μια ολοκληρωμένη λύση. Διαβάζοντας τα διάφορα ποστ κατάλαβα το ότι τα ΧΡ δεν τρέχουν σε sata σκληρούς, ψάχνοντας στα γνωστά "μαγαζάκια" βρήκα μια έκδοση των ΧΡ, από μια ομάδα, με SP3 & sata drivers (Windows.xp.pro.sp3.5512.RTM.custom.with.ie7.wmp11.wga.11.april.2008.(sata+raid), γνωρίζει κάποιος κάτι για την συγκεκριμένη έκδοση ?? Και πως μπορώ να κάνω ένα ακόμα partition στα Vista ? Το partition Magic δεν δουλεύει Τα Vista με έχουν τρελάνει δεν αντέχω άλλο Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
disqualified Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 λοιπον partition στα vista κανεις μεσω του disk management Δυστυχως δε θα παρεις καποια απαντηση στο θεμα σου απο εμενα, παρα μονο τη συμβουλη να κρατησεις τα vista, και αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις τι ακριβως σε εχει τρελανει στα vista Επισης μια χαρα τρεχουν τα XP σε sata σκληρους δεν εχεις καταλαβει καλα αυτα που γραφονται μαλλον. απλα πρεπει να βρεις sata drivers συνηθως για να δει το δισκο
Mik-1-s Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Επειδή και εμένα κάποιοι φίλοι μου είχαν το ίδιο πρόβλημα με τους ΗΡ και τα Vista βρήκαν μια έκδοση των ΧΡ ονόματι Black XP και τους δουλεύουν μια χαρά τα ΧΡ σε ΗΡ laptop, απλά έχουν το θέμα των Vista.
Bill M Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Θα σας πω τι κάνουν τα Vista μου και θα κουφαθείτε! Αλλάζει η ώρα στο ρολόι συνέχεια χωρίς λόγο, ο explorer σταματάει κάθε τρεις και λίγο καθώς και η εξερεύνηση των Windows και καναδυο άλλες υπηρεσίες των windows. Έκανα virus scan me nod32 και δεν βρήκε τίποτα (στο firefox εχω το noscript) το windows media player δεν ανοιγει καν τίποτα άρα δεν δουλεύει και το media center ! Σπάνια, δηλαδή μου έτυχε 2-3 φορές ανάβω το PC κάνει πως φορτώνει αλλά δεν γίνετε τίποτα μαύρη οθόνη
Bill M Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας partition μέσα από τα Vista? Μπορεί να μου πει κάποιος βήμα βήμα πως γίνετε? Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση
mavlamemos Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 κοιτα τα vista εχουν ενα κακο.αν περασεις καποιο προγραμμα ισως παλιο (δεν ειναι ιδιαιτερα απαραιτητο) και ασυμβατο με αυτα αρχιζουν τα προβληματα.μηπως εβαλες καποιο η καποια προγραμματα τα οποια μπλοκαρουν το ενα τ'αλλο?που χου σε μενα ειχα trial το nod 32 κια μολις ανοιξα το vlc ο υπολογιστης επαθε εγκεφαλικο.
disqualified Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 στο disc management δεξι κλικ στο partition και συρρικνωση τομου
Bill M Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλημέρα στο φόρουμ, σήμερα το pc μου έκανε για άλλη μια φορά τα νεύρα τσατάλια Για να δω το Log on Screen των Vista έκανα 4 force restart !!! Και δεν μπόρεσα να κάνω και partition .... Καμιά ιδέα ?? Ευχαριστώ
disqualified Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Καλημέρα στο φόρουμ, σήμερα το pc μου έκανε για άλλη μια φορά τα νεύρα τσατάλια Για να δω το Log on Screen των Vista έκανα 4 force restart !!! Και δεν μπόρεσα να κάνω και partition .... Καμιά ιδέα ?? Ευχαριστώ ξανακανε απο την αρχη εγκατασταση με το restore partition γιατι αυτα δεν ειναι φυσιολογικα, δεν ξερω τι εχεις κανει στο συστημα σου αλλα κατι δεν παει καλα γιατι τα vista θα επρεπε να σου παιζουν μια χαρα
Bill M Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Και πώς θα κάνω restore? Θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιες οδηγίες γιατί δεν μπόρεσα να το κάνω Σε ευχαριστώ
disqualified Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 νομιζω με το F10 κατα την εκκινηση αλλα ας πει καποιος με HP laptop γιατι δεν θυμαμαι αν ειναι αυτο, αν κανεις ενα search θα το βρεις παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.