Προς το περιεχόμενο

Νεο PC για...ολες τις χρησεις!

Serpente

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Σίγουρα όμως χάνει τον παράγοντα αναβάθμιση..

Αγόρασες, δοκίμασες ddr3 από ddr2 κ έμεινες τόσο απογοητευμένος ή απλά το διάβασες κάπου? θέλω να να μάθω.γιατί πολύ το διαβάζω..και πολύ απλά δεν βλέπω να το λέει κάποιος που να έχει ddr3.

ναι έχω δοκιμάσει...happy? :-)

άσε που με ddr3 πρέπει να είσαι στα 1800mhz τουλάχιστον για να πεις ότι αξίζουν σε σχέση με τις γρηγορότερες ddr2...

τις οποίες επιδόσεις θα δεις κυρίως σε benchmarks...πχ σε games το κέρδος είναι απλά για γέλια

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι έχω δοκιμάσει...happy?

Πολύ..και δεν σου άρεσε?:-D

άσε που με ddr3 πρέπει να είσαι στα 1800mhz τουλάχιστον για να πεις ότι αξίζουν σε σχέση με τις γρηγορότερες ddr2...

Α οπότε μπορώ και συνεχίζω να είμαι happy γιατί είμαι είδη στα 1750..οπότε ddr3 από 1600 και πάνω?:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να μου άρεσε? έχεις δει συγκριτικά για να καταλάβεις αν βελτιώνεται κάτι τόσο όσο να αξίζει η επένδυση σε ddr3 αυτή την στιγμή?

Δημοσ.
τι να μου άρεσε?

Γενικότερα οι συμπεριφορά τους..:-)

Ήταν τόσο τραγικά αργές που είπες να είχαμε ddr2? :-D

έχεις δει συγκριτικά για να καταλάβεις αν βελτιώνεται κάτι τόσο όσο να αξίζει η επένδυση σε ddr3 αυτή την στιγμή?

Να διαβάσω reviews δηλαδή?

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό είναι το νόημα? να μην είναι χειρότερες από τις άλλες και ας πληρώνουμε αδίκως παραπάνω?

χίλιες φορές 2χ2gb ddr2 1200 παρά 2χ1gb ddr3 1600/1800

ειλικρινά μου φαίνεται ότι επιλέγεις ddr3 μόνο για λες ότι έχεις ddr3...όχι για κάποιον σοβαρό λόγο

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς.

Δεν προτείνω να τον πουλήσει σε 6 μήνες. Λέω πως αν επιθυμεί ένα καλό σύστημα με σχετικά καλό value/money, η λύση του DDR3 δεν κολλάει.

a) Asus Striker 2 Extreme + DDR3 @ 1600 = 500+?

B) Asus P5K + DDR @ 1066 = 150+?

Η σύνθεση είναι 3+ φορές ακριβότερη από τη δεύτερη χωρίς να είναι ούτε 0.5 φορές ταχύτερη. Σε λίγο καιρό (6 μήνες - 12 μήνες - όποτε) θα μπορεί με λιγότερα από (500-150=)350? να πάρει κάτι καλύτερο από το (a), έχοντας στο μεσοδιάστημα κάτι σχεδόν όσο καλό όσο το (a). Αν πουλήσει το υπάρχον σύστημα αντί να το πετάξει, βγαίνει ακόμα περισσότερο κερδισμένος.

Δημοσ.

Ήταν τόσο τραγικά αργές που είπες να είχαμε ddr2? :-D

Aλήθεια, τι εφαρμογές χρησιμοποιείς και είδες διαφορά στις ddr3?

Δημοσ.
Η σύνθεση είναι 3+ φορές ακριβότερη από τη δεύτερη χωρίς να είναι ούτε 0.5 φορές ταχύτερη. Σε λίγο καιρό (6 μήνες - 12 μήνες - όποτε) θα μπορεί με λιγότερα από (500-150=)350? να πάρει κάτι καλύτερο από το (a), έχοντας στο μεσοδιάστημα κάτι σχεδόν όσο καλό όσο το (a). Αν πουλήσει το υπάρχον σύστημα αντί να το πετάξει, βγαίνει ακόμα περισσότερο κερδισμένος.

Όντως anonl έχεις δίκιο..απλά και μετά απο 6 μήνες πάλι το ίδιο θα ισχύει..δηλαδή πάλι το καλύτερο τότε δεν θα σιμβαδίζει η απόδοση με το κόστος..

αυτό είναι το νόημα? να μην είναι χειρότερες από τις άλλες και ας πληρώνουμε αδίκως παραπάνω?

χίλιες φορές 2χ2gb ddr2 1200 παρά 2χ1gb ddr3 1600/1800

ειλικρινά μου φαίνεται ότι επιλέγεις ddr3 μόνο για λες ότι έχεις ddr3...όχι για κάποιον σοβαρό λόγο

Φυσικά και είναι καλύτερα..όσο περισσότερη μνήμη έχεις τόσο το καλύτερο..γι αυτό άλλωστε δεν έγραψες και 2χ1 1200 με 2χ1 1600...

Ειλικρινά μου φαίνεται πως μόνο reviews διαβάζεις..αν έχεις παρατηρήσει καμία striker 2 extreme δεν φοράει ddr2...

Aλήθεια, τι εφαρμογές χρησιμοποιείς και είδες διαφορά στις ddr3?

Μιλάω συνολικά..άλλωστε δεν είμαι χρήστης συγκεκριμένων εφαρμογών..περισσότερο με games ασχολούμαι..

• Super Moderators
Δημοσ.
Φυσικά και είναι καλύτερα..όσο περισσότερη μνήμη έχεις τόσο το καλύτερο..γι αυτό άλλωστε δεν έγραψες και 2χ1 1200 με 2χ1 1600...

Ειλικρινά μου φαίνεται πως μόνο reviews διαβάζεις..αν έχεις παρατηρήσει καμία striker 2 extreme δεν φοράει ddr2...

2x2gb ddr2 1200mhz παίρνεις με 140 euro, για αυτό έγραψα 2χ1 ddr3, επειδή στην καλύτερη των περιπτώσεων τόσα παίρνεις με τα αντίστοιχα χρήματα...για πήγαινε πάρε 4gb ddr3 1600/1800 και μετά πες μου πόσα ξόδεψες

πρότεινα να πάρει Striker 2 Extreme?OXI, άρα γιατί υποθέτεις ότι λέω πως μπορεί να βάλει πάνω της ddr2? :o

σε games ειδικά, τι ddr3 2000mhz τι ddr2 1200 το ίδιο πράγμα θα είναι...περισσότερα frames ΔΕΝ πρόκειται να δεις...

Δημοσ.
πρότεινα να πάρει Striker 2 Extreme?OXI, άρα γιατί υποθέτεις ότι λέω πως μπορεί να βάλει πάνω της ddr2?

Με δουλεύεις?;)..εσύ μου απάντησες με το παραπάνω μν..μην απαντάς σε τόσα thread ταυτόχρονα λογικό είναι να μπερδευτείς και να ξεχνάς..μην ανησυχείς κανείς δεν σε φτάνει σε ποστ..:-D

για πήγαινε πάρε 4gb ddr3 1600/1800 και μετά πες μου πόσα ξόδεψες

Αν όμως τα διαθέτει κάποιος τα χρήματα για ποιόν λόγο να μην το αγοράσει?θα χάσει κάπου αλλού?

σε games ειδικά, τι ddr3 2000mhz τι ddr2 1200 το ίδιο πράγμα θα είναι...περισσότερα frames ΔΕΝ πρόκειται να δεις...

Όντως έχεις δίκιο, εκεί μετράει η κάρτα γραφικών..

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό το είπα για σένα...ότι επέλεξες ddr3 για σένα μόνο και μόνο για να λες ότι έχεις ddr3 και ότι με αυτή την λογική προτείνεις και σε άλλους...

όταν με ρώτησες αν έχω αγοράσει/δοκιμάσει ddr3 και σου απάντησα θετικά ξέχασα να πω ότι εννοούσα σε μηχάνημα φίλου μου(Striker 2 Extreme, QX9650, ddr3 1866mhz)...

στο topic αυτό δεν πρότεινα ούτε ddr3 ούτε μητρική που παίρνει ddr3...

για ποιον λόγο να μην τα αγοράσει? γιατί μπορεί να πάρει κάτι άλλο που θα του είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ χρήσιμο...πχ καλύτερη οθόνη, καλύτερο cpu, καλύτερη κάρτα γραφικών, καλύτερα ηχεία, καλύτερο κουτί/τροφοδοτικού, μεγαλύτερους/περισσότερους/γρηγορότερουσ δίσκους, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ πιο χρήσιμα είναι από την ddr3! :P

τώρα για το αν σε δουλεύω δεν ξέρω, ότι καταλαβαίνεις μάλλον...

Δημοσ.
αυτό το είπα για σένα...ότι επέλεξες ddr3 για σένα μόνο και μόνο για να λες ότι έχεις ddr3 και ότι με αυτή την λογική προτείνεις και σε άλλους...

Ακριβώς..να προτείνω σε όποιον έχει δείξει πως τα διαθέτει..δεν θα το προτείνω σε κάποιον που θέλει να φτιάξει gaming pc με 500 ευρώ..οπότε έχει μια λογική..

για ποιον λόγο να μην τα αγοράσει? γιατί μπορεί να πάρει κάτι άλλο που θα του είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ χρήσιμο...πχ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

τώρα για το αν σε δουλεύω δεν ξέρω, ότι καταλαβαίνεις μάλλον...

Όντως κ αυτό είναι ακόμα μία άποψη..μάλλον με τα σουβλάκια έχεις μείνει κ έτσι το δίνεις για παράδειγμα :lol:..άλλωστε ο "φίλος" έχει το μηχάνημα..οπότε καταλαβαίνεις πως κ εγώ μπορώ πολύ άνετα να σε δουλέψω μάλλον (πλάκα κάνω)..τέλος πάντων το θέμα είναι ποιος πληρώνει..κ το παιδί που έχει ανοίξει το θέμα δεν βλέπω να απαντάει, οπότε δεν έχει νόημα..

• Super Moderators
Δημοσ.
Ακριβώς..να προτείνω σε όποιον έχει δείξει πως τα διαθέτει..δεν θα το προτείνω σε κάποιον που θέλει να φτιάξει gaming pc με 500 ευρώ..οπότε έχει μια λογική..

καλά τα πήγεc...

μόνο που ο Serpente είπε μέχρι 1500 euro από τα οποία τα 350 φεύγουν για το monitor...

για πες μας με τα υπόλοιπα 1150 πως θα πάρει 4gb ddr3 1600/1800, Striker 2 Extreme και 9800GX2...oh wait...ΔΕΝ μπορεί να τα πάρει...

Δημοσ.
καλά τα πήγεc...

μόνο που ο Serpente είπε μέχρι 1500 euro από τα οποία τα 350 φεύγουν για το monitor...

για πες μας με τα υπόλοιπα 1150 πως θα πάρει 4gb ddr3 1600/1800, Striker 2 Extreme και 9800GX2...oh wait...ΔΕΝ μπορεί να τα πάρει...

Θεωρείς πως έχουμε κάποια κόντρα για να τα πήγα καλα? αν ναι περιμενω κι άλλες εντυπώσεις απο το pc του φίλου σου thresh..προσπάθησε κι άλλο..ίσως δίνουν δωράκι μετά τα 50000 άχρηστα ποστ..

Είπα να πάρει 4gb και αναγκαστικά μια 9800gx2..οh wait!δεν είπα κάτι τέτοιο..από εξυπνάδες όσες θέλεις..

Όσο για την gx2 ορίστε η απάντηση μου..είναι στην πρώτη σελίδα...

Δεν μπορώ να ξέρω την απόδοση της gtx..αν και θεωρώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα..σχεδόν σε όλα τα games όπως assassin's creed,gears of war..βγάζω πάνω από 60fps..μόνο στο crysis βγάζω 40 (1680 χ 1050 full details)..θέλω να πω πως αυτή την στιγμή δεν είναι επιτακτική η αγορά μιας gx2..

Καλύτερα να πήγαινες σε μιά πιο γνωστή εταιρεία..

• Super Moderators
Δημοσ.
Είπα να πάρει 4gb και αναγκαστικά μια 9800gx2..οh wait!δεν είπα κάτι τέτοιο..από εξυπνάδες όσες θέλεις..

Καλημέρα Serpente..ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου..ίσως θα ήταν καλύτερο να βάλεις 4gb ram εφόσον δουλεύεις autocad..δηλαδή 2χ2gb στα 1600..δεν ξέρω πως πάνε οι τιμές εκεί..οπότε πρέπει να μας πεις μια 9800gx2 πόσο κάνει..

τα πρότεινες αμέσως πρώτο πρώτο post...

το θέμα όμως είναι ότι τα χρήματα δεν πρόκειται να φτάσουν για ολόκληρο μηχάνημα και ότι πρέπει να κόψει από παντού...

περιμενω κι άλλες εντυπώσεις απο το pc του φίλου σου thresh..προσπάθησε κι άλλο..ίσως δίνουν δωράκι μετά τα 50000 άχρηστα ποστ..

ναι σου λεώ μου έκανες την μούρη κρέας :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...