Προς το περιεχόμενο

Virtual Dj

crazzyyhuhuh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γίνεται να μου πείτε πώς στο καλό γίνεται να μιλήσω με το Mic στο Virtual DJ. Επειδή κάνω εκπομπή στο ράδιο και θα ήθελα να μιλάω με το μικρόφωνο που είδη έχω. Κάποια άτομα μου είπαν πως πρέπει να κατεβάσω ένα ειδικό PLUGIN. Μπορείτε να με βοηθήσετε ;

Δημοσ.

Έπειτα από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό http://wiki.activeradio.gr/index.php/%CE%A4%CE%B9_%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C_%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9_%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5_%CE%BD%CE%B1_%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89_%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%82%3F

Λέει ξεκάθαρα ότι δεν χρειάζεσαι κάποιο άλλο plugin.

Επίσης και αυτό: http://www.greek-chater.com/forums/showthread.php?p=6391

Λέει ξεκάθαρα στο βήμα 5 τι χρειάζεσαι:

"ΒΗΜΑ 5ο Πηγαίνουμε στο Virtual dj, χωρίς να εχουμε κλέισει τον internet explorer, και κάνουμε τις εξής ρυθμίσεις:

Μέσα στο πρόγραμμα του Virtual dj, υπάρχει στη μέση η επιλογή RECORD. Εντός αυτής, κάνουμε κλίκ αριστερά στην επιλογή broadcast. Στη συνέχεια, πάνω απο εκεί που λέει START RECORDING, έχει την επιλογή CONFIG. Μπαίνοντας μέσα έχει τις εξής επιλογές:

-Record from (master, master+mic, line in) που έχει να κάνει μάλλον με το αν θέλετε να χει και μικρόφωνο

-Format που δε μας νοιάζει εφόσον έχουμε τον server του listen2myradio.com

-Server, στο οποίο διαλέγουμε το Broadcast from a radio server και βάζουμε τα εξής: server: εδώ που είχαμε από πριν πχ το 234.345.456.122, Port: το 8675 (μετά την : δηλαδή), name ότι θέλουμε (εγώ εβαλα vdj) και password αυτο που βάλαμε παραπάνω στο broadcaster password (στο ΒΗΜΑ 2ο) και πατάμε ΟΚ."

Δημοσ.

Ευχαριστώ πρώτον που ασχολίθηκες με το πρόβλημα μου.

Θα ήθελα να σε ενημερόσω οτι το Master+Mic που βρίσκετε στο record, Broadcast, Confing δουλεύει όλη την διάρκεια της εκπομπής ενό μέσο Plugin μπορείς πατώντας ένα κουμπί να μιλίσεις όσο θες και μετά κλείνοντας το κουμπί να παίζει το τραγούδι.

Any ideas? I need it :(

• 6 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...