Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Greek Speaker

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να βάλω ελληνικούς speaker στο pro evolution 6 ή στο 2008.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Εχω βάλει το patch απο το wehellas αλλά δεν έχει ελληνικούς speakers και πρέπει να είναι και παλίο γιατί δεν έχει τις τελευταίες μεταγραφές.Οποιος μπορεί ας με βοηθήσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή πώς να σε βοηθήσει; Να κάτσει να φτιάξει ελληνικό patch; Έλα παναγιά μου...

Δημοσ.

Δηλαδη Manuel δεν είχες τι να γράψεις...αλλά έπρεπε να γράψεις οπότε πέταξες τη μ....σου.Τες πα αν κάποιος ξέρει κάτι και μπορεί να βοηθήσει επειδή εγώ δεν έβγαλα και πολύ άκρη με το modification του pro ας το κάνει...όσοι πάλι θέλουν απλά να κάνουν ένα post υπάρχουν άλλα topic....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θέλεις να κάτσεις να το ετοιμάσεις εσύ δηλαδή; Δεν είναι και πολύ σαφές το τι ζητάς (φαντάζομαι και σε άλλους).

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς και είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει... Μιλάμε για αρκετές εκατοντάδες φράσεις/ονόματα τα οποία πρέπει να ηχογραφηθούν από ένα και μόνο άτομο και, εν συνεχεία, να περαστούν στο παιχνίδι! Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι αδύνατον κάποιο να ολοκληρώσει μια τέτοια προσπάθεια μόνος και, δεδομένου ότι δε γίνεται να βάλουν 5-6 άτομα τη φωνή τους για να μοιραστούν το project, απλώς ξέχνα το!

Για περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι, μπορείς να απευθυνθείς στο http://www.wehellas.gr όπου θα βρεις διάφορες πληροφορίες.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πράγμα υπάρχει...το έχω δει σε internet cafe και είπα μήπως κάποιος γνώριζε κάτι παραπάνω ώστε να μπορούσε να βοηθήσει.Πολλά είναι πρακτικά αδύνατον να γίνουν...γίνονται όμως....ευχαριστώ πάντος.

Δημοσ.

ελατε ρε παιδια που δε γινεται.

παλια στο playstation 1 επαιζα καποιο fifa του `02 ηταν του`03 ηταν δεν θυμαμαι ακριβως που εκανε ελληνικη αναμεταδοση σχολιασμο ο Χρηστος Σωτηρακοπουλος και ο Γιαννης Δαρας.

αφου γινοταν στο playstation 1 με χωρητικοτητα του cd στα 700 mb δεν θα γινεται τωρα με τις πολυ μεγαλυτερες χωρητικοτητες των dvd?

απλως φαινεται μας εχει ξεφυγει και δεν εχει γινει ακομα γνωστο.

φιλικα.

Δημοσ.
Το συγκεκριμένο πράγμα υπάρχει...το έχω δει σε internet cafe και είπα μήπως κάποιος γνώριζε κάτι παραπάνω ώστε να μπορούσε να βοηθήσει.Πολλά είναι πρακτικά αδύνατον να γίνουν...γίνονται όμως....ευχαριστώ πάντος.

Δεν υπάρχει. Αν υπάρχει, πήγαινε στο internet cafe και ρώτα εκεί που το βρήκαν! Πάντως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Και το λέω γιατί είμαι ενεργό μέλος της κοινότητας του wehellas (και μέλος της ομάδας που φτιάχνει το ελληνικό patch) και τυγχάνει να ξέρω αρκετά για το editing του συγκεκριμένου παιχνιδιού!

Ένα παλικάρι είχε ξεκινήσει πριν κάποιους μήνες μια προσπάθεια για ελληνική περιγραφή του PES6, αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του όγκου των δεδομένων που έπρεπε να μεταφράσει και έτσι η προσπάθεια έμεινε στη μέση (ή, καλύτερα, στην αρχή)! Εκτός αν κάποιος αποφασίσει να χάσει μήνες από τη ζωή του δουλεύοντας πάνω σε αυτό όλη μέρα, δεν μπορεί να γίνει!

ελατε ρε παιδια που δε γινεται.

παλια στο playstation 1 επαιζα καποιο fifa του `02 ηταν του`03 ηταν δεν θυμαμαι ακριβως που εκανε ελληνικη αναμεταδοση σχολιασμο ο Χρηστος Σωτηρακοπουλος και ο Γιαννης Δαρας.

αφου γινοταν στο playstation 1 με χωρητικοτητα του cd στα 700 mb δεν θα γινεται τωρα με τις πολυ μεγαλυτερες χωρητικοτητες των dvd?

απλως φαινεται μας εχει ξεφυγει και δεν εχει γινει ακομα γνωστο.

φιλικα.

Δεν είναι θέμα τεχνικό! Είναι θέμα πρακτικό! Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση. Σε αυτή την περίπτωση δεν επρόκειτο για κάποιο ερασιτεχνικό patch αλλά για ολοκληρωμένη μετάφραση από την εταιρεία που εκδίδει το παιχνίδι στην Ελλάδα! Έτσι, τα ελληνικά Fifa 2000-2001 (νομίζω) είχαν αυτό που λες... Ο Σωτηρακόπουλος κι ο Δάρρας (και ο Θαναηλάκης που συμμετείχε) πληρώθηκαν γι αυτή τη δουλειά και το έκαναν επίσημα και με το νόμο από τους εκδότες του παιχνιδιού... Δεν έχει γίνει αντίστοιχη κίνηση από την εταιρεία που εκδίδει το PES 2008 και, όσον αφορά στο editing, ανέφερα παραπάνω το γιατί είναι πρακτικώς αδύνατο να γίνει μια τέτοια προσπάθεια!

Ελπίζω να έγινα σαφής... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...