Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!! Λοιπον εχω δωσει 2 φορες και παω για 3η για να παρω τη πιστοποιηση στο πρακτικο μερος και δε μπορω (το θεωρητικο το πηρα)!

Ο λογος ειναι οτι κατα τη γνωμη μου βαζουν οσο πιο δυσκολα μπορουν να βαλουν και 2ον οτι αυτα δε μπορεις να τα μαθεις παρα μονο αν εχεις κανει καπου πρακτικη.

Δινω στη Θεσ/νικη και φοβαμαι οτι ουτε παλι θα καταφερω τπτ..

Καταρχην δεν μας ρωταν τιποτα για Η/Υ αλλα μονο για κυκλωματα, πλακετες και τα εξαρτηματα που εχει πανω (αντιστασεις, διοδους και τα παντα, πως σχεδιαζοντε, πως συμβολιζοντε κτλ), να μετρησουμε ταση σε πολυμετρο, παλμογραφο και τετοια..

Λοιπον σας ζηταω μια βοηθεια για το που μπορω να τα διαβασω αυτα ή αν εχει καπιος κατι να με βοηθησει..

Δημοσ.

κοιτα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις οδηγιες φωτος κλπ απο google ή να γραφτεις σε καποιο φορουμ σχετικο με αυτα. σιγουρα θα σε βοηθησουν και θα σου δωσουν το καταλληλο υλικο.

Δημοσ.

Μπα μην ανησυχείς δε παίζει να ρθει για δουλειά στην Κρήτη. Εκει κάτω σφάζουν για ένα σουβλάκι, που να κάψει και κάνα τροφοδοτικό το παλικάρι, θα τον ξεκληρίσουν οικογενειακώς....

Δημοσ.

Γράψε στο google: how to use a multimeter ή κάτι παρόμοιο αναλογα με τι θελεις να μαθεις.

Θα σου βγάλει αρκετό υλικό αλλά και βίντεο για να κοιτάξεις στην πράξη την χρήση των οργάνων αυτών.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παλουκαρια για πειτε μου αυτη η ειδικοτητα ισχυεια ακομα? Δηλαδη αν παω να δωσω πιστοποιηση θα δωσω πανω σε αυτη ? Αν ναι υλη που θα βρω ? Εχω τελειωσει εδω κ καμια 8ρια χρονια περιπου ....:lol:

βεβαια εγω θυμαμαι η ειδικοτητα μου ηταν τεχνικος ηλεκτρονικων υπολογιστων κ μηχανων γραφειου ,οχι κ ηλεκτρονικων μηχανων γραφειου ετσι απλα θυμαμαι αν δεν κανω λαθος .

Δημοσ.

Υπαρχει ακομα και την δινεις μαζι με τους τεχνικους ιατρικων οργανων. Υλη για να βρεις θα πρεπει να παρεις απο καποιο ΙΕΚ που εχεις τελειωσει (αλλιως δεν παιζει να βρεις εκτος και αν εχεις κανενα φιλαρακι που παει για να στο δωσει) και συνηθως δεν ειναι κανονικα βιβλια αλλα βιβλιοδετες σημειωσεις. Οι ερωτησεις ειναι μπολικες αλλα οι απαντησεις απο κατω τους ειναι κατα 40% λαθος (που θα πρεπει να τις μαθεις και λαθος αν θες να περασεις το θεωρητικο μερος). Το πρακτικο μερος ειναι ευκολο αν το κατεχεις λιγο το πραγμα.

Υπαρχει το εξης προβλημα ομως. Επειδη οι εξεταστες και φυσικα αυτοι που διορθονουν τα γραπτα κατα 99% δεν θα εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο και ετσι θα βαθμολογηθεις αναλογα με τις απαντησεις που υπαρχουν στο "βιβλιο". Δηλαδη μπορεις να πεις το -ιδιο- πραγμα με διαφορετικα λογια και να ειναι σωστο αλλα να φας ακυρο για την απαντηση σου γιατι δεν ειναι ετσι γραμμενη στο βιβλιο. Το χειροτερο ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ επανεξετασης. Οτι βγει, βγει και ας χτυπιεσαι οσο θελεις.

Για καποιον που ειναι στο επαγγελμα και τα ξερει "καλα" το θεωρητικο ειναι ενα παρα πολυ δυσκολο κομματι για τον παραπανω λογο γιατι δεν γινεται να ξεχασεις αυτα που ξερεις ουτε και να μαθεις παπαγαλια αυτα που ηδη ξερεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα παιδες..ξεθαβω λιγο αυτο το θεμα γιατι με αφορα...εχω τελειωσει Τεχνικος Δικτυων Η/Υ.. τωρα οπου να'ναι ειναι η πιστοποίηση..εχω αυτο το βιβλιο. Μηπως υπάρχει κατι καλύτερο να βοηθήσει? Ξερεις κανεις κατι ??? ολο και καποιος θα βρισκεται στην ιδια φάση με μενα...

Ευχαριστω προκαταβολικά!!!

Επεξ/σία από leonidas_fs
Δημοσ.

Κανεις βρε παιδια??? Δεν δίνει κανείς την πιστοποίηση??? Καποτε υπήρχε ενα λινκ με ερωτήσεις απαντήσεις αλλα τωρα πλεον δεν δουλεύει...κάτι καποιος που εχει δώσει και εχει περάσει? Η κάποιος που είναι να δώσει??

Δημοσ.

Κανεις βρε παιδια??? Δεν δίνει κανείς την πιστοποίηση??? Καποτε υπήρχε ενα λινκ με ερωτήσεις απαντήσεις αλλα τωρα πλεον δεν δουλεύει...κάτι καποιος που εχει δώσει και εχει περάσει? Η κάποιος που είναι να δώσει??

Δημοσ.

Παιδεία καλησπερα. Μολις φέτος ξεκίνησα να πηγαίνω σε ΙΕΚ πάνω σε αυτή την ειδικότητα..Είναι εύκολο να μου πείτε πως γίνετε να δώσει κάποιος πιστοποίηση και τι διαδικασία υπαρχή..?

Δημοσ.

Παιδεία καλησπερα. Μολις φέτος ξεκίνησα να πηγαίνω σε ΙΕΚ πάνω σε αυτή την ειδικότητα..Είναι εύκολο να μου πείτε πως γίνετε να δώσει κάποιος πιστοποίηση και τι διαδικασία υπαρχή..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...