Προς το περιεχόμενο

Internet explorer+forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HELP!!!Έχω σύνδεση με forthnet 24h internet και ενώ ανοίγει κανονικά το firefox δεν ανοίγει ο internet explorer αν και το έχω ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα.Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?:rolleyes:

Δημοσ.

φορματακι φορματακι η καλυτερη η λυση εκτος αν εισαι οκ με τον μοζιλλα οποτε κρατα αυτον.ελπιζω να μην εχεις ορισει proxy στον Internet explorer.

Δημοσ.

Τα έκανα αυτά που μου είπατε-κι ευχαριστώ-αλλά δεν ανοίγει το καταραμένο!!!:mad:

Άσε που επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν από ιούς έχω ήδη εγκατεστημένα κάποια προγράμματα.Κι έχω στείλει ολόκληρη την κεντρική μονάδα(!)για ένα γενικό καθαρισμό σχετικά πρόσφατα!Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση?Θα μου πεις,πώς δουλεύει ο firefox?Όμως,δεν ανοίγουν όλα τα προγράμματα με τον Mozilla.Ορισμένα μου βγάζουν ότι δεν είμαι συνδεδεμένη-αν και η "κατάσταση" στις συνδέσεις δικτύου λέει ότι είμαι συνδεδεμένη κανονικά.

Να πάρω την τεχνική υποστήριξη της forthnet? :-(

????

...Θέλω έναν φίλο hacker(!)!!!

Πάντως ευχαριστώ για την προσπάθεια...:-)

Δημοσ.

τι να τον κανειs τον internet explorer,πιο τρυπιο browser δεν θα βρειs,o φιρεφοχ ειναι ετη φωτοs μπροστα,οταν τον μαθειs δεν προκειται να ξαναχρησιμοποιησειs τον explorer.

ρωτα και μαs.

Δημοσ.

αν εχεις ρουτερ και οχι κανα cypto f200 τοτε σιγουρα ειναι καποιο θεμα με το pc σου.το βασικο αν εχεις ρουτερ να τον εχεις ρυθμισει με pppoe/llc και οχι με pppoa vc.τι μοντεμ ρουτερ εχεις?

Δημοσ.

:shifty:Καλά περιττό να σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που έγραψες...(!):o

Εκτός από την ερώτησή σου βέβαια...και η απάντηση αυτής:siemens

Επίσης,όπως προανέφερα,δεν είναι ότι με χαλάει το firefox απλά ορισμένες σελίδες ή προγράμματα δεν ανοίγουν/κατεβαίνουν μ'αυτό(και υποθέτω ότι φταίει το ότι δεν ανοίγει ο internet explorer...)

...και γι'αυτό ρωτάω εσάς!Διαφώτισέ με λοιπόν...

Δημοσ.

ξανακανε το wizard το setup απο την αρχη και να εισαι σιγουρη οτι ειναι pppoe.στιν σελιδα της forthnet πρεπει να εχει οδηγιες.

Δημοσ.

Τελικά είχες δίκιο.Ήταν pppoa κι εγώ επέλεξα pppoe-όπως έλεγαν τελικά και οι οδηγίες της forthnet.Και το αποτέλεσμα????#@@@@:mad:

Στην αρχή δεν άνοιγε ούτε ο firefox αλλά ευτυχώς επανήλθε.Θα σκάσω!!!

Θα εξαντλήσω τα όρια της υπομονής σου αλλά please σκέψου κάτι άλλο...Τι μπορεί να συμβαίνει????Και στην τελική,τι να κάνω?Να πάρω τεχνικό?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...